vw' in kalitesinde gözle görünür bir artış var son senelerde. biliyosunuz bu sene yeni touareg çıktı oda çok büyük bir değişim geçirdi. tabiki herşeyin bir bedeli var yeni touareg 115.000 € 'dan satılıyor. aynı şeyi passat içinde düşünürsek minimum 45-50k €'dan başlar gibi. ama bu paralar bir vw için değmez gibi.
10 farklı motor seçeneği olacakmış 1.2 TSI den başlayan ve 1.4 tsi motorlar artık 1.4 TSI Bluemotion olarak da gelicekmiş ve ortalama 5.8 litre tüketime sahip olacakmış ...
Oldukça başarısız bir makyajlama olmuş. Ön konsol yine ruhsuz, düz veya tekdüze.. SW versiyonunda arka taraf sanki insignia taklidi gibi.. Sedan ın arka farları bir arkadaşında yazdığı gibi sanki skoda.. Ön farlardaki led ışıklardan her gece bostanlıda şahin (karga görünümlü) araçlar dolaşıyor onların çakma led leri gibi olmuş..burada insignia farlarının kulaklarını çınlatıyorum... pozitif olarak tabii..Bence şu anki kasayı ellemeseler daha iyi olurmuş.. Mark Adams ı transfer etsinler yardımcı olsun
valla düz motor 1.4 megane tozunu attırır o zaman ama passatta olacağını sanmam poloyada çoık güzel uyacağını düşünüyorum
Evet zaten jetta ve polo da gelecegi kesinleşti bencede cok iyi olacaktır birde dsg ile sunulursa cok iyi olur
Ben de WV grubunu kullanım olarak dsg şanzımanı ve müzik sistemi dışında beğenmiyorum.Makyajlı kasası da insigniadan iyi değil.Gökhan sana katılıyorum,iyiki daha güzelini yapamamışlar
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Evet sayın insignia team ailesi makyajlı passat da kullanılacak motorlar belli oldu ...
Yeni kasa PASSAT'ta olacak olan motorlar
1. 1.2 TSI 105 HP
2. 1.4 TSI 122 HP
3. 1.4 TSI 122 HP BlueMotion Technology
4. 1.4 TSI 150 HP CNG EcoFuel ( Daha sonra gelecek )
5. 1.8 TSI 160 HP
6. 2.0 TSI 211 HP
7. 3.6 FSI 300 HP
8. 1.6 TDI 105 HP
9. 1.6 TDI 140 HP ( Tam kesin degil )
10. 2.0 TDI 170 HP
Yorum