Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yola M Sport Ile Devam :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yola M Sport Ile Devam

Atmosferik motora göre gayet iyi hızlanmış. Harman cardon bideodan pek belli olmuyor ama muhakkak çok net ve doyurucu ses veriyordur. Bi arkadaşta senin arabanın baz donanımlısı var, her türlü yerim diyodum ama belli ki hiç kolay bür lokma değilmiş
    2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _emre26_
      Atmosferik motora göre gayet iyi hızlanmış. Harman cardon bideodan pek belli olmuyor ama muhakkak çok net ve doyurucu ses veriyordur. Bi arkadaşta senin arabanın baz donanımlısı var, her türlü yerim diyodum ama belli ki hiç kolay bür lokma değilmiş
      Üstadım araç turbo besleme 8 ileri şanzıman ve aktarma başarısı araçta yabana atılacak türden değil
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
        Üstadım araç turbo besleme 8 ileri şanzıman ve aktarma başarısı araçta yabana atılacak türden değil
        1,4t astrayla 1.16i denemistim kalkista bmw yarim boy yada 1 boy kadar onde gidip 200 ustune kadar koruyordu 200 ustunde astra biraz daha gidiyor (bmw deki limitorden heralde) ama rollde 80-180 veya 100-200 gibi hep yanyana gidiyorlardi insignia ve 316i arasinda da benzer olur beralde gerci 116 ve astranin agirliklar daha dengeli insignia 316 dan biraz daha agir galiba. ama iyi gidiyor bmw alt devirleride daha canli opelin motorlara gore zf 8hp ye hic girmiyorum muhtesem. aracin hayirli olsun.

not: denemelerde passat 2.0 140 lik dizelde vardi hep geride kaliyor 2 araca gore ozelikle yuksek hizlarda merak eden varsa onuda ekliyim

Yorum

Turbo besleme olduğunu bilmiyordum iyi ki böyle bir işe kalkışmamışım ama belki manuel şanzımanda şansım olur ihihi
          2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
            Cidden hızlanması güzel maşaallah.. O da var yani yol mu var
            Miralay isin ilginci basmak icin yol bulmam hicte zor olmuyor
            Ama bu halide simdilik yeter, gecemesemde pesine takilirim
            Hayirlisi diyelim o zaman
            2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Kardeşim kalkış çok etkili sanki 9 saniye altı gibi
              dSC off da Lastikler çok iyi tutunmuş benim dolmalar sarıyor
              Limitör işi çok zor görünüyor ama yılmak yok
              Tek yapman gereken otoyolda insignia ile yan yana gelmemek
              Ses sistemi yıkılıyor
              Tekrar hayırlı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                Kardeşim kalkış çok etkili sanki 9 saniye altı gibi
                dSC off da Lastikler çok iyi tutunmuş benim dolmalar sarıyor
                Limitör işi çok zor görünüyor ama yılmak yok
                Tek yapman gereken otoyolda insignia ile yan yana gelmemek
                Ses sistemi yıkılıyor
                Tekrar hayırlı olsun
                Teşekkür edeirm abi. Arkaların 255 taban olması zemine iyi yapıştırıyor. M sport yol tutuşta özellikle üst hızlarda çok çok iyi. Dsc off değilde Sport + modunda kaldırdım aracın kalkışı oldukça etkili, arkadan itiş çok farklı bir dünya
                Harman Kardon beklentileri kesinlikle karşılıyor abi obaa
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                X