Değerli forumdaşlarım. Bilirsiniz, acılar paylaşıldıkça azalırlar; sevinçler ise paylaşıldıkça çoğalırlar.
Bugün ben de bir mutluluğumu paylaşmak istedim. On üç yaşında, 8.nci sınıf talebesi bir oğlum var.
İlkokul birinci sınıftan beri her yıl takdirname ve üstün başarı belgeleri getirip yüzümü ağartıyor.
Türkiye genelindeki özel dershanelerin bir üst kuruluşu var, adı TÖDER. Bu kurum her yıl, hemen her
seviyede (dershane öğrencilerinin katıldığı) deneme sınavları yapıyor. Bu yıl 8.nci sınıf öğrencilerinin
katıldığı sınav 17.11.2013 tarihindeydi ve sınav sonuçları 23.11.2013 tarihinde açıklandı. Türkiye genelinde
65.994 dershane öğrencisi sınava katılmış, benim arslan 700 tam puanla 1.nci oldu. Bir evladın ebeveynlerine
verebileceği en güzel hediyeyi verdi.Mutluluğumuz çok büyük ihihi
Tüm öğrencilerimizin, anne ve babalarını böylesine mutlu edecek başarılara koşmasını en samimi hislerle temenni ederim
Temennileriniz için teşekkürler... Umarım evlatlarımız hep başarılı ve bahtı açık olur... Allah'tan tek dileğim bu...
Kime çektiğini bilmiyorum, ama bana çekmediği kesin
Ayıptır söylemesi (ilkokul hariç) orta, lise, üniversitede (takdir-teşekkür şöyle dursun) direk
sınıf geçtiğimi bile hatırlamıyorum haha
Kırk yaşından sonra ikinci üniversiteyi okudum, onu kayıpsız dört yılda bitirdim şükür
Yorum