Arkadaslar dun bir cilginlik edip yeni kasa c 180 amg icin kapora verdim insallah bir terslik olmazsa ekimde araba teslim edilecek.... donanim ise amg, standart cam tavan 1.6 turbo 156 7 ileri otomatik. Ek olarak ise; Airmatic adaptif suspansiyon( 3 cm yukselen ve alcalan ozellikli). Ayna paketi, Kör nokta Yardimcisi, Burmester ses sistemi, bagaj vale kilidi, Artico deri döşeme, Siyah açık damarli dişbudak agacindan ahsap suslemeler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Mercedes-Benz C 180 AMG ile yola devam....
Collapse
X
-
Ynt: Mercedes-Benz C 180 AMG ile yola devam....
Hayırlı ugurlu olsun gökhan abiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Hayırlısı Olsun Gökhan Bey.
Sizin tayininiz çıkmamışmıydı? Oralarda bu arabayı sokakta nasıl bırakacaksınız."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
İnşallah bi 156lıkta biz alırızBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: kdristnblİnşallah bi 156lıkta biz alırızBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Gökhan hayırlı olsun, yeni c180 ler gerçekten çok güzel, beyaz ve amg çok hoş duruyor, şuan ülkemize gelen modellerde cd/mp3 çalar yok, yeni geliceklerde olcakmış, ona dikkat etseydin...F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HeIIusHayırlı olsun gerçekten güzel bir araç ama fiyatı bir o kadar pahalı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Fatih abi sanada cok tesekkur ederimF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklshayırlı uğurlu olsun Gökhanım , gittiğiniz yerde kullanım alanı bulamazsan gönder bana , gerekli muhafazayı yaparız , için rahat olsun
F30 Sport+
Yorum
Yorum