Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insignia test(cosmo)2014

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni insignia test(cosmo)2014

Bugün 1.6 otomatik (170hp) yeni insignia'yı test ettim
    İnsignia'sı olanlar test sürüşü yada sürme fırsatı bulursanız deneyin merakınızı alın, nasıl fark Var mı diyorsanız aynı insignia hiç bir farkı yok, otomatik viteste biraz iyileştirme ve makyaj dışında, yeni iç dizaynı güzel veya değil, zevk kişiden kişiye değişir, bana göre eskisi daha iyi. Aracın ortalama yakıt tüketimi 13 L 'idi aklımdakiler bunlar merak ettiğiniz bişi varsa cevaplamaya çalışırım.
    İmza görselinizin ölçüleri kurallara aykırıdır, lütfen kontrol ediniz - [url=http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=3.0]Forum Kuralları; Madde 44

https://lh3.googleusercontent.com/-X9QVeKBSx1I/Um0E0G4icaI/AAAAAAAAAGQ/Saue3V4F5G4/w649-h553-no/DSCF2220.JPG

Ynt: Yeni insignia test(cosmo)2014

Deneme fırsatım olmadı daha en çok hoşuma giden yeni gösterge paneli. Ön önden hoş görünüyor fakat farların altlı üstü damla şeklindeki genişlemesi hoş olmamış.
    İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dargure3
      Deneme fırsatım olmadı daha en çok hoşuma giden yeni gösterge paneli. Ön önden hoş görünüyor fakat farların altlı üstü damla şeklindeki genişlemesi hoş olmamış.
      Çok güzel araç ama eski kasa insignia'yı elden çıkarıp yeni kasaya geçmenin bi anlamı yok, ortada çok büyük bi' fark yok,,,
      Denediğinizde farkedeceksiniz
      İmza görselinizin ölçüleri kurallara aykırıdır, lütfen kontrol ediniz - [url=http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=3.0]Forum Kuralları; Madde 44

https://lh3.googleusercontent.com/-X9QVeKBSx1I/Um0E0G4icaI/AAAAAAAAAGQ/Saue3V4F5G4/w649-h553-no/DSCF2220.JPG

Yorum

Kasa ile ilgili olarak çok radikal bir değişikliğin olmamasının en büyük avantajı eski kasaların şimdiki kasanın 2. El değerinin çok fazla düşmeyecek olmasıdır diye düşünüyorum.
        İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Opel makyajlarda kasayla çok oynamaz zaten... bence de iyi olmuş yeni insignia'nın görünüşü... sade bir güzelliği var arabanın... bir de bu kadar güzel bir aracı daha ne kadar güzel yapabilirsiniz ki?
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Bunu sevdim

2.0 195hp 4x4 )

Yorum

Suan polanya dayım yeni insignia yi inceledim hoş olmus resimleri eklerim yakında
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Türkiyedeki test araçlarında sıramı bulamadın faruk hocam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolkibaba59

Bugün 1.6 otomatik (170hp) yeni insignia'yı test ettim
                  İnsignia'sı olanlar test sürüşü yada sürme fırsatı bulursanız deneyin merakınızı alın, nasıl fark Var mı diyorsanız aynı insignia hiç bir farkı yok, otomatik viteste biraz iyileştirme ve makyaj dışında, yeni iç dizaynı güzel veya değil, zevk kişiden kişiye değişir, bana göre eskisi daha iyi. Aracın ortalama yakıt tüketimi 13 L 'idi aklımdakiler bunlar merak ettiğiniz bişi varsa cevaplamaya çalışırım.

13 lt mi vallahi hayallerim yıkıldı siparişi iptal edesim geldi :s

Yorum

Otomatik fazla yakar manuelden.Manuel 170 bg alırım ben bu aracımdan sonra.
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bütün firmaların test araçları test zamanında normal verilerinin 2 katından fazla ortalama görürsünüz sebebi ise teste gelen sürücülerin %95'i aracı hep zorlarlar ani kalkışlar dip gazlar ani durmalar vs.. hal böyle olunca ortalama tavan yapar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Otomatik olani muhtemelen sehir ici 9-11 arasi gezinir
                        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

test verileri 11 litre civarı ortalama yakalanıyor diyo.eskisinden 1-1,5 litre fazla gibi oda otomatik vites yüzündendir.
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

yani inşallah öyledir bu motor zaten dipsiz kuyu gibi kimse net bişe bilmiyor hep internet verileri üzerinden konuşuyoruz bir an önce alan olsa da şöyle detaylı bir bilgi alalım aşırı merak ediyorum bu yakıt meselesini çünkü 180 likteki en büyük eleştiri yakıttı en azından 10-11 civari olsada şehir içi üzmese bizi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
                              yani inşallah öyledir bu motor zaten dipsiz kuyu gibi kimse net bişe bilmiyor hep internet verileri üzerinden konuşuyoruz bir an önce alan olsa da şöyle detaylı bir bilgi alalım aşırı merak ediyorum bu yakıt meselesini çünkü 180 likteki en büyük eleştiri yakıttı en azından 10-11 civari olsada şehir içi üzmese bizi
                              her marka benzinli araç fabrika verilerine göre çok yakar.mucize bir beklentiniz olmamalı bence.dizel araç kullananlarda ''çok yakıyor'' şikayeti neden yok acaba ?!
                              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İşleniyor...
                              X