Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia'ya geri dönüş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia'ya geri dönüş

sase numrasını yarın sigortacıma verim hasar kaydını cıkartacam.plakdan 5664 mesaj atım hasar kaydı gözükmuyor nedense ? ayrıca araç sahbi bizim burda volkan adında biriyle tansıyormus insigniateam.da volkanı ben tanmıyorum belkı aracı hakında bılgsı vardır.
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Hasar kaydı var ve rakamsal mı görünmüyor? yada hiç bir şekilde kayıt yok mu diyor? Hİç kayıt olmadan 12 bin hasar kaydı cepten ödediği rakam o zaman.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hasar kaydı nerde gözüküyor ?

Yorum

hasar kaydı var.hasar kaydını dün plaka dan 5664 mesaj atım hasar çıkmadı araba sahibi plakadan çıkmıyor dedı.şase no dan çıkıyor dedı şase no istedim ruhsat yanımda degıl dedı.simdi şase no istedim yolayacak bana şaseden de sorgulayacam ayrıyeten yarın sigortacımdan baktırcam ayretn servise arabaya baktıracam ayrıca kendı ustama baktıracam 12 bin 3 parça için banda fazla geldi.ama adam arabasından emın 3 parça harcinde kesınlıkle bisey yok diyor.
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

ayrıca yetkili serviste yaptırdım dedi faturalar mvcut dıyor.

Yorum

Plaka değiştiyse hasar çıkmayabilir, şaseden sorgulatabilirsiniz

Yorum

Adam ilk sahibimiymiş?

Ruhsat Tarihi26/09/2013 Gösteriyor.... Vatandaş aracı 5 ay önce almış......
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                X