Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Makyajlı Passat Karşınızda...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 Makyajlı Passat Karşınızda...

Passat ın en üst donanımını kaça veriyorlar bilen arkadaş varmı?

Yorum

hayırdır abi

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Passatla değiştireyim bari, murat 124 gibi en azından değer kaybetmiyor

sevgili Corail zaten çok iyi izah etmiş;

araçlarımızda gördüğümüz sorunlar ve memnuniyetsizlik adına bir database/anket yapıyorduk değil mi?
        benim insignia için tek memnuniyetsizliğim bu şuursuz,desteksiz fiyat politikası ve batan geminin malları kampanyaları ile 2010 model 2.900 km de nokta boya rötüş dahi olmayan sıfır ayarında bir aracın ikinci el değerini neredeyse sıfır km ford focus dizel fiyatına eşitlemiş olmalarıdır..
        bu da bir araç için özellikle türkiye'de önemli sayılması gereken kriterlerden biridir..
        yönetici arkadaşlarımdan ricam bu şikayet ya da talepler GM Tr ya da Opel Tr ye iletilecek ise bu durumun da şikayet olarak iletilmesini sağlamalarıdır..
        Diğer taraftan;
        Durum böyle devam ederse bu gidişat sıfır km satışlarını da etkileyecektir yakın zamanda..
        talep daralması başladığında dahiyane şekilde bu kez de bir alana bir bedava ( insignia al corsa yanında hediye gibi ) kampanyası mı yaparlar,ötv nin yarısı + kdv nin tamamı bizden kampanyası mı yaparlar bilemem artık..
        batan geminin malları kampanyaları ile C segment ve kısmen de B segment müşterilerini çektiler insignia ya..bir sonraki hamlede net hedef olan B segment müşterilerini de çektikten sonra piyasanın da altını üstüne getirirler ve en sonunda altında kendileri de altında ezilirler..
        Bazen diyorum 2008 sonundaki global kriz zamanı bu GM boşuna batma eşiğine gelmemiş.. Bu kadar seçme dünyalının bir arada olduğu bir şirket için bu sonuçlar hiç de şaşırtıcı değil sanırım..
        bu konuda artık daha fazla yazmama kararı verdim Opel Tr daha saçma sapan bir gelişmeye imza atmadığı sürece.. bu kadar baş ağrıttığım yetsin artık değil mi
        sevgiler saygılar..

Veya Seyyah ın anlattıkları;

selamlar Burak Bey;
        ben satış politikasıyla şikayetimi belirtmiştim birde şu olayı belirteyim yetkili bayilerinden birinde insignia mı alırkenken astra hb yeni kasa beğendim babama alıyım diye düşündüm satıştaki sorumlu arkadaş(tanıdığım biri) acil değilse astra için bekleyin şu an erken fiyatı düşücek diye bi konuşmada bulundu peki sordum bu ikili satış politikası doğrumu? hani şu an alanlar o zaman bir miktar zarara uğrayacaklar vs. açıklayıcı yanıt alamadım... opelin satış politikasını açıkçası beğenmiyorum... nolursa olsun insignia mı çok seviyorum bikez daha olsa gene aynı aracı seçerim o da ayrı

- aslında net olan bişi var..bu duruma duyarsızlık.. Passat ın satışlarını ay ay bakın..fiyatlarına da.. ilginç olan EUR düşüyor fiyat yine yükseliyor..Bizim opel de batan geminin Torbalı ya indirdikleri bunlar misali fiyatlar her gün kumpanya kampanyasında!.. sanki alanlar cezalandırılıyor gibi.. Fiyatı aşağıya çekme satışları patlattı passatın yarısına yaklaşabildikmi?..

