Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4 X 4 ARAÇLARA SEFERBERLİK EMRİ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 4 X 4 ARAÇLARA SEFERBERLİK EMRİ

Hocam biz elalemin iç işlerine karışıyoruz da forumda iç siyaset konuşmuşuz çok mu Esat tabi ki dünyadaki sayısız despotlardan biri fakat acaba en kötüsü mü? adamın bahtsızlığı Türkiye'ye komşu ülkenin başında olmak sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
      Ben bu tartışmadan ayrılıyorum, zira o kadar uyarmama rağmen işi iç siyasete döktümüz. Bizi amerika İsrail değil ama her meseleyi siyaseten düşmanı olduğu kişiye yamayarak birliği bozanlar yıkacak. Ben bu formdaki