Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jetta 1.6 TDİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Jetta 1.6 TDİ

bende astra h varken 1.6 twinport 105 hp arkadaşım beni kalkışlarda ve ara hızlanmalarda 1.3 cdtı astra ile geçiyordu
    F30 Sport+

Yorum

jettaya bi de burdan bakın belki daha önce bakanlar vardır tabi.. Uğurum bu senin için anlaşılan bu araba baya ilqini çekmiş.. Ama ben değil bunu passatı bile bi Astra ya tercih etmem İnsiqnia yakıt tüketimi için cep yakıyor belki sizin için ama Astra bi jetta dan daha kalitelidir benim için her zaman.. Hele şu ön ızqaraya bakar mısın jettada Çok komik durmuş bence.. Hele arka stop lambaları tam bir klasik, Alfa Romeo.. İç mekanı da oldukça sade ve o torpido qözü filan, qörünüşü ticari bi araç qibi.. Çok düz..
      http://www.traraba.com/2010/yeni-2011-volkswagen-jetta/

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

makyajlı passat yerine bu çok daha iyi bence..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

bizde satmak istemiyoruz insigniayı deli gibi gidiyor makina üstelik yakıtı da çok çok n ormal gücüne göre ama Tr de benzin pahalı. tüpe de içim sinmiyor. :/ 2. araç düşünüyoruz bakalım inşallah satmayız.2. araç gelince de paso yatar otoparkta bu arada yeni focusu gördünüz mü?
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bu yorumlar canımı sıktı yaa jettamı sipariş verseydim demeye başladım 2 gün sonra insigniam olacak ve forumun diğer bölümlerinde insig.toz kondurlmamışken burada c sınıfı jetta yere göğe sığdırılamıyor anlamadım gitti valla üzücü

Yorum

ne jettası ya, golf ile passat arasında kalmış ne oldugu belli olmayan bi araç işte, vw düşünenlere jetta yerine kesınlıkle passat almayı tavsıye ederım, aralarındakı fıyat farkı cok ucurum degıl yakın olsa gerek, ben 16.t kullanmaktayım, ve yakıtından memnunum, tamam cok yakıyor olabılır ama zevkin ekonomisi olmaz diye düşünüyorum, dizele gecmek isteyenler için insignia 2.0tdci oldukca mantıklı bi araç, insigniadan sonra passat, hele jettaya gecmek hayal kırıklıgı yaşatabilir....

Yorum

diğer bölümlerde Insignia'ya toz kondurulmadığına katılmıyorum, aksine en ufak tedirginlikte bile sorun başlığı açılıyor forumu takip eden ziyaretçileri Insignia'dan soğutacağımızı düşünüyorum
                InsigniaTEAM

Yorum

sorunlar her araçta olur tabiki paylaşılıp çözüm aranacak fakat c sınıfı bir aracı nasıl insigniadan daha üstün olarak görebilirsiniz yada gercekten üstünmü yada üstün yanları dahamı fazla

Yorum

Jetta'yı kim üstün görüyorki?
                    InsigniaTEAM

Yorum

jettaya üstün diyenin aklına şaşarım bir de jetta ile insignia aynı cümle içinde kullanılınca pek mantıklı cümle olmuyor bence

Yorum

İki aracı yakıt tüketimi olarak kıysalamak hata olur.
                        Klas farkından dolayı.
                        Ama benim için öenmli olan tek şey yakıt tüketimi derseniz. Ozaman Astra alınız. Ve Astrayı jetta ile kıyslayınız. Belki o zaman olabilir...
                        İnsignia kullandıktan sonra Jetta'ya binin O zaman da bu iki aracına faklrı klasların ve dunyların aracı olduğunu anlarsınız.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Insignia yerine Jetta 'yı seçmek Yetinmektir. Kısaca.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Yeni Jetta nın fiyatları açıklanmış:

Teknik Özellikler

Yeni Jetta Donanım
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

vw nın yakıt verılerıne kesınlıkle ınanmıyorum, arkadasım da 2010 passat 1.4 tsı 122 bg var man.vıtes, fabrıka verılerı sehrici 7.8, sehirdısı 4.8 olmasına ragmen, arkadasım sehırıcı, 12, sehırdısı ıse 9 litrenın altına dusuremedı...

Yorum

Trendline ında ESP yokmuş
                                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                                X