Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia'ya geri dönüş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia'ya geri dönüş

Merhaba arkadaşlar eski 1,4 140 insignia kulanıcısı olarak tekrar insignia 1,6 cosmos almaya karar verdim.eski insignia o dönem cok güzel bi fiyata satmıştım ve makyajlı kasayı bekledim bu bekeleme sörecinde iki araba değiştirdim malesef insignia verdigi tadı almadım gözlerim hep insignia arar oldu yolarda
    makyajlı kasadan vaz geçip tekrar eski kasadan almaya karar verdim 2011 model 2012 tarfige cıkslı 47000 km detemiz bir 1,6 cosmu buldum yalnız sol iki kapı degişmis direkler sağlam.sol arka çamurlukta boya var ve araka tanponda lokal boya var. bu araç alınırmı fiyat 4.7000 tl değerli fikirlerinizi bekliyorum saygılar...
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Ynt: insignia'ya geri dönüş

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hayırlı olsun
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Hayırlı olsun, km orjinal ve değişen parçalar çok büyük bi kaza sonucu oluşmadıysa fiyat iyi...

Yorum

daha almadım pazar tesi opel odağa baktırmya götürecem sahibinin anlatıgına göre soldan araba sırmış geçmiş ıkı sol kapı degısmıs sol arka çamurluk boyalı arka tanpon lokal boya var.ön tafada hic bisey yok diyor.12000 bin hasar kaydı var büyük kazamı yapmış acaba bu araba ?
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

km orijinal 15-30-ve 45 km bakımları sahibinin anlatıgına göre odakta yapılmış.

Yorum

Serviste ne var ne yok ortaya çıkar, merak etmeyin...

Yorum

Ben 2. El insignia baktığımda 3500 tl hasar vardı ön ızgara far değişmiş birde kaldırıma çıkmıştı sahibi oradaki ezigi düzelttirmiş bu bile babama çok geldi vazgeçtik sunroof ve Flexride vardı 35000 kmde 47 bin tl di 2010 model gecen sene 12.000 tl cok bence baska araçlara bakın sonuçta 2. El 1 ay bekleyin içinize Sinen bir araba çıkar.
                2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                Gerçek pilot

Yorum

Tekrar insignia' ya dönenler den biri ben değilmişim ne güzel : )

12 bin hasar kaydı biraz fazla gibime geldi. Kapı haricinde birşeyler olduğu aşikar gibime geliyor. Değişenleri bilmek lazım... Kendi başlığımda dediğim gibi,

Sol tekere gelen sert bir darbe, aks ve oradan da şaft ' a kadar etkileyebiliyor. Tabi duruma göre motor içine veya şanzumana kadar sızabiliyor. ( Ustanın söylemi )

Dışarıdan hiç birşey olmasa bile içten ciddi sıkıntı olabilir...

12 bin hasar kaydı biraz normalin üzerinde. Tamir olamayacak kadar kapıları yırtmış ise, direklerde de boya olduğu aşikar. Ön / arka tampon ve çamurluktaki boya mikarı, ön bölümde eğişen olup olmadığı

Ve en önemlisi aracı asansöre aldırıp altına ehlince bakmak en doğrusudur. Gerisi zaten öğrendikleriniz ile karar mekanizmanızda.

Ben hasarsız cosmo' yu 45 bin TL ye aldım. sol arka kapı hafifi göçük, sağ ön kapı ucu 2 cm eğilmiş, belli başlı yerlerde taş izi var. Yani araç orjinal : )

Belki süper makyajı yok fakat sonradan yapılabiliecek şeyler.... 2010 olmasıda çok fark etmez kanımca çünkü araçlarımız kolay kolay kendini salıp yıpranmıyor.....
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                    Tekrar insignia' ya dönenler den biri ben değilmişim ne güzel : )

12 bin hasar kaydı biraz fazla gibime geldi. Kapı haricinde birşeyler olduğu aşikar gibime geliyor. Değişenleri bilmek lazım... Kendi başlığımda dediğim gibi,

Sol tekere gelen sert bir darbe, aks ve oradan da şaft ' a kadar etkileyebiliyor. Tabi duruma göre motor içine veya şanzumana kadar sızabiliyor. ( Ustanın söylemi )

Dışarıdan hiç birşey olmasa bile içten ciddi sıkıntı olabilir...

