Arkadaşlar Ankara yolu şekerpınaedan itibaren kapalı. Şuan 2 saat oldu dur kalk ile Dilovası'na gelemedik. Eski yola verdiler burasında tıkalım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sakın yola çıkmayın!
Collapse
X
-
Ynt: Sakın yola çıkmayın!
Aslında bu tür yolculuk yapan arkadaşlar teknolojiyi kullanırlarsa daha iyi olur
Yandex navigasyonu yükleyin ve size gerçek zamanlı açık olan yerlerden hedefinize ulaşmayı sağlasın
Yoldakilere allah sabır versin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Diğer bir öneride eski hisardan vapurla karşıya geçmek ve körfez üzerinden gitmek
Vapur keyfi iyi olur alacaksın bir simit martılara ata ata karşıya geçeceksin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXAslında bu tür yolculuk yapan arkadaşlar teknolojiyi kullanırlarsa daha iyi olur
Yandex navigasyonu yükleyin ve size gerçek zamanlı açık olan yerlerden hedefinize ulaşmayı sağlasın
Yoldakilere allah sabır versin
Şekerpınaedan çıktıktan sonra alternatif olarak otobanı gösterdi ama otoban zaten kapalıydı.
Ben direk 155 'i aradım, çok acil işiniz yoksa geri dönün dediler . Üstelik sabah 6.00 civarı.
Hakikaten çok acil işini yoksa geri dönün arkadaşlar.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXDiğer bir öneride eski hisardan vapurla karşıya geçmek ve körfez üzerinden gitmek
Vapur keyfi iyi olur alacaksın bir simit martılara ata ata karşıya geçeceksin
Yorum
-
Ben de malesef o yolu kullandım.Fakat bahcesehirden izmite 2.5 saatte geldim.
Çıkış saatim cumartesi sabah 4
Yeri geliyor köprüyü iki saatte geçiyoruz,bence o kadar da kötü değil.Tabi ki ido yenikapi yalova en mantıklı olan seçim.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Dün istanbuldan düzceye bir arkadaşım motorla geldi ben bile zor geldim abi diyorduHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Arkadaşlar nasipse 7 Haziran Cumartesi Zonguldak'tan İstanbul'a gitme niyetim var. Son durum nedir, alternatif öneriniz nedir? Öğleden önce(en geç 10) İstanbul'da olmayı düşünüyorum. Hangi saatlerde hangi istikametten gitmek uygun olur? (İstikamet Maslak. Gitmişken Paşaoğlunda yazılım da yaptırmayı düşünüyorum)2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzArkadaşlar nasipse 7 Haziran Cumartesi Zonguldak'tan İstanbul'a gitme niyetim var. Son durum nedir, alternatif öneriniz nedir? Öğleden önce(en geç 10) İstanbul'da olmayı düşünüyorum. Hangi saatlerde hangi istikametten gitmek uygun olur? (İstikamet Maslak. Gitmişken Paşaoğlunda yazılım da yaptırmayı düşünüyorum)
size tavsiyem büyükşehir belediyesinin akıllı telefon uygulaması var: İBBTRAFİK diye. onu yükleyin anlık takip edin.
bir de ben kullanamıyorum ama Fatih Bey yandex navigasyonu öneriyor.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum