Verilen emek ve zamandan dolayı saygı ile selamlıyorum Fatih abi.
Birlik ve beraberlik en büyük gücümüzdür.
Nice sağlıklı 15000 kere.
Insignia bakım kilometresi gibi .
Bir sonraki 30000 de görüşelim
Bu Mubarek Berat gecesinde enteresan bir konu dikkatimi çekti
2009 yılında başlayan serüvenimizde bu forumda 15.000 mesajımı yazdım ve hala yazmaya devam ediyorum.
Bu güne kadar kırmış olduğum üzmüş olduğum arkadaşlarım var ise özür diliyorum .
Bilgim ve tecrübem çerçevesinde hep birilerine yardımcı olmaya çalıştım ve olmaya da devam edeceğim.
Bu yardımlaşmanın benim için çok büyük hazine kazanımına sebep oldu hazine nedir derseniz sizlersiniz Türkiyenin her yerinde bir dost sahibi oldum bu benim için bir hazinedir ve daha
değerlidir.
İyi ki varsınız arkadaşlar.
Nice 15.000 ci mesajlar diyelim
Sende iyiki varsin Fatih abi nice 15000'li mesajlara...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Aslında önemli olan mesajın sayısı değil, mesajın içeriği, kime, ne sağlamış olduğu; foruma , bize ne kattığı.
Bu pencereden bakar ve yeniden bir değerlendirme yaparsam mesaj sayısı 150.000 demek yanlış olmaz.
Foruma, ailenin küçük büyük bütün mensuplarına verdiğiniz emek için teşekkürler Fatih Bey.
Nice beş yıllara diyeyim, belki Göktanrı'nın dilek kapısı açıktır
Aslında önemli olan mesajın sayısı değil, mesajın içeriği, kime, ne sağlamış olduğu; foruma , bize ne kattığı.
Bu pencereden bakar ve yeniden bir değerlendirme yaparsam mesaj sayısı 150.000 demek yanlış olmaz.
Foruma, ailenin küçük büyük bütün mensuplarına verdiğiniz emek için teşekkürler Fatih Bey.
Nice beş yıllara diyeyim, belki Göktanrı'nın dilek kapısı açıktır
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bu Mubarek Berat gecesinde enteresan bir konu dikkatimi çekti
2009 yılında başlayan serüvenimizde bu forumda 15.000 mesajımı yazdım ve hala yazmaya devam ediyorum.
Bu güne kadar kırmış olduğum üzmüş olduğum arkadaşlarım var ise özür diliyorum .
Bilgim ve tecrübem çerçevesinde hep birilerine yardımcı olmaya çalıştım ve olmaya da devam edeceğim.
Bu yardımlaşmanın benim için çok büyük hazine kazanımına sebep oldu hazine nedir derseniz sizlersiniz Türkiyenin her yerinde bir dost sahibi oldum bu benim için bir hazinedir ve daha
Yorum