Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NISSAN QASHQAİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• NISSAN QASHQAİ

Eşimin kullandığı peugeot 3008'i değiştirmeyi aklıma koyduğum için cumartesi gün citroen picasso'yu denedik, 91.000 TL'ye bıraktılar, takas olarak araçlarımızı da kabul ettiler.
    araçta yok yok, dizel 1.6 motor; triptronik vites, bixenon far, navigasyon, ön araçla mesafe koruma, otomatik park, geri görüş kamerası, şerit uyarısı, kör nokta kontrolü, altı düz spor direksiyon, vs vs.,
    Dün kayınbirader nissan qashqai'da bakın o da aynı fiyatlarda dedi, bugün 1.6 dizel, otomatik tekna versiyonu denedim, (96.000 TL) araçta çok enteresan işçilik hataları vardı, arka kapılarda sanki araba kaza yapmış da toplanmış gibi kaynak çapakları (bayideki hepsine baktım, hepsi de aynı durumdaydı),
    -araçta bixenon far yok
    -navigasyon geri vites kamerası yok
    -otomatik park yok
    -mesafe kontrol yok
    -kör nokta uyarısı yok, vs vs
    yani yok oğlu yok
    kapılar tipik teneke kapanma sesi, arabadaki tek güzel şey dış görüntüsü, o da araçta tek başına yeterli mi? Bence değil.
    Bu arada performans yakın sanırım, ben hiç de büyük fark hissetmedim, citroen çok daha az harcıyor.

Aynı sınıf değil ama aynı fiyat grubunda ve kesinlikle citroen picasso daha mantıklı

ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Ynt: NISSAN QASHQAİ

Teknalar donanım olarak boş, birde platinıuma bakın, yok yok, ama nissana asla o paraları vermem, bence haketmiyor...

Yorum

Benzer aksesuarlı qashqai için 115.000 TL telaffuz ediyorlar.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orası öle, o yüzden dedimya o paraları nissana vermek ne kadar mantjklı, bence hiç değil

Yorum

115 mi ?
          Sufy hocam kusura bakma
          Lap seki ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            115 mi ?
            Sufy hocam kusura bakma
            Lap seki ...
            Lap ciki olmayacakmıydı o ?

Lapseki feribot iskeselesi var

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Artık deyim olmuş durumda 60000 TL ye clio satılan memlekette bu paralar normal diye.
              Ne 3008 de ne picasso da crossover havası yok bence,2008 daha bir crossover sanki.Fiyatı da bunlardan daha uygun.Ya da V40 cross country bakabilirsiniz.Motor peugeottakinin aynı.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Kayınbiradere o kadar söylememe rağmen dinlemedi beni.. 3 ay önce tekna paket yeni Qashqai 82.000 TL ye aldı.. Aracından çok memnun ve az yaktığını söylüyorr..

O kadar söyledim gel insignia al.. Malatyada insignia team buluşmaları düzenleriz foto yollarız meşhur oluruz... dedim dinlemedi beni..
                Neymiş yeni Qashqai nin dış görüntüsü süpermişşş... Tamam da kardesim bi Qashqai team varmı ??? dedim adam bi kere kafaya koymuş 2011 Cruze vardı 30 a verdi giti 82 ye adını yazması bile zor olan aracı aldı..
                mutlukluklar diledim yapacak bişey yokk..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                  Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                  115 mi ?
                  Sufy hocam kusura bakma
                  Lap seki ...
                  Lap ciki olmayacakmıydı o ?

Lapseki feribot iskeselesi var
                  115 den sonra halen toparlayamadım

Yorum

İşleniyor...