Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hangi Takımı Tutuyorsunuz?
Collapse
X
-
Hangi Takımı Tutuyorsunuz?
0Beşiktaş0%0Galatasaray0%0Fenerbahçe0%0Trabzonspor0%0Bursaspor0%0Ankaragücü0%0Sivas spor0%0Kayseri spor0%0Genclerbirliği0%0Gaziantepspor0%0Konya spor0%0Eskişehir0%0Milli Takım0%0Diğer..0%0Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Hangi takımı tutuyorsunuz?
saka maka bı yana ben dogma buyme besıktastaydım ınan bana fener maccından cokk bısıktas macına gıtmısımdır
ankarada olmayla anlamazsın carsının tadını belkıde gelmısındır gelmıssende tadı damagında kalmıstır kesın
cunku orası ÇARŞI
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Ynt: Hangi takımı tutuyorsunuz?
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Erhktnsaka maka bı yana ben dogma buyme besıktastaydım ınan bana fener maccından cokk bısıktas macına gıtmısımdır
ankarada olmayla anlamazsın carsının tadını belkıde gelmısındır gelmıssende tadı damagında kalmıstır kesın
cunku orası ÇARŞIEyvallahh Ağzına sağlık dedim ya Beşiktaş çok çookk büyük bir takım olmaya bilir çok büyük başarılarada imza atmamış olabilir ama o inönüde o taraftarla maç izlemek işte bütün mesele bu bu takımı böyle ölesiye desteklemek her maç bize şampiyonlar ligi finali
Bende Beşiktaş sevgisi Topraklık valla...
Ben çarşı üyesiyim alen in yanında bile çok maç izledim,her derbiyede gelirim istanbula beşiktaş fenerbahçe maçınada götürüsün bizi beraber gideriz inşallah 20.02.2011 Orda olacam2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum