Ynt: Bayram Gezisi : Rize (Ayder) - Trabzon (Uzungöl)
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
Çok güzel bir gezi. Sen ne zaman oradaydın kardeşim. Özellikle Uzungöl'de. Ben de bayramda çaykaradaydım çünkü.
Abi bayramın 2. günü ayder 3. günü uzungöldeydim. Keşke haberim olsaydı güzel bir buluşma olurdu..
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Süper bir gezi olmuş
Belki Team olarak Aydere uzun göle geliriz
Biraz garip gelebilir ama: ben ne Uzungöl ne de ayder'i o kadar beğenmiyorum. Güzelim Karadeniz'de öyle yaylalar varki insanın inesi gelmiyor.
Ama tabi bizim araçlara göre değil pek.
Abi haklısın ama ulaşım+konaklama+yeme-içme işin içine girince buralar daha mantıklı oluyor. Yoksa bende Pokut yaylasında bulutların üstünde dolanmayı oralara tercih ederim
Ynt: Bayram Gezisi : Rize (Ayder) - Trabzon (Uzungöl)
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
kardeşim baya zevkli bir yolculuk olmuş anlata anlata bitiremedin memleketimizin her yeri güzel gezmek görmek lazım
walla yusuf um,ben bır keresınde uzungol bolgesını bıraz takıp edeyım nereye kadar gıdılıyor yol derken kendımı Erzurum da buldum ihihi ihihi ihihi kesınlıkle doğru,uzungol den yukarı doğru devam ettım,koylerın ıcerısınden geçe geçe 1650 metre cıvarı bır rakıma sahıp olan Soganlık tepesine çıktım,burda en ılgınc olay ı net bır sekılde çıplak gözle gorebılırsınız ,dağın karadenıze bakan tarafı yemyesıl ıken dıger tarafı çorak toprak. neyse ordan asagı doğru Bayburt uzerınden Erzurum derken Rize den tekrar karadenız sahıle baglanabıldım ihihi harika bir deneyim harika bir gezinti olmuştu benım için... kesınlıkle memleketımızın heryerı ayrı bır guzelll
Yorum