12 bin hasar kaydı biraz normalin üzerinde. Tamir olamayacak kadar kapıları yırtmış ise, direklerde de boya olduğu aşikar. Ön / arka tampon ve çamurluktaki boya mikarı, ön bölümde eğişen olup olmadığı

Ve en önemlisi aracı asansöre aldırıp altına ehlince bakmak en doğrusudur. Gerisi zaten öğrendikleriniz ile karar mekanizmanızda.

Ben hasarsız cosmo' yu 45 bin TL ye aldım. sol arka kapı hafifi göçük, sağ ön kapı ucu 2 cm eğilmiş, belli başlı yerlerde taş izi var. Yani araç orjinal : )

Belki süper makyajı yok fakat sonradan yapılabiliecek şeyler.... 2010 olmasıda çok fark etmez kanımca çünkü araçlarımız kolay kolay kendini salıp yıpranmıyor.....
                    banada 12 bin fazla geldi araç sahibi arabama kefilim diyor sol ön lastikte bisey yok sol ön çamurluk ön tanpon kople orjınal direklerde bisey yok diyor.bakalım yarın servise götürüp neyi var neyi yok çıkar.sadece sol ıkı kapı degismiz sol arka çamurluk boyanmış ve arka tanpon lokal boya dıyor.ön taraff şanzuman vs.. kesınlıkle bisey yok diyor

Yorum

Aynen dediği gibi ise, haricinde birşey yoksa, ve 12 bin hasar kaydı size fazla gelmiyor, içiniz rahat ediyorsa alınabilir. 2 kapı ve boya 12bin hasar kaydı etmez gibime geliyor.

Servis ile yetinmeyin. Bir ustanıza da baktırın. Bazen servisler işgüzar davranabiliyor. ( Tecrübeyle sabit. )

Not, o aracı bende alırken geçen haftalarda bakmıştım. Hasr kaydını görünce biraz geri durdum. Kaldı ki, önceki aracım ön kaput boyalı ( asla kaza yok çizik ten ) satmakta çok zorlanmıştım öncesinde....
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

kesinlikle bence fazla o hasar kaydı... hem başka araba sürttüyse sürten arabanın kaskosundan yapılır benden bunun hasar kaydı var?
                        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          kesinlikle bence fazla o hasar kaydı... hem başka araba sürttüyse sürten arabanın kaskosundan yapılır benden bunun hasar kaydı var?
                          Al benden de o kadar. Karşı tarafa yazılmalıydı hasar kaydı. İlgili ilandaki hasar kaydında. '' çarpma '' yada '' park halinde çarpma '' görünmeliydi. Ve rakam olmamalıydı.

Sigortacınıza şasi no vererek araç hakkında geçmiş hasar bilgilerine net bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                            Al benden de o kadar. Karşı tarafa yazılmalıydı hasar kaydı. İlgili ilandaki hasar kaydında. '' çarpma '' yada '' park halinde çarpma '' görünmeliydi. Ve rakam olmamalıydı.

Sigortacınıza şasi no vererek araç hakkında geçmiş hasar bilgilerine net bir şekilde ulaşabilirsiniz.
                            Yanlış biliyorsunuz, benim aracımdada park halinde sürtme sonucu değişenleri ve boyananları olmuştu, ben aracı serviste kendi kaskomdan yaptırdım, şimdi sorgulamada çarpılma olarak gözüküyor ve hasar kaydı rakamsal olarak mevcut...

Yorum

Gökhan çarpan aracın kaskosu yoksa, trafik sigortasından yapılır, kendi aracında kasko varsa sen aracını kendi kaskondan yaptırırsın, fakat suçlu karşı taraf olduğu için kaskon bozulmaz, kasko şirketi karşı taraftan ödemeyi tahsil eder, kaskosu varsa kasko şirketinden yoksa trafik sigortasından tahsil eder, oda yoksa kasko şirketi alacağını tahsil etmek için elinden geleni yapar...

Yorum

İşleniyor...
                              X