Muharrem hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
Dip not: Muharrem düzce rafting organizasyonu golf ü sattırdı ya sana
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin arka ve ön jant farklılığı neden
Bmw m paketlerde ön arka lastik ebatları farklıdır, arka jantlar ve dolasıyla lastiklerde daha geniş olur, arkadan itiş olduğu için yol tutuşu arttırır...
Muharrem hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
bu iyiydi kamil abi .. muharrem tekrardan Güle güle kullan aracini. Güzel secim olmus.
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin arka ve ön jant farklılığı neden
Bmw m paketlerde ön arka lastik ebatları farklıdır, arka jantlar ve dolasıyla lastiklerde daha geniş olur, arkadan itiş olduğu için yol tutuşu arttırır...
Odak in etkinligi benim icin megerse cok dogru bir secimmis)
Odak in etkinligi benim icin megerse cok dogru bir secimmis)
Kamil abi efsane tespit yapmışsın ) Şaka bir yana aracımı 1 günde satmış oldum o şekilde nasip oldu
Abilerim çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Yorum