Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hızlı ve Öfkeli artık eskisi gibi olmayacak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hızlı ve Öfkeli artık eskisi gibi olmayacak

http://www.youtube.com/watch?v=5R976MdhNhg#ws

Paul Walker: 'Hızlı' yaşadı genç öldü
    'Hızlı ve Öfkeli' film serisinin yakışıklı polis memuru, Amerikalı oyuncu Paul Walker, Los Angeles yakınlarında arkadaşının kullandığı bir Porsche ile geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Türkiye'de izleyicilerin, özellikle 'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) filmleri ile Yalan Rüzgarı (The Young and The Restless) dizilerinden tanıdığı Amerikalı oyuncu Paul Walker, Los Angeles yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Arkadaşıyla birlikte bir bağış gecesine katılmak üzere Porsche otomobille yola çıkan 40 yaşındaki Paul Walker, arkadaşının kullandığı aracın Los Angeles'ın Santa Clara kasabasında kaza yapması sonucu öldü. Direksiyon hakimiyeti yitirilen araç, tüm hızıyla ağaca çarpınca alev topuna döndü. Kazada ünlü oyuncunun henüz ismi açıklanmayan arkadaşı da hayatını kaybetti.

Polis departmanından yapılan açıklamaya göre kaza, aşırı hız yüzünden meydana geldi.

15 yaşında bir kızı olan yıldız oyuncunun, son olarak 6’ncısı çekilen Hızlı ve Öfkeli filminin 7’ncisi için yapımcı firma ile çalışmakta olduğu bildirildi.
    Walker'ın Hızlı ve Öfkeli filmindeki rol arkadaşı Vin Diesel, Instagram sayfasında Paul Walker ile kol kola çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve "Kardeşim, seni çok özleyeceğim. Ne diyeceğimi bilemiyorum" şeklinde not düştü.

InsigniaTEAM

Ynt: Hızlı ve Öfkeli artık eskisi gibi olmayacak

Mekanı cennet olsun.Üzüldüm şimdi
    Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Cidden üzüldüm filmde sevdiğimiz bir adamdı Allah rahmet eylesin

Yorum

Yorum

Bende çok üzüldüm,filmlerini ilgiyle izlerdim
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

inanın bende üzüldüm şimdi.iyi bir oyuncuydu .

Yorum

Rolüyle bütünleşmişti, üzüldüm.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bende Cook üzüldüm Allah rahmet eylesin duydugum andan itibaren be hala haberlere bakıyorum

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Trajironik

Yorum

Çok üzüldüm bütün filmlerini tekrar tekrar izliyordum yokluğu cok büyük rolüyle bütünleşmiş bir aktördü
                    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                    Gerçek pilot

Yorum

Üzücü bir olay.. HIzlı ve öfkeli serisi nin unutulmaz karakterlerinden biriydi..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Paul Walker Vin Diesel siz hızlı ve öfkelinin tadı olmaz.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
                        2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

ülkemize gerçek modifiyenin ne olduğunu öğreten filim serisinin as karakteriydi üzüldüm, rest in peace....
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Araba sevgisi olan herkezin severek izledigi serilerdi. uzuldum. kadermi desek yine hizli bir arac ve bukez film uzucu son la bitmis
                            İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

http://uk.eonline.com/news/486271/pa...ut-roger-rodas
                              Sürücü sağdan ikinciymiş, Roger Rodas
                              Profesyonel pilotların bile oldukça güvenli arabalarda başına gelenleri ilk mesajdaki videoda açıkça görüyoruz.
                              Sürücü ne kadar profesyonel olsa da fiziksel etkenleri unutmamak lazım, lastik patlayabilir, yolda görmediğin bir çukura yüksek süratle girilebilir, en temiz ve düzgün yollara sahip Amerika da bile bu insanlar kaza yapabiliyorsa gaza basarken bin sefer düşünmek lazım.
                              hala inanmak zor geliyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X