Önce içimizdeki sıkıntıları bir çözelim ondan sonra böyle büyük organizasyonlara kalkışalım.Ne altyapı var ne tesis.Ufacık İstanbul'da nereye sığdıracaklardı merak ediyorum.
Önce içimizdeki sıkıntıları bir çözelim ondan sonra böyle büyük organizasyonlara kalkışalım.Ne altyapı var ne tesis.Ufacık İstanbul'da nereye sığdıracaklardı merak ediyorum.
İşte bunu dünya görüyor biz göremiyoruz...
Göremeyenlerin gözüne çomak sokalım o zaman ne diyelim ki.
İşte bunu dünya görüyor biz göremiyoruz...
Göremeyenlerin gözüne çomak sokalım o zaman ne diyelim ki.
Bizim çomak sokmamıza gerek yok... Allah'ın işine karışılmaz
Ne altyapısı ne vatandaşa kalması Allah aşkına. Ben ne sporcular bilirim devletin salonuna giremediği için tarlada bahçede antreman yapan. Daha 2-3 gün önce haberi vardı milli atletlerden birisi inşaatta çalışırken öldü diye.
Sözüm ona F1 de çok büyük tanıtım olacaktı ne oldu? Hem ülkeyi milyar dolarlık borca soktu, hem de atıl durumda kaldı. Şampiyon sporcularımız antreman yapmak için piste bile giremedi.
Bunun politikayla, iktidarla vs alakası yok. bizim ülkenin genel sorunu bu. Başımızdaki Ahmet de olsa Mehmet de olsa aynı tas aynı hamam.
Kültürümüzü tanıtıyoruz demiş bir arkadaş. Ne kültürü Allah aşkına. Sözüm ona futbolla yatıp kalkan bir ülke olarak o kültür tanıtımını en iyi şekilde U20 de yaptık zaten.
Tarihe bir de Olimpiyatlara en az seyircili katılım şeklinde geçmekten kurtulduk en azından
Ne yazık ki son zamanlarda sporcularımızın büyük bir kısmı dopingli çıkıyor, bu da insana yöneticiler-antrenörler tarafından teşvik edildiğini düşündürüyor.
Sporcularımızda Ruh eksikliği var hal böyle olunca Kırkpınar'da bile Doping çıkmaya başladı söylenecek bir şey yok bir şeyleri başarmak için emek ve inanç lazım emek yok inanç var olmaz emek var inanç yok yine olmaz ne yaparsak yapalım yaptığımız işe inanmamız ve emek harcamamız lazım sadece düşmanlar alış verişte görsün hesabı bir şeyleri yapmaya çalışırsak sonuçları istediğimiz gibi olmaz
neyse kendimizi ikincilikle avutalım ama daha çok çalışmamız ve inanmamız lazım.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ülkemizde olimpiyatlarda oynanan oyunlaran 5 tanesinin ismini anında sayabilecek kaç kişi var.olimpiyat oyunlarından bihaber olan ülkemizde, devletin bile hiç bir şekilde arkasında durmadığı spor dalları var.Sporculara destek verilmiyor kendi çabaları ile bişeyler yapmaya çalışıyolar .bu spora gönül veren kişiler açlıktan ölür hiç bir şekilde bir aile geçindiremezler.
Devletimiz bu tablo ortada iken neden bu olimpiyatları bukadar almak istiyor tamamen reklam için.
olimpiyatlarda hiç bir varlık gösteremeyecek olan ülkemiz olimpiyatlara yeterli katılım olmayıncada alay konusu olacaktı.
Kimse bana aksini savunmasın spora hiç bir yatırım yapmadan olimpiyat sevdalısı gibi yollara düşmek bence tamamen reklam işi başka hiç bişey degil.
Ülkemizde en değer verdiğimiz oyun olan futbol bile şaibelerle dolu ilk önce adam gibi spor yapmayı öğrenmemiz lazım...
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Ülkemizde olimpiyatlarda oynanan oyunlaran 5 tanesinin ismini anında sayabilecek kaç kişi var.olimpiyat oyunlarından bihaber olan ülkemizde, devletin bile hiç bir şekilde arkasında durmadığı spor dalları var.Sporculara destek verilmiyor kendi çabaları ile bişeyler yapmaya çalışıyolar .bu spora gönül veren kişiler açlıktan ölür hiç bir şekilde bir aile geçindiremezler.
Devletimiz bu tablo ortada iken neden bu olimpiyatları bukadar almak istiyor tamamen reklam için.
olimpiyatlarda hiç bir varlık gösteremeyecek olan ülkemiz olimpiyatlara yeterli katılım olmayıncada alay konusu olacaktı.
Kimse bana aksini savunmasın spora hiç bir yatırım yapmadan olimpiyat sevdalısı gibi yollara düşmek bence tamamen reklam işi başka hiç bişey degil.
Ülkemizde en değer verdiğimiz oyun olan futbol bile şaibelerle dolu ilk önce adam gibi spor yapmayı öğrenmemiz lazım...
Facebook'ta gördüm; süper ama biplenir diye tamamını ekleyemedim, isteyen devamını bulur;
İspanyollar ve Japonlar oraya sporcularıyla, spor insanlarıyla, olimpiyat kuruluyla gitmiş ön sıralara oturmuş. Bizim ön sırada tek vasfı eşi, kızı olmak olan bu kadınlar var. Bayram kutlaması mı lan bu? Yoksa kraliyet ailesi misiniz siz her haltta en öndesiniz?
.......................................
Facebook'ta gördüm; süper ama biplenir diye tamamını ekleyemedim, isteyen devamını bulur;
İspanyollar ve Japonlar oraya sporcularıyla, spor insanlarıyla, olimpiyat kuruluyla gitmiş ön sıralara oturmuş. Bizim ön sırada tek vasfı eşi, kızı olmak olan bu kadınlar var. Bayram kutlaması mı lan bu? Yoksa kraliyet ailesi misiniz siz her haltta en öndesiniz?
haha haha haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Biz büyük bir aileyiz izlenimi vermeye çalışmışlar
Yorum