Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SONY den Z2..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SONY den Z2..

Bu Ay Xperia S Alalı Tam 2 Yıl Oldu. Üzerine Z, Z1 ve Z2 Olarak 3 Model Çıktı. Nereye Gidiyoruz....

http://www.sonymobile.com/tr/product...cations/#black

Ynt: SONY den Z2..

Bu isin sonu yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Onca Para Döküp Üzerine 2 Yılda 3 Model Sonrası Kendimizi İyi Hissetmemiz...!!!! Konusunda, Katılıyorum...

Yorum

ben samsung s4 ü temmuzda aldım 1 yıl olmadı s5 çıktı. 2000 tl ye aldım şuan sıfırı 1300 falan. bu işin gerçekten sonu yok. yeni çıktığında almanında hiç mantığı yok. bir daha yeni çıkan bir telefonu almam
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Ben de galaxy s2imle vedalasmak icin xperia Z2yi bekliyorum. Telefonun cok artisi var ozellik olarak. Sarji rahat 3 gun gidiyormus. Cift sterio hoparlor var ve en onemlisi ekran z z1den farkli. ips panel var. Su gecirmez diyebiliriz ve kalite galaxylerle kiyaslanmaz. Apple la yarisir. Ama bir apple olamaz bence.
          Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Bende s3 aldigimda note2 den baska yoktu daha borcu bu ay bitti simdi s4 s5 note3 modellei cikti bende degistirecem note3 veya s5 ikisi den birini almayi düşünüyorum.
            2015 leon fr

Yorum

Ben kasımda z1 almıştım ve sony 2014 de amiral gemisi olarak z1 kullanacak diye resmi sitesinde açıklama yapmıştı, ama bir baktım martta z2 yi tanıtacağını duyurdu ve 6 ayda bir amiral gemisini değiştiren firma ünvanını aldı, tabi z1 ile arada çok az fark var birisi ips ekran ötekisi ise çift hoparlör geri kalanı yazılımsal 4k video 120 kare video vs ki bunların çoğu güncelleme ile z1 ede gelecek.
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
              X