Yorum

VW konusu görmüşken yazıyım, geçen salı Gebze Doğuş otoda yeni kasa Golf R vardı, arabanın 3 jantı aynı, sağ arka jantı farklı bir janttı.
          sebebini soracaktım ki, görevli kişi Passat inceleyenlere arabanın donanımını anlatmak için 90 derece eğilmiş (aslında daha uygun tanımda varya neyse )
          arabanın yanındaki tanıtım levhasından okuduğunu gördüm hemen uzaklaştık haha
          InsigniaTEAM

Yorum

eyilenin cinsiyeti neydi çağrı bayansa anlamaması normaldir....

Yorum

Demode,albenisiz olsa da 10 numara araba.
              Reşat altını gibi,eskimiyor,geçmiyor,can yakacak deger kaybı olmuyor.
              Millet bu araca hayran,çok tutuyor!
              ben de bu milletin bir ferdi ve herhangi bir holding sulalesiden değil,memur bir aileden gelen biri olarak bu arabayı tercih etmemekle ne kadar büyük hata yaptığımı görüyorum.
              Bu arac öyle bir arac ki 2010 3.000 km de bir comfortline ilanı İcin alıcılar sıraya girer.
              Öyle bir arac ki böyle bir ilana kimse hadsizlik yapıp 48-50.000 teklif etmez.
              Öyle bir arac ki hiçbir zaman aynı modelde başka C sınıf arac ile aynı rakama alınamaz.
              Daha ne olsun ki??

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Passat hiçbir jenarasyonunda tasarımıyla iddialı bir araç olmadı zaten,güven veren oturaklı ve değer kaybetmeyen sağlam konforlu bir araç olması elbette sattırır bu arabayı,Yiğidi öldür hakkını ver..
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

açıkcası söleyeyim ben beğenmedim eski kasası daha iyiydi bence
                  Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aligunes
                    açıkcası söleyeyim ben beğenmedim eski kasası daha iyiydi bence
                    bencede Ali'm.. ama gelgör ki işin gerçeği ortada.. Uğur un da dediği gibi, yiğidi öldür ama hakkını ver..

biz istemezmiydik bizim araçlarımızında değer kaybı olmasın.. aslında şu an tek sorun bence bu ya, başka ne varki daha önemli.. en önemli sorun bu işte abi, değerini kaybetmesi! servislermiş eğitimmiş şuymuş buymuş bahane kalıyor yanında.. onlar kolay şeyler.. sen önce müşteriyi mağdur etmiycen arkadaş! alacak adamda alan adamda kafasında ileriyle ilgili bi tasası kalmayacak!.. aracını sevecek.. markasını sevecek.. en basiti, bi ortama da girdiğinde araçlardan laf açıldığında içi kafası rahat olacak değer konusunda.. benim arabam bir tane diyebilecek!.. birtane!! kafasında soru işaretleri olmayacak o konuda.. içi rahat olduktan sonra zaten marka prestiji kendiliğinden gelir .. sahiplenilir artık.. kabul görür girdiği her piyasada.. adı bile geçse bi itibarı olur.. ama bu Opel TR harbiden tırt! harbiden tırt!.. güzelim arabayı ne hale düşürdüler be. kolay alınmıyor kolay verilmiyor bu paralar.. ama aldıktan sonra da en azından içimizi rahatlatacak bişeyi olsun be abi .. ne olduğunu ne olacağını bilmediğimiz, bilemediğimiz için böyleyiz zaten.. hep memnuniyetsizlik oluyor artık bu konuda.. niye olsun.. neden bu duruma düşsün bu marka.. madem gelişecek büyüyecek, bunların adımları atılıyor, o halde sahip çıkın araçlarınıza! ele ayağa düşürmeyin.. sonra tabi passatlar satar diğerleri satar.. kıyaslamaya gelince toz kondurulmuyor Allah var adamlar yapmış hangi özellikten bahsedilse içimiz rahat, çünkü diğer araçlarda olmayan şeylere sahibiz.. ama diğerleri kadar değerimiz bile yok... yazık.. henüz 3 senede, hadi ilk sene ÖTV MTV siydi şuyuydu buyuydu.. şimdi gelinen nokta ortada..

