Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Tavsiye s13 200sx - Del Sol VTI - GC8

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Tavsiye s13 200sx - Del Sol VTI - GC8

Evett,

Bu hızlı coupe araç tutkusu gerçekten başka birşey ve ne olursa olsun insan içinden atamıyor. Ee insan çocuklu olunca da kullanışlılık, bagaj vb nedenlerden dolayı bu hayallere bazen veda ediyor. Şu an benim için tek çözüm bu tip bir aracın evin 2. aracı olması, ee hal böyle olunca da ucuza almam şart.

Durum bu şekildeyken 2-3 yıl içinde bahsettiğim özellikte bir araç almak istiyorum. Bütçe 20bin TL civarında. Aradığım araç coupe veya 3 kapı HB karoserli 150hp nin üstünde olmalı. Boya veya kaza takıntım yok (şaseler korunduğu sürece), km takıntım da yok, ama çok fazla sorun yaşamak da istemiyorum. Benim aklıma gelenler şu şekilde oldu

1- Nissan 200sx S13: şekli güzel, arkadan itiş zevki var ve turbo ile oldukça keyifli bir araç. ama yedek parça sıkıntısından söz ediliyor. Temsili araç:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00877065/detay

2- Honda Del Sol VTI. Yüksek devir çevirmesi ve VTI açması keyifli. Ayrıca Üstü açılabiliyor ve 2 kişilik. Ama torku düşük, VTI özzelliğinin çalışmaması gibi sorunlar olabilir. Temsili resim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33939892/detay

3- Subaru İmpreza GC8: Subaru efsanesi. Ama piyasa da çok yıpranmışları var. Gene de 4*4 olması, boxer motorun sesi, turbo avantajı var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37823139/detay

Şimdi sizce bu araçlardan hangisi daha mantıklı ve kullanışlı olur. Bana çok sorun çıkarmadan keyifle hangisini kullanabilirim? Ya da bunların dışında öneriniz olur mu?

Ynt: Araç Tavsiye s13 200sx - Del Sol VTI - GC8

Insignia'da turboya alıştıktan sonra del sol keyif vermez bence.
    S13'ler çok eski, ne olacağı belli olmaz. ESP'siz arkadan itişli araçlar normal kullanımda bile tehlikeli olabiliyor. Hafif yağmurda normal kullanırken bile kontrolü kaybedip kaza yapan bir sürü e36 bmw gördüm kendi gözümle. S13 daha torklu olacağından bu tür riski daha fazla bana göre.
    GC8... Özet geçeyim: Sattığıma pişmanım

Yorum

bende önden çekiş oldugu için hondayı direk eledim subaruyla 200sx arasında kalırım ama subaru daha az sorunsuzdur muhtelemen 200sxden
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Subaru.
        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

valla del solde tanıdıgım bırısı var araba zayıf cok gıttı supercharger yaptırdı 0.6 barda 250 bg dı arabası vtı actıgı zamankı halı bambaska oluyordu cok harıkaydı gc 8 ler ıse sanzuman sıkıntısı cok cabuk kırılıyor o yuzden stı sanzuman takılıyor araba forgetlısı alınması lazım 20 ye alsan duzgununu en az 10 motoruna harcarsın bır 10 da kenarda durması lazım cok kırılan sorunları olan var ama s13 s14 te varmıydı tam bılmıyorum ama cok temızını yapılmasını bulursan sayet kacırma onlarda 30 cıvarına yakın ıstıyorlar cunku 1 araba parasıda harcamıs oluyorlar

valla 15 e calıbra alıcan bıraz bıtık 15 te masraf yapıcan oda cok guzel olur ve yuksek suretlerı surtunme katsayısı cok guzel onden cekerde yapabılıyorsun

Yorum

Benim de gözüm buna benzer araçlarda, sürekli bakınıyorum;
            mesela şu hoşuma gidiyor;
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1167956/detay/

Yorum

Ama elimde çok araba birikti alırsam eşim kafamı kırar, o yüzden yeni bir araba şimdilik hayal gibi

Yorum

S2000 hastasıyız dedeee

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafa
                  S2000 hastasıyız dedeee
                  katılıyorum S2000 bir de 2oo8 2oo9 lardan bulursanız ouff

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

bir kaç hafta oncesıne kadar haberımız olsaydı bşr abimizde gc8 vardı full orjınal araç boyasına kadar orjınal tek masrafı tavan kaput gunes yanıgı olmustu bılerek kendı boyatmamıstı araç ıstenırse kaplanabılır durumdaydı boyasıda gercekten cok ıyıdı
                    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Bende maserati grandtourismo oneririm butce 20bin tl diye belirtilmis
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

valla arkadasımda s2000 vardı 2008 model monorock mu neydı rengı boyasız degısensız 1.5 yıl kullandı 90 na aldı 18.000 kmde sattı 25.000 kmde 89 a sattı pıyasası harıka

Yorum

Yiğit'e katılıyorum. Arkadaşlar keşke S2K alacak bütçem olsa hiç durmam, ama maalesef 20 civarı ayırabilirm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                            Bende maserati grandtourismo oneririm butce 20bin tl diye belirtilmis
                            haha haha haha maserati haa birde grandtourismo ihihi ihihi

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

ben de gc8 öneririm abi, ama yaşlı arabalar bunlar sıkıntıları çok olabilir metal yorgunluğu gibi... benim acizane tavsiyem, hazır turboya alışmışken ve de general motors'a alışmışken size çok sağlam ve marka değeri yüksek bir araba sunabilirim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6370959/detay/

gösterişi çok ahım şahım olmasa da çok gizli bir silah, ve performans değerleri oldukça parlak, 0-100 değeri 7.5 saniyenin altında... ayrıca şunu da söylemek isterim, modifiyeli araba büyük konuşmayayım ama almayı düşünmediğim bir araba, modifiye zaten insanın arabayı kendi zevkine göre modifiye etmesidir, başkasının modifiyesi, çok üniversal bişey olmadıktan sonra kabul edilemez bişey ayrıca da bu arabaların sahipleri de modifiye tarzlarından belli, benim gözümde ''apaçi'' tipli adamlar, arabaları da apaçi gibi kullanmışlardır, tavsiye etmem

edit: arabanın donanımı, kalitesi, müzik seti ve bir çok parçası günümüz arabalarından çok daha iyi

Yorum

İşleniyor...
                              X