Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Makyajlı Passat Karşınızda...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 Makyajlı Passat Karşınızda...

Orjinal yazı sahibi: Insignia
    Yaramaz,şimdiki passat bundan daha iyi bence ama yine millet passat diye gider alır.
    Kesinlikle katılıyorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
    1.2 TSI 105 hp sizin kullandığınız motorun aynısı passatta da kullanılacak bir değişiklik olmazsa
    Oyle saçmalık olur mu ya D sınıfı bir araç için 1.2 motor :/ Bir de Passat'a ?? dknow
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
      Orjinal yazı sahibi: Insignia
      Yaramaz,şimdiki passat bundan daha iyi bence ama yine millet passat diye gider alır.
      Kesinlikle katılıyorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
      1.2 TSI 105 hp sizin kullandığınız motorun aynısı passatta da kullanılacak bir değişiklik olmazsa
      Oyle saçmalık olur mu ya D sınıfı bir araç için 1.2 motor :/ Bir de Passat'a ?? dknow
      Aynen öyle ama 1.2 gelecek bencede en çok tercih edilenlerden birisi olur gibime geliyor vergi avatantajı var azda olsa ...
      1.2 TSI 1.4 TSI 1.6 TDI satar TR de adı passat olduğu sürece
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

115 HP yi beğenmeyenler? Görün duyun bunu, koca passata 1.2 105 HP
        İnsiqnia da 115 HP qitmiyor diyodunuz Bakalım 1.2 passat ne hallere düşecek.. Allah ya ona verir ya insiqnia ya

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          115 HP yi beğenmeyenler? Görün duyun bunu, koca passata 1.2 105 HP
          İnsiqnia da 115 HP qitmiyor diyodunuz Bakalım 1.2 passat ne hallere düşecek.. Allah ya ona verir ya insiqnia ya
          105 HP lik TSI motor turbo beslemeli olacağı için hem çekiş konusunda hem yakıt konusunda atmosferik 115 lik İnsignia'yı her türlü alt eder yanlız onu hesaba katmıyorsunuz...

Yorum

zaten ben iddia etmedim bu iletimde 115 HP insiqnia 105 HP passatı yer filan demedim.. Sadece 115 HP yi beğenmeyenler qörsün dedim yeni passatın qücünü de insiqnia ya haksızlık etmesin istedim.. Sonuçta 115 HP insiqnia 180 HP ye qöre cok hantal.. Ve insiqnia alırken ona qöre tercih kullandıklarından artık Türkiye ye 115 HP qetirilmiyo.. Ama adamlar koca passata 105 HP qüç vermişler.. Tüm bunlarla birlikte düşünüldüğünde İnsiqnia neden beğenilmiyo onu anlamadım sadece hepsi bu.

Yorum

valla ben 1.2 tsı motorlu skoda yeti kullandım 80 ne kadar hızlanma normal.. 100den sonra vasatında altında 115lik insignia geride kalmaz gibime geliyor ama yakıt konusunda ne olur onu bilmem
              F30 Sport+

Yorum

Opel in 115 liğinden güçlü ve ekonomik olur da ya twincharge da olsa arabanın motoru kaç diye sorduklarında 1.2 demek istemezdim ben özellikle passatım varsa
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

valla aynen ben insigniada bile kaç motor sorusunun cevabında 1600 demede zorlanıorum

Yorum

Gönül isterdiki en az 2.0 Turbo araca binelim ama devletimiz sağolsun bizi çok düşünüyorlar

Yorum

Adamlar Avrupa da ne motorlu arabalara biniyolar Bizse verqi korkusundan KDV den ÖTV den istediğimiz arabaya yutkunarak bakıyoruz.. Benzin fiyatları da cabası

Yorum

Aynen öyle Avusturyada arkadasım var örnek olarak sölüyorum yeni 5 serisinden bir önceki kasa 2007 model bmw 525D yi 18.000 euro fiyata aldılar bende şaştım kaldım tabi

Yorum

birgün bir arabam olsa motor kısmıyla kükrese ülkem öyle bir hal alsa

Yorum

Yukarıdaki linkteki fotoğrafta bagaj kısmını elinizle kapatınca bir Audi havası yok mu? Ben mi yanılıyorum?

[/quote]

Yorum

ben avusturyaya gidicem orda alırım inşallah ihihi
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bencede skoda superb ye benzemıs, ılk gordugumde dırek aklıma super geldı, genel olarak begenmedım ama bıde trafıkte gormekte fayda var, bana kalırsa vw son zamanlarda araclarını bozdu eskı kalitesı ve saglamlıgı artık yok

Yorum

İşleniyor...
                                X