Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Starex için görüşleriniz ???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Starex için görüşleriniz ???

Arkadaşlarım Merhaba,

Hafta sonları ailemle yada arkadaşlarımla kalabalık takılabileceğim, fiyatı minimum olan zevk yapmak için
    kullanılacak bir araç buldum. Daha çok yayla turizmi için kullanılacak da diyebilirim. Aşağıda paylaştığım linkte ki
    araç için görüş ve fikirlerinizi dikkate alacağımı bilmenizi isterim. Bu fiyatlara alternatif birşeyler olursa da önerilerinizi
    alabilirim. Şimdiden çok teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60781944/detay
    İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Ynt: Starex için görüşleriniz ???

Bu araçlarla ilgili söylenen çok yakıt tükettiği

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Bu araçlarla ilgili söylenen çok yakıt tükettiği
      Evet Fatih abi onu bende duydum 0,45-050 krş yaktığını tespit ettim. Bizim makinalardan farksız bu anlamda
      lakin sadece pazarları kullanacağım için değer mi diye soruyorum kendime huh
      İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

fiyatı rakiplerine göre uygunsa ve hoşuna gidiyorsa al güle güle kullan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          fiyatı rakiplerine göre uygunsa ve hoşuna gidiyorsa al güle güle kullan
          Yaptığım telefon görüşmesinde 15.000TL dedi aracın başına gediğim de biraz daha düşürürüm dedim,
          beğendiysen gel bakarız dedi

Yorum

Hyundai çok yaksa da bakımlarda ve parça işçilik yönünden diğer araçlara göre avantajlıdır.
            Yinede bu tarz araçlarda dizel almakta fayda var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61310046/detay

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

amcam bir süre bu araçtan kullanmış bende sürme fırsatı bulmuştum.gerçekten çok konforlu bir araç yumuşacık amotisörleri var uzun yolda falan çok rahat oluyor.yakıt yönünü hatırlamıyorum.ama ilk geri manevramda arka tamponu nerdeyse kaldırımda bırakıyordum araç baya uzun bence alın pek pişman olacağınızı sanmam.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Amcamda yanlış hatırlamıyorsam 2004 modeli var. Yakıt için bir şey diyemiyeceğim, fakat şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadığını biliyorum.
                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Sekiz yaşında ama diri duruyor; yaşına göre kilometresi de düşük sayılır.
                  İşinizi fazlasıyla görecek gibi, bence alınır

Yorum

Bir dost tavsiyesi uzak dur.. Kuzenim daha ilk çıktıklarında almıştı 2 hafta sonra sattı.. Ve elinden çıkarmasıda sıkıntı..
                    2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Bende bunun koltuksuz panel vanını kullanmıştım.Panelvanda arkaya beton ağırlık koyuyorlardı.Sakin kullanımda piknik için ideal olur ama uzun yol hız falan yapılacak gibi değil.Arkası çabuk bırakıyor.Dikkatli kullanmak lazım.
                      2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Starex çabuk motor patlatıyor die biliyorum. O yüzden tutulmadı ve üretimi durduruldu.
                        İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                        Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Uzun süre önce bir tanıdıkta bu araçtan olduğu için inceleme fırsatım olmuştu.Dış görünüşü ve kullanımı çok güzel.Yayla yollarına gelir mi bilemicem. Yalnız araçtan keyif almak için en full modelini alın.
                          Sanırım bu 7+1 olanı.

Yorum

Hikmet Bey aldınız mı Starexi?

Yorum

Son sahibi olabilirsin.
                              Bence h100 bak,hem piyasası var hemde sorunsuz..
                              Babama aldım 10 sene önce,dağ bayır banamisin demiyor gavur
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X