Sizlerin favorileri maclar hakkindaki gorusleri nelerdir?Begendiginiz begenmediginiz oyuncular kimlerdir ?Favorimin brezilya olmazsa hollanda oldugunu diyerek konuyu baslatmis olayim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dunya kupasi
Collapse
X
-
Ynt: Dunya kupasi
Brezilya ve İspanya'yı favori olarak görmüyorum ben. Almanya ilk favorim, tanımadığımız, henüz isimlerini ilk defa duyduğumuz Hollanda defansındaki çocuklar ileride birer yıldız olacaksa, Hollanda'yı da favori olarak adlandırabilirim.*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Almanya'yı severim ronaldoyuda cok seviyorum ama Almanya kazanır gibi
Favorim Hollanda + Almanya bir ihtimal İtalya
Ben Brezilya'nın en fazla yarı final oynar diye tahmin ediyprum
Hollanda kesinlikle final oynayacaktır2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: insgna44Maçın kralıda bugün 19.00 da portekiz almanya .... portekiz alsın almanlara gıcığımm
Portekizi severim ama Ronaldo'ya da ben gıcığım
Muhtelemen yarı fnale kadar brezilya almanya hollanda ve fransa çıkar.. brezilya ve almanya final oynar.. Brezilya kazanır demedi deme..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: insgna44Maçın kralıda bugün 19.00 da portekiz almanya .... portekiz alsın almanlara gıcığımm
Portekizi severim ama Ronaldo'ya da ben gıcığım
Muhtelemen yarı fnale kadar brezilya almanya hollanda ve fransa çıkar.. brezilya ve almanya final oynar.. Brezilya kazanır demedi deme..
Yorum
Yorum