Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sakın yola çıkmayın!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sakın yola çıkmayın!

Arkadaşlar Ankara yolu şekerpınaedan itibaren kapalı. Şuan 2 saat oldu dur kalk ile Dilovası'na gelemedik. Eski yola verdiler burasında tıkalım.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: Sakın yola çıkmayın!

Şimdi ben yazacaktım, Naci Bey atik davranmış
    Araç trafiği İstanbul-Ankara yönünde Çayırova'dan itibaren tamamen durmuş vaziyette.
    Arabalar su kaynatıyor, emniyet şeritleri araç dolu. Bu yöne seyahat planı olan tehir etsin.

Yorum

Aslında bu tür yolculuk yapan arkadaşlar teknolojiyi kullanırlarsa daha iyi olur

Yandex navigasyonu yükleyin ve size gerçek zamanlı açık olan yerlerden hedefinize ulaşmayı sağlasın

Yoldakilere allah sabır versin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Diğer bir öneride eski hisardan vapurla karşıya geçmek ve körfez üzerinden gitmek

Vapur keyfi iyi olur alacaksın bir simit martılara ata ata karşıya geçeceksin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Aslında bu tür yolculuk yapan arkadaşlar teknolojiyi kullanırlarsa daha iyi olur

Yandex navigasyonu yükleyin ve size gerçek zamanlı açık olan yerlerden hedefinize ulaşmayı sağlasın

Yoldakilere allah sabır versin
          Aslında doğru ama yandex te yol olursa işe yarıyor. Burada sorun otobanın tamamının kapalı olması.

Şekerpınaedan çıktıktan sonra alternatif olarak otobanı gösterdi ama otoban zaten kapalıydı.

Ben direk 155 'i aradım, çok acil işiniz yoksa geri dönün dediler . Üstelik sabah 6.00 civarı.

Hakikaten çok acil işini yoksa geri dönün arkadaşlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Diğer bir öneride eski hisardan vapurla karşıya geçmek ve körfez üzerinden gitmek
            Vapur keyfi iyi olur alacaksın bir simit martılara ata ata karşıya geçeceksin
            Eskihisar alternatif olmaktan çıkmış durumda, araç kuyruğu İstasyon ışıklarına kadar uzuyor.

Yorum

Bu yol calismasi temmuz 10 akadar devam edecek diye biliyorum. Onun icin bende ido ile yalovaya gecip oyle gelmistim
              F30 Sport+

Yorum

kandıra şile yolu öneriler arasında
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Ben de malesef o yolu kullandım.Fakat bahcesehirden izmite 2.5 saatte geldim.
                  Çıkış saatim cumartesi sabah 4
                  Yeri geliyor köprüyü iki saatte geçiyoruz,bence o kadar da kötü değil.Tabi ki ido yenikapi yalova en mantıklı olan seçim.
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yakın zamanda İstanbul'u bir gezmek istiyorduk ama benim gözüm normal haliyle gitmeyi kesmiyor, birde bu çıktı şimdi Allah sizlere kolaylık versin.
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Dün istanbuldan düzceye bir arkadaşım motorla geldi ben bile zor geldim abi diyordu
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arkadaşlar nasipse 7 Haziran Cumartesi Zonguldak'tan İstanbul'a gitme niyetim var. Son durum nedir, alternatif öneriniz nedir? Öğleden önce(en geç 10) İstanbul'da olmayı düşünüyorum. Hangi saatlerde hangi istikametten gitmek uygun olur? (İstikamet Maslak. Gitmişken Paşaoğlunda yazılım da yaptırmayı düşünüyorum)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                          Arkadaşlar nasipse 7 Haziran Cumartesi Zonguldak'tan İstanbul'a gitme niyetim var. Son durum nedir, alternatif öneriniz nedir? Öğleden önce(en geç 10) İstanbul'da olmayı düşünüyorum. Hangi saatlerde hangi istikametten gitmek uygun olur? (İstikamet Maslak. Gitmişken Paşaoğlunda yazılım da yaptırmayı düşünüyorum)
                          o günden sonra bu tamir işlerini askıya aldılar galiba.

size tavsiyem büyükşehir belediyesinin akıllı telefon uygulaması var: İBBTRAFİK diye. onu yükleyin anlık takip edin.

bir de ben kullanamıyorum ama Fatih Bey yandex navigasyonu öneriyor.

Yorum

Teşekkürler, haberim yoktu ramazan sonrasına kalmış.

Yorum

ben cmrtesi ankaraya gittim pazar döndüm sorun yoktu yollarda
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X