Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insignia test(cosmo)2014

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni insignia test(cosmo)2014

Orjinal yazı sahibi: canbaz
    Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
    yani inşallah öyledir bu motor zaten dipsiz kuyu gibi kimse net bişe bilmiyor hep internet verileri üzerinden konuşuyoruz bir an önce alan olsa da şöyle detaylı bir bilgi alalım aşırı merak ediyorum bu yakıt meselesini çünkü 180 likteki en büyük eleştiri yakıttı en azından 10-11 civari olsada şehir içi üzmese bizi
    her marka benzinli araç fabrika verilerine göre çok yakar.mucize bir beklentiniz olmamalı bence.dizel araç kullananlarda ''çok yakıyor'' şikayeti neden yok acaba ?!
    bahsettiğim mucize değil ki ekonomik diye çıkan motorun eski motordan daha az yakma beklentisi sadece, 13 lt ortalamadan bahsediliyor benim beklendim en azından 9-11 lt dolaylarında yani mucize beklemiyorum ayrıca dizel var dizel var her dizelde az yakmıyor biçok dostum 2.0 cdti insigniadan şikayet ediyor fazla yaktıgı için kabul edilmesi gereken bir gerçek var opeller 1.3 cdti hariç rakip olarak görünen volkswagen gruptan hep daha fazla yakıt yakıp daha az performans sergilio motor konusundaki çekingenliğim ondan insignia mukemmel bir araç ama 2.0 motor dizel bile 9.5 10 litreden aşağı yakmıyor hızlanma desen 1.4 tsi motor kadar bile değil sonuçta yeni bir motor söz konusu çıkış felsefeside daha az yakıt daha etkin performans biz performanstan vazgectik bari yakıtı üzmesin bizi temenni ve dilek sadece yoksa elbette fabrika verisinden 1 2 litre fazla yakacaktır

Yorum

insignia mukemmel bir araç ama 2.0 motor dizel bile 9.5 10 litreden aşağı yakmıyor hızlanma desen 1.4 tsi motor kadar bile değil
      Bu tüketim değerleri abartılı, 9,5 / 10 litre motorin sarf eden sürücü aracı hatalı kullanıyor demektir. Ben şehir içi 7,6 litre tüketiyorum;
      henüz uzun yol yapamadım, ama 5,5/6 litreden ziyade yakmayacağından eminim. 1,6T otomatik aracın sarfı en çok (karma) 10/11 litre olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        insignia mukemmel bir araç ama 2.0 motor dizel bile 9.5 10 litreden aşağı yakmıyor hızlanma desen 1.4 tsi motor kadar bile değil
        Bu tüketim değerleri abartılı, 9,5 / 10 litre motorin sarf eden sürücü aracı hatalı kullanıyor demektir. Ben şehir içi 7,6 litre tüketiyorum;
        henüz uzun yol yapamadım, ama 5,5/6 litreden ziyade yakmayacağından eminim. 1,6T otomatik aracın sarfı en çok (karma) 10/11 litre olur.
        bahsettiğim araç 2.0 cdti 130hp bu arada aynı motordan mı bahsediyoruz bilmiyorum eğer oyle ise arkadaşımı arabayı servıse goturmesı konusunda uyarmam gerekecek cunku sureklı bındıgıım bı araba

Yorum

bahsettiğim araç 2.0 cdti 130hp bu arada aynı motordan mı bahsediyoruz bilmiyorum eğer oyle ise arkadaşımı arabayı servıse goturmesı konusunda uyarmam gerekecek cunku sureklı bındıgıım bı araba
          Ben 2.0 cdti turbo dizel (160 hp) araçtan bahsediyorum, 2.0 litre atmosferik motorla 9,5/10 litre sarfiyat çok çok anormal.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Ben 2.0 cdti turbo dizel (160 hp) araçtan bahsediyorum, 2.0 litre atmosferik motorla 9,5/10 litre sarfiyat çok çok anormal.
            O zaman araçta bı sıkıntı var konusacam arkadasımla

Yorum

bencede gostersin benim aracta 130 luk manuel ortalamam 6.8 2 yildirda hic sifirlamamistim 10 gun once gidis gelis 340 km bir yere gidecektim sifirlayip oyle gittim dondugumde 4.7 gosteriyordu ortalama yakit
              BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                bencede gostersin benim aracta 130 luk manuel ortalamam 6.8 2 yildirda hic sifirlamamistim 10 gun once gidis gelis 340 km bir yere gidecektim sifirlayip oyle gittim dondugumde 4.7 gosteriyordu ortalama yakit
                bendeki de 130 hp otomatik. 24000 km nin ortalaması 7.9 lt. şehir içinde de 7.5-8 lt ortalama yakıt tüketimi var.

Yorum

Merhaba,ben insigniayi alali 5 ay oldu. 2012 edition elegance 1.4. Sehir icinde 44 km yol yaptim ortalama 5.5 lt.yakti ben memnunum .direksiyon simidi biraz daha kucuk olsa daha iyi olurdu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oto
                    Merhaba,ben insigniayi alali 5 ay oldu. 2012 edition elegance 1.4. Sehir icinde 44 km yol yaptim ortalama 5.5 lt.yakti ben memnunum .direksiyon simidi biraz daha kucuk olsa daha iyi olurdu
                    Hoşgeldiniz. Kendinizi tanışma bölümünde tanıtır mısınız?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                    X