Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bayram Gezisi : Rize (Ayder) - Trabzon (Uzungöl)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bayram Gezisi : Rize (Ayder) - Trabzon (Uzungöl)

TRABZON - AYDER - UZUNGÖL

Bayram tatilinde kendi çapımda gezdim dolaştım. Elimden geldigince resimlemeye çalıştım. Bu güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim. Umarım hoşunuza gider
    Gezi ilk etabı Ayder yaylası. Ayder Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinin 19 km güneydoğusunda yeralan 1350 m rakım'a sahip bir yayla. Gidipte dönmek istemeyecegim yerlerden biri

Ayder yaylası için Trabzondan Rize istikametine kadar yaklaşık 120Km yol aldıktan sonra Çamlıhemşin çıkışından çıkılır. Buradan sonra Ayder'e ulaşım için yaklaşık 40Km kadar daha yolculuk yapmanız gerekmekte.

Hani kartpostallardan fırlamış gibi

Ayder'de ne kadar vakit geçirirseniz geçirin insanın dönesi gelmiyor. Ama yapacak bir şey yok. Geceyi geçirmek için Uzungöl'e dogru yola çıkma vakti gelmişti. Ayder'den Uzungöl yaklaşık 160Km

Resepsiyondaki uyarı dikkatimi çekti. Böyle bir uyarıyı ancak Karadeniz'de görebilirsiniz zaten haha
    "Silahlarınızı Lütfen Resepsiyona Teslim Ediniz."

Yeşilin her tonu. Seviyorum ben buraları

Tabi herşey yolunda gitmedi.. Sabah uyandıgımda beni güzel bir süpriz bekliyordu Lastik patlamıştı. Değişip en yakın lastikçinin yolunu tuttuk.

Bu kadar mı tipsiz görünür

Lastigi de tamir ettirdikten sonra biraz daha oyalanıp Trabzon'a dogru yola koyuldum.

Ve sona geldik.. Yakıt alıp yol bilgisayarını sıfırlamıştım. Gezi bitiminde toplam 770 Km yol yapmışım. Gezinin öncesinde de farklı yerlere gittim. 770Km'nin güzergahı aşağıdaki gibiydi. Yaklaşık 200 TL'lik yakıt harcadım.
    Trabzon -> Gümüşhane -> Trabzon -> Ayder -> Uzungöl -> Trabzon

Ynt: Bayram Gezisi : Rize (Ayder) - Trabzon (Uzungöl)

clapclap clapclap clapclap otele silahlı girmek mecburi heralde haha haha haha

Yorum

kardeşim baya zevkli bir yolculuk olmuş anlata anlata bitiremedin memleketimizin her yeri güzel gezmek görmek lazım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
        clapclap clapclap clapclap otele silahlı girmek mecburi heralde haha haha haha
        Aynen Ali abi. Boş dolanan yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
          kardeşim baya zevkli bir yolculuk olmuş anlata anlata bitiremedin memleketimizin her yeri güzel gezmek görmek lazım
          Yusuf Abi anlatmakla olmaz yaşamak lazım söyledim yine söylüyorum "Yanlış yerde yaşlanıyorum" ...

Yorum

aynen kardeşim yaşamak lazım katılıyorum sana ama hayat şartları malum bizi mecbur ediyor !!! aslında bir grup halinde artvine raftinge gidebiliriz

Yorum

Süper bir gezi olmuş

Belki Team olarak Aydere uzun göle geliriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

oguzhan kardeşim paylaşma böyle şeyleri.... nerdeyse 6 sene olmuş memlekete gidemeyeli (Trabzon)... resimleri gördükçe içimden bir şeyler kopuyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Süper bir gezi olmuş

Belki Team olarak Aydere uzun göle geliriz
                  Keşke Fatih Abi. Uzungöl'de tanıdık otel var. Ayder'de yok ama arar buluruz. Siz yeterki gelmek isteyin. Elimden geleni yaparım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enestrakya
                    oguzhan kardeşim paylaşma böyle şeyleri.... nerdeyse 6 sene olmuş memlekete gidemeyeli (Trabzon)... resimleri gördükçe içimden bir şeyler kopuyor...
                    Abi 6 yıl çok uzun bir zaman İnşallah en kısa sürede kendine biraz zaman ayırırsın..

Yorum

Oğuzhancım imrenmedim desem yalan olur.
                      En kısa sürede kara kartalımla buraları görmek için yollara çıkacağım.
                      Gelmek isteyenler liste yapalım.
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

güzel bir gezinti olmuş
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                          Oğuzhancım imrenmedim desem yalan olur.
                          En kısa sürede kara kartalımla buraları görmek için yollara çıkacağım.
                          Gelmek isteyenler liste yapalım.
                          Abi beraber gidecek gibiyiz
                          Bu arada gezilecek tarihlere dikkat etmek gerek. Yoksa yagmur ve sis'ten tadı çıkmaz gezinin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            güzel bir gezinti olmuş
                            Teşekkür ederim Emre Abi

Yorum

Süper paylaşım
                              teşekkürler

Yedek lastik ile çok hoş duruyor canavar
                              çok yakmış bu arada
                              benim 1.6 Turbo ile sürekli yokuş aşağı gitsem belki

Fatih Hocam büyük Türkiye buluşması oldu mu ben mi kaçırdım
                              yoksa bu sene pas mı geçtik

Yorum

İşleniyor...
                              X