daha passatlar çook konuşulacak çook tutulacak çook tartışılacak.. adamlar işlerini biliyolar.. bu konularda prestijlerinden taviz vermiyolar .. kader utansın nediyelim )

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

vw listesine baktım golf highline 1.4 tsi 122 dsg 55.900 TL opak renk.. en en son verecekleri rakam metaliğine 55.500 TL dir belki de o fiyata da vermezler şu anda araç ellerinde yoksa..
                      vw bayileri bizim opel bayileri gibi değil.. bizimkiler biraz daha ileri gitseler boyunlarına tabela asıp sokaklarda dolanacaklar ( burak bey sizi bu cümlemden muaf tutuyorum,sözüm meclisten dışarı )
                      murat kardeşimin de söylediği ve benim de daha önce bahsettiğim gibi;
                      disk misk,navigasyon cdsi,güncellem falan hikaye.. asla bunlardan gram şikayet etmedim etmem de.. zaten öyle ya da böyle garantili araç ve sorunlar bizlerin de keşif ve gayretleri ile bedelsiz çözülüyor çoğunlukla..
                      zaten benzeri şikayetler her marka araçta mevcut,neticede kul yapısı..
                      esas tehlike araç garantiden çıktıktan sonra disklere ( farz-ı misal örnektir ) ne olacağı değil,zaman geçtikçe ikinci el değerinin ne olacağıdır?
                      bu şikayetin bizi kazıklayanlara iletilmesi gerekiyor.. forumumuzun bu konuda da aktif ve etken olmasını beklerim..
                      cem atay kardeşim;
                      gel ikimiz izmir'de bir insignia etkinliği düzenleyelim..
                      "insignia nın ikinci el değeri grafiği" temalı bir etkinlik olsun bu ve bir vinç kiralayıp baş aşağı sallandıralım araçları gündoğdu meydanında ( hatta cumhuriyet meydanı da olur,ATAM akdenizi işaret ederken şaha kalkmış atının üzerinde biz de insigniaları dibi işaret edecek şekilde sallandırırız ) .. ya da en azından benimkisini sallandırabiliriz.. zaten amiral gemisi bu izlenen politikalar ile başını aşağıya çoktan sallandırdı bile.. biz de görselini işlemiş oluruz bu etkinlik ile
                      çorum'daki vatandaşın da yarım kalan protestosunu biz izmir'de tamamlarız..
                      şaka bir tarafa bu elbette çözüm deği ( en azından bize yakışan bir çözüm olmaz )l ama bu duruma da çözüm talep etmek şart oldu..
                      tehlikenin farkında olmak lazım,değil mi ama?

Yorum

Çorumdan sonra Hürriyet e tam sayfa reklam vermek zorunda kalmışlardı Bence güzelim arabaları asmak yerine kabiliyetsizleri işten atmak daha iyi muhaha

Yorum

keşke imkanımız olabilse.. araç sahipleri ve kullanıcıları endeksi arkadaşların kariyerlerine de etki edebilse..
                          ifşa edilmesi gereken araçlarımız değil elbette ama bu arkadaşların dikkatini yollarda ya da otoparklarda nizami olarak seyreden ya da park etmiş insignialar ve sahipleri değil,vinç ile asılmak tehditi ile çarşı ortasına park etmiş ve üzerinde cinnet ruh hali ile yazılmış bildiriler bulunan araçlar ve sahipleri çekebiliyor sadece..

Yorum

2012 yenilikleri olarak benzinli 1.4 tsi 160 ps gelmiş ve dizel 1.6 tdi ile birlikte dsg şanzıman opsiyonu da sunulmaya başlanmış..

piyasayı iyi kokluyorlar, helal olsun diyorum..

Yorum

1.6 dizellerde zaten DSG opsiyonel değil miydi
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

passatta değildi. jettada vardı.. bu durum passat satışlarını etkiler
                                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
                                X