Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARAÇ TAVSİYESİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARAÇ TAVSİYESİ

hayırlı aksamlar öncelikle ;
    sıkıntı şu ki arkadaşlar iş için bi araç lazım arazide altı yüksek ve sartlara dayanaklı 4 çeker modu önemli(opsiyon) olmayan aklımdan bi kaç araç geçiyor ama 0 almak istedigim için kasaların yakın zamanda yenilenme ve daha önce kullanılmış üyelerimiz varsa fikirlerini almak istedim.yakıt yol ve arazi sartlarına uyumlulugu dayanıklılıgı en büyük etkenler.

araç modelleri;
    kia sportage(özellikle bunun kasa yenilenme ve tekrar yenilenme tarihi bilgisi olan varsa)
    vw amarok
    vw tiguan
    gm captiva
    ısuzu dmax
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Ynt: ARAÇ TAVSİYESİ

Ssangyong korandoyu tavsiye ederim. Kullananlar çok memnun.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hocam bunların içinde Amarok bildiğim. 8 ileri tam otomatik şanzuman la beraber gerçekten güzel olduğunu söylüyorlar. 180 Ps lik Bi-Tdı motor kombinasyonunun da iyi olduğunu duymuştum. Ancak tek sıkıntı Voswos un malzemeden çalma konusundaki başarıları sonucu bu aracın da kalitesinin(malzeme kalitesi) düşük tutulduğu eleştirisi gelmişti. Ben tercihimi Voswos dan yana kullanacak olsam Tiguan değil Amarok alırdım.

Saygılarımla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebinefe
        Hocam bunların içinde Amarok bildiğim. 8 ileri tam otomatik şanzuman la beraber gerçekten güzel olduğunu söylüyorlar. 180 Ps lik Bi-Tdı motor kombinasyonunun da iyi olduğunu duymuştum. Ancak tek sıkıntı Voswos un malzemeden çalma konusundaki başarıları sonucu bu aracın da kalitesinin(malzeme kalitesi) düşük tutulduğu eleştirisi gelmişti. Ben tercihimi Voswos dan yana kullanacak olsam Tiguan değil Amarok alırdım.

Saygılarımla.
        Amarok'a bindim ve binek araç konforunda bir kamyonet yapmış adamlar... hoşuma gitmişti... Basınca da gidiyor alet... tavsiye edilir...
        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
          Orjinal yazı sahibi: sebinefe

Saygılarımla.
          Amarok'a bindim ve binek araç konforunda bir kamyonet yapmış adamlar... hoşuma gitmişti... Basınca da gidiyor alet... tavsiye edilir...
          +1 Amarok hayırlı olsun

Yorum

Bende tiguan almanızı tavsiye ederim benim baya hoşuma gitmişti
            2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
            Gerçek pilot

Yorum

Eğer 4X4 araç istiyorsanız ve arazi performansına ihtiyacınız varsa en mantıklısı Amarok görünüyor. Ancak ş. içinde kullanırım arada araziye çıkarım ama Offroad merakım pek yok derseniz kesinlikle Sportage diyorum. Tabi performans derdiniz yoksa. Performansı kötü olmamakla birlikte ara hızlanmaları zayıf kalıyor. Hafif arazide bir sürü denedim, kar buz çamur olarak bana çok keyif veren bir araçtı. Donanım ve konfor olarak bence çok iyi. Tasarımını hiç söylemiyorum zaten... Bildiğim kadarı ile 2014de makyajlanacak ve birkaç yıl içinde de kasası değişecek. Ancak şu an bile kasa olarak o sınıfta en önce gidenlerden.
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

eğer istediğiniz araç bir pick up olacaksa amarok yakıt ve motor hacminden dolayı vergi avantajı var. ama crossover olsun hem biraz arazi hem de şehir içi diyorsanız çoğu birbirinin aynısı hoşunuza giden birisini seçin ama pek bir arazi performansı beklemeyin sadece altı yüksek o ihihi
                2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Pickup olmasın ama araziye çıkarım diyorsanız Duster 4x4 tavsiye ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                    hayırlı aksamlar öncelikle ;
                    sıkıntı şu ki arkadaşlar iş için bi araç lazım arazide altı yüksek ve sartlara dayanaklı 4 çeker modu önemli(opsiyon) olmayan aklımdan bi kaç araç geçiyor ama 0 almak istedigim için kasaların yakın zamanda yenilenme ve daha önce kullanılmış üyelerimiz varsa fikirlerini almak istedim.yakıt yol ve arazi sartlarına uyumlulugu dayanıklılıgı en büyük etkenler.

araç modelleri;
                    kia sportage(özellikle bunun kasa yenilenme ve tekrar yenilenme tarihi bilgisi olan varsa)
                    vw amarok
                    vw tiguan
                    gm captiva
                    ısuzu dmax
                    Kia sportage benım önceki araçlarımdan biriydi 1.6gdi benzinli performans olarak standart atmosferik araçlar gibi yakıt olarak eko mod. gıdersenız 7 lıtrelerı gorebılırsınız performans ıstersenız 10lıtreyı gozden cıkarmalısınız tüp takılıyor fiyat 4000tl civarı donanım olarak çok dolu araç Dizeli 2.0 184 bg verimli bir araç fakat yakıt olarak benzınlıden pek bir farkı yok ama güçlü bir araç sahsen tavsiye ederim.Kasa olarak aslında yenilendi ama pek bir farkı yok ufak ufak makyajlandı türkiyeye gelmedi
                    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun Yusufum
                      YsfzybckR   - #Gezi   V 1881

Yorum

Captiva şehir 4*4 üdür zaten. Üstelik yeni kasası FWD. onu eleyin.
                        Tiguan da keza aynı şekilde arazi perf ı beklemeyin.

Sportage-Dmax ve Amarok arazi kullanımına daha uygun seçenekler.

Yok ben arazi istemiyorum şehir içi 4*4 SUV olsun diyorsanız Captiva ve Tiguan daha mantıklı olmakla beraber yeni çıkacak Nissan Quashaqi de bekleyin derim

Yorum

bence captivayı geçin sadece captiva değil tüm chevroleleri. piyasası düşer artık
                          http://sozcu.com.tr/2013/otomotiv/ch...iliyor-418901/
                          2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

arkadaşlar arac hem sehir içi hemde arazide kullanılacak araziden kastım bahce yolu hani otomobil harici araçların eyimlerden rahat geçebilicegi yollar 4 çeker olması opsiyon dedim çünkü yazdıgım araçların bazılarında yok 4 çeker.
                            yani araç iş için kullanılıcak bahce büro fabrika arasında mekik dokucak fazla öyle merkezle işi yok
                            yakıt
                            alt takımların dayanıklılıgı
                            bide bu sartlara dayanıklı bi araç plastik aksam
                            4 çeker opsiyon olarakda olabilir diye düşündümde şu anda sportage ve amarok sizlerin önerdigi sanırım benimde aklıma yatan su an sportage bu segmentlerde baska model araçlar varsa bilgilendirirseniz genede sevinirim.
                            siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                            siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                            uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                              Pickup olmasın ama araziye çıkarım diyorsanız Duster 4x4 tavsiye ederim
                              +1000
                              zaten getir götür işi yapacak fazla para vermeye gerek yok.al duster keyfine bak.hem araç haşat olursa fazla için acımaz
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                              X