Amirim ben de ne oluyoz dedim son 6 ayda tık yok
Şimdiden hayırlı olsun
AMG bence de şart donanım
yoksa alt versiyonlar yandan ve arkadan görüntüsüne alışmam mümkün değil şu an
fiyat yukarıda ama premium oyunu bunu gerektiriyor CLA , A3 sedan için
yeni 3 serisi ve A4 de bundan nemalanacak
yaşasın İnsignia
Bir anımı anlatayım; bir gün ekspertiz için Tunceli'ye gittim, eşimi de götürdüm görsün diye (henüz çocuklar doğmamıştı) Nereye gitsek buyur ettiler, bir şeyler ikram etmeye çalıştılar, ilgilendiler, (eşim de şaşırdı insanlara) Tunceli'nin insanı gerçekten farklı bence. Neyse; burada Tunceli'li bir diş hekimi arkadaşım var, dönüşte birkaç gün sonra onunla karşılaştım. Dedim ki Tunceli'ye gittik insanları süper, sen emin misin oğlum Tunceli'li olduğuna dedim, önce anlamadı, sonra da okkalı bir küfür salladı
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Bir anımı anlatayım; bir gün ekspertiz için Tunceli'ye gittim, eşimi de götürdüm görsün diye (henüz çocuklar doğmamıştı) Nereye gitsek buyur ettiler, bir şeyler ikram etmeye çalıştılar, ilgilendiler. Tunceli'nin insanı gerçekten farklı bence. Neyse; burada Tunceli'li bir diş hekimi arkadaşım var, dönüşte birkaç gün sonra onunla karşılaştım. Dedim ki Tunceli'ye gittik insanları süper, sen emin misin oğlum Tunceli'li olduğuna dedim, önce anlamadı, sonra da okkalı bir küfür salladı
Hayırlı uğurlu olsun.Gercekten hayranı olunacak bir araç. Geçen hafta test ettim içine hayran kaldım.Ve amg nin yol tutuşu gerçekten iyi fakat vites geçişleri en kötü sanzumandan daha kötü hiç yakistiramadim mercedes e.
İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum