Merhaba abi ve kardeşlerim, ben telefonumu geçen ayın 20sinde servise verdim. 4. kere verdiğim için yasal hakkım olan ücret iadesini istedim. Her ne olduysa telefonumu yapamadıklarını, üst servise yönlendirdiklerini söylediler. Tamam eyvallah dedim beklemeye başladım. Bugün 23. gün ve üst servisteki telefonumun durumuna internet sitesine baktım.
Durum aynen şöyle gösteriyor
Arkadaşlar ben bu cihazın ücret iadesini istiyorum adamlar cihaz değişimi bekliyor diyorlar. Ben şimdi bu cihazın yenisi gelince paramı alamıyorum demek mi oluyor bu, para iadesi istediğimi açıkça söyledim. Tüketici hakları mahkemesine gidersem eğer, orda yardımcı olabilecekleri bir konu olur mu?
Birde mesela tüketici haklarına başvursam, ilk verdiğim firmaya mı onların ilettikleri üst servis firmasına mı dava açmalıyım?
Lütfen yardım edin, yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Durum aynen şöyle gösteriyor
Arkadaşlar ben bu cihazın ücret iadesini istiyorum adamlar cihaz değişimi bekliyor diyorlar. Ben şimdi bu cihazın yenisi gelince paramı alamıyorum demek mi oluyor bu, para iadesi istediğimi açıkça söyledim. Tüketici hakları mahkemesine gidersem eğer, orda yardımcı olabilecekleri bir konu olur mu?
Birde mesela tüketici haklarına başvursam, ilk verdiğim firmaya mı onların ilettikleri üst servis firmasına mı dava açmalıyım?
Lütfen yardım edin, yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Yorum