arkadaşlar jetta 1.6 Tdi nin artı ve eksileri nelerdir? çok cimri olması + düşük vergi diliminde olması + vw olması + fiyatının cazip olması bizi insigniayı sattırıp jettaya yöneltiyor. Test eden var mı? Artı ve eksileri nelerdir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Jetta 1.6 TDİ
Collapse
X
-
Ynt: Jetta 1.6 TDİ
D sınıfından C sınıfına düşecekseniz olabilir ama Passat ın yanında Jetta çok kötü duruyor ve 2011 de yeni kasası çıkacak şu anda değil de yeni kasasını düşünebilirsiniz benceSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
Güncel kasa baya ezik ama yeni çıkacak olan baya bir tatmin edici bence şu ankini hiç düşünmeyin Para varsa Passat 1.6 TDI da güzel bir seçim olur benceSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Vw grubun yeni kullandığı bir motor seçeneği daha önce 1.6 tdi yoktu bence 1-2 yıl denenmesi lazım bence hatırlarsanız 1.4 Tsi lar ilk önce 175 hb larak çıktı sonra motorlarda problem çıkınca 160 hb düşürdüler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Peki sen bilirsin ama yine de burda bir Passat la yan yana koyayım da belli olsun biraz ihihi
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap yeni jetta çok güzel eskisine nazaran çok daha estetik olmuş. cool Ne zaman Tr de satılacak acaba bilen var mı 1.6 tdi yeni jetta mutlaka almamız lazım clapclap clapclap clapclap clapclapAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
İnsignianın yanında bu arabalar o kadar iyi gelmiyo bana ya Vw sonuçta doğuş oto kazığı denen bişey kimse duymamış galiba . Boşline poloları golfleri ne akdara satıyolar bunu ne kadara satarlar.Sırf motora bu akdar para verilmez+ Bundan daha ekonomik motorlar var amaç ekonomi iseBeyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800
Yorum
-
105 hp keserse insiden vazgeçilebilrir.Neden lpg takıyorsunuz insiye?Tasarıma zaten birşey demiyorum cettta
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
jettanın ilk kalakışları tork ve şanzıman avantajından insigniadan çok daha iyi.İnsignia sonradan açılıyor.Ancak açıldığında fiayata dökersen benzinli 180lik insignia 105lik jettadan tam 4 kat fazla para harccıyor.Bunu bilmeme rağmen arabama her gittiğimde yanına her geldiğimde lanet olsun içimdeki bu insignia sevgisine diyorum
Yorum
-
Ben otomobillerle ilgili birşey bilmiyorum o zaman.
Orjinal yazı sahibi: trabzon61jettanın ilk kalakışları tork ve şanzıman avantajından insigniadan çok daha iyi.İnsignia sonradan açılıyor.Ancak açıldığında fiayata dökersen benzinli 180lik insignia 105lik jettadan tam 4 kat fazla para harccıyor.Bunu bilmeme rağmen arabama her gittiğimde yanına her geldiğimde lanet olsun içimdeki bu insignia sevgisine diyorum
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
Yorum