Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KAZA...!?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KAZA...!?

Arkadaşlar,

Hepimizin acısı var lütfen birbirimizi üzecek mesajlar yazmayalım.

police

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu işin altından bir bit yeniği çıkmaz umarım..
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Bit yenikleri yavaş yavaş su yüzüne çıkmakta. VE bazıları hala gölgelenmekte! Ve hiç biride basit noktalar değil. HEr görüşten arkadaşlar mevcut olduğu için, hiç o konulara girmeyelim
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Çok büyük bir felaket, Rabbim hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabır ihsan eylesin. Yaralı olanlara acil şifa versin. Halen göçük altında olanlara güç, kuvvet, yiyecek nice lokmalar, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Suçlu ve sorumluları da cezasız bırakmasın inşallah. Amin..

*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
            Çok büyük bir felaket, Rabbim hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabır ihsan eylesin. Yaralı olanlara acil şifa versin. Halen göçük altında olanlara güç, kuvvet, yiyecek nice lokmalar, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Suçlu ve sorumluları da cezasız bırakmasın inşallah. Amin..

Amin...

Yorum

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır diliyorum.
              Söylenecek o kadar çoookkk şey var ki........

Yorum

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah rahmet eylesin, kalanlarında yardımcısı olsun.
                İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Gecen hafta arkadadısımın babası vefat etti, evelsi gün, yeğenimin basına dolap düştü ve uyanamıyor, belediyede çalışan tanıdık kaza yaptı eşi camdan fırlayıp vefat etti. Dünde soma facia sı. Psikolojim b.k. Oldu
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet geride kalanlarınada sabır diliyorum... Dua etmekten baska yapabileceğimiz bir şey yok.. Rabbim ülkemize böyle acılar yaşatmasın... Hepimiz çok üzgünüz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Bu bir Facia artık haberleri dinleyemez olduk

Ölenlere Allahtan rahmet, kalanlarada sabır dilerim

İnşallah göcük altında sıkışanlar sağ sağlim kurtulurlar.

AMİN...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

1999 Düzce depremini bizzat yaşamış ve enkaz altında 45 dk sonra cıkmış biri olarak,aklımdan hiç çıkmayan bir manzara vardı Düzcede her yer karanlık göz gözü görmüyor her yer sessiz hareket halindeki araba farları enkazların altında kaldığı için arabaların coğu gökyüzünü aydınlatıyordu herkez şoktaydı ne yapamacagımızı bilemedik 2 /// 3 saat sonra birde baktım kafalarında ışıklı olan bir kaç kişi gördün sessizce yanımdakilere sordum bunlar kim abi dedim Zongundakdaki maden işçileri dediler.
                        Bu yazıları yazmalımıyım diye cok düşündüm Türk milleti olarak cok ama cokk yardım sever bir milletiz başkaları kabul etmesede bu böyle birkez daha o enkaz altında kalıp hayatlarını kaybeden kişilere rahmet eyleyelim Acı ama gerçek 2 hafta sonra bakmışız unutmuşuz gitmiş....
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Hanım la beni ağlattın abi ya : (

Yorum

welcome
                            Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            1999 Düzce depremini bizzat yaşamış ve enkaz altında 45 dk sonra cıkmış biri olarak,aklımdan hiç çıkmayan bir manzara vardı Düzcede her yer karanlık göz gözü görmüyor her yer sessiz hareket halindeki araba farları enkazların altında kaldığı için arabaların coğu gökyüzünü aydınlatıyordu herkez şoktaydı ne yapamacagımızı bilemedik 2 /// 3 saat sonra birde baktım kafalarında ışıklı olan bir kaç kişi gördün sessizce yanımdakilere sordum bunlar kim abi dedim Zongundakdaki maden işçileri dediler.
                            Bu yazıları yazmalımıyım diye cok düşündüm Türk milleti olarak cok ama cokk yardım sever bir milletiz başkaları kabul etmesede bu böyle birkez daha o enkaz altında kalıp hayatlarını kaybeden kişilere rahmet eyleyelim Acı ama gerçek 2 hafta sonra bakmışız unutmuşuz gitmiş....
                            Diyecek birsey bulamiyorum Allahim bizlere boyle aci olaylari yasatmasin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Allah yardımcıları olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                                İyi ki yazmışsınız. Belki bilmiyorduk, belki zamanla unuttuk yeniden hatırlamamıza vesile oldu. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.

http://www.haber7.com/guncel/haber/7...an-madencileri

...Kocaeli, Sakarya, Yalova, Adapazarı ve Gölcük'teki kurtarma faaliyetlerinde görev alan 1564 maden işçisi ve 74 mühendis, göçük ve enkazlara, yer altı kömür madenciliğinde kullanılan özel tahkimat metotlarıyla girerek önemli görevler üstlendi...

...TTK Genel Müdürü Burhan İnan, AA muhabirine, 1999 Marmara depremi ve daha sonra yaşanan Düzce depreminde maden işçilerinin kurtarma çalışmalarının isimsiz kahramanı olduklarını söyledi...
                                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                                X