Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KLİMASIZ GOLFLER

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KLİMASIZ GOLFLER

Belki daha önce konuşulmuştur fakat ben yeni duydum;

saygıdeğer doğuş otomotiv, türkiye sınırları içerisine klimasız volkswagen golf getirir. sebebi stoklarda golf kalmaması ve artan talebe yetişme çabasıdır. sonuçta cevap verilemeyen her talep rakip firma müşteri portföyünü artırmakta, maddi kayba sebep olmaktadır. bu noktada en az 2-3 diploma sahibi doğuş otomotiv yöneticisi arkadaşlar çok ciddi bir karara imza atarlar. iskandinavya ülkeleri için üretilmiş klimasız golf fazlasını tespit eder ve yardır gitsin derler. araçlar türkiye'ye getirilir ve çatır çatır satılır. satın alan saf müşteriler de durumu anladıktan sonra binbir pişmanlıkla bu aracı nasıl elimizden çıkartsak derdine düşerler. işte müşteri memnuniyeti budur. işte kraldan çok kralcılığın sonu budur. işte alman şahinine tapmanın sonucu budur.

Ynt: KLİMASIZ GOLFLER

Koru korune 3 5 ay sira beklemek yerine ver abi ne varsa ver denilirse bu olur iste

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok değil 1-2 ay öncesi Diyarbakırdaki vwye satın alıp çıkma amacıyla gittim.Baktım müşteri temsilcileri dolu bende birisi müsait olana kadar aracı inceleyeyim dedim.Gelin görün ki showroomda araç yok.Karşılamada ki bayan araç koyamıyoruz,yetiştiremiyoruz dedi.Müşteri temsilcisine 1.6 dizel dsg highline istiyorum dedim,adam golf siparişi alamıyoruz buyurdu.Yok kotaymış,yok stok yokmuş.Elazığda ki şubeyi aradım,adam siparişi geçerim 3 ayda gelir dedi,iyi kapora alıp geliyorum dememe kalmadan,10 dakika sonra telefon geldi ve sipariş alamayacağız diye kıvırdılar.Diğer bayileri aramak dahi içimden gelmedi.Markaya antipatim daha da arttı.Doğuş oldukça bir daha zor vw benim için.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

bırakın herşeyi insana değer vermiyor çalışanları. saygı yok saygı. sanki çalışan değilde hepsi bill gates. havalar bir milyon. ayrıca bütün araçlar birbirinin kopyası içine binince hangi arabaya bindiğini anlamak için inip bakmak lazım
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Vay VosWos Vay.... Yapana Değil Yaptırana Bakmak Lazım, Yani Üreticiye. Hadi Doğuş un Yetkilileri Böyle Bir Kurnazlık Yaptı, VosWos Buna Nasıl İzin Verdi Hiç Anlaşılır Değil. Zaten Golflerin Kulağına Su Kaçıyormuş.

Yorum

Muharremin arabısı klimasız olmasın

Yorum

Muharremin arabada bundanmis klimasiz.

Fakat arac iceri su alarak sogitma sagliyor
              2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
              yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Ciddi mi bu fiyasko yaa

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Golf 6 larda olan bir problemdi bu. Golf 7 lerde sorun yok
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
                    Muharremin arabada bundanmis klimasiz.

Fakat arac iceri su alarak sogitma sagliyor
                    Takilmayim muharreme onun araci golf 7

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bir not düşeyim. Diğer firmalar hakkında elimizden geldiğince negatif eleştiri yapmayalım.
                      Hem Etik değerler gereği.
                      Hem sitemize de yaptırım uygulama olasılığı var.

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

klimasız araçmı olur diyecem ama al sana golf
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                          Bir not düşeyim. Diğer firmalar hakkında elimizden geldiğince negatif eleştiri yapmayalım.
                          Hem Etik değerler gereği.
                          Hem sitemize de yaptırım uygulama olasılığı var.

:/ angry :/

Yorum

Golf 6 da bu sorun olmuştu comfortlıne bır kısım dıjıtal klımalı gelırken bır kısım analog bır kısım hiç klimasız gelmişti
                            Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

İşleniyor...
                            X