Ynt: Yeni Astra dizel almayı düşünüyorum fikirleriniz?
Astra 1.4 Turbonun insigniaya göre cebi bariz rahatlatacağını sanmıyorummm...
Ekonomik motor diye piyasaya sürülen TSI motor ocagımıza incir ağacını dikti desem abartmamış olurum.a3 tsi
Lpg taktırır yinede insignia'dan astraya dönmezdim aralarında her konuda dağlar kadar fark var.Astra H (cosmo) hala gözümde astra J'den üstün.sevemdim astrayı olmamıııııış
Arkadaşlar az önce opel odaktaydım arabalara bakındık tekrardan babamla insignia cosmo baz olarak 57.500 gibi bir fiyat verdiler astraya ise 1.4 140 hp enjoy plus paket 42 gibi bir fiyat söylediler ama astra aldınmı en az sport paket alıcaksın
Ama eger insignia satıp alıcaksanız cok düşünmeniz ve içinize sinmesi gerek cünki arkası baya dar geldi bana boyum 1.90 belkide bana göre ufaktır
Efemurat;
Herkes bu fabrika değerlerine göre araç alıpta sonradan hayal kırıklığına ugramadımı?Kim bu yazılan fabrika değerlerine ulaşabildi? Ben şahsen kimseye denk gelmedim..Yazılan bu değerler sahsen bana inandırıcı gelmiyo.Hem turbolu hem benzinli hemde yaklaşık 1300 kg araç..Ortalama: 5.9litre. nasıl bi fabrikaymış bu yaaa
bizim aracın tüketimi fabrika verilerine uyuyor.Tabi yol bilgisayarı doğruysa. Fabrika verisi şehirdışı 5.8 lt/100 km de (bunu denemedik) şehiriçi 11.2 lt/100 km (bizim araç şehiriçi 10.1 lt yazıyor yol bilgisayarı)
Orjinal yazı sahibi: ant1trust
Astra 1.4 Turbonun insigniaya göre cebi bariz rahatlatacağını sanmıyorummm...
Ekonomik motor diye piyasaya sürülen TSI motor ocagımıza incir ağacını dikti desem abartmamış olurum.a3 tsi
Lpg taktırır yinede insignia'dan astraya dönmezdim aralarında her konuda dağlar kadar fark var.Astra H (cosmo) hala gözümde astra J'den üstün.sevemdim astrayı olmamıııııış
Tsi lar çok mu yalıyor? 1.4 122 ps ler? golf ve a3 te daha makul olduğunu tahmin ediyordum şahsen?
Hocam uzun yol yapıcaksan 100km sabit hızla 6.1 litreyi gördük bu mümkün.Yok genelde şehiriçi kullancaksan tavsiye etmem ort yakıt 11-12 litrelerde ki genelde basmıyorum.Dip gaz yaptığımda anlık tüketimde 48 litreyi bile görüyorum zor olmuyo yani ama bu geçici tabi.performans olarak tek kelimeyle süper cidden şahlanıyo diyebilirim.gücü heran hissedebiliyosunuz ve her an tetikte bi motor.Bilgisayara bakmazsanız gerçekten büyük keyif veriyo bu arada bizim araç tsi 125 hp.
Yani belki kimilerine ekonomik gelebilir ama bize göre ekonomik fln deil ve tsi'lerin ekonomik altında isim yapması da benim sinirime gidiyo.Ekonomik'lik bana göre ortalama 8-9 litre yakması deil yakıtı koklamasıdır.Haa varsa böyle bi BENZİNLİ araç eyvallah ekonomiktir..Siz yine de test edin derim ama 1km fln deil biraz uzun kullanmaya çalışın.dur kalk'ları fazla yapın bazen aracı zorlayın herşeyi daha iyi gözlemleyeceksinizdir.Dediğim gibi "ekonomiklik" kişiden kişiye göre değişir..saygılar
Tamamen kullanmaya bağlı ben çok rahat fabrika verilerine ulaşıyorum.Hatta fabrika verilerinin altına bile indim nasıl mı orayı da sen tahmin et.
Orjinal yazı sahibi: ant1trust
Efemurat;
Herkes bu fabrika değerlerine göre araç alıpta sonradan hayal kırıklığına ugramadımı?Kim bu yazılan fabrika değerlerine ulaşabildi? Ben şahsen kimseye denk gelmedim..Yazılan bu değerler sahsen bana inandırıcı gelmiyo.Hem turbolu hem benzinli hemde yaklaşık 1300 kg araç..Ortalama: 5.9litre. nasıl bi fabrikaymış bu yaaa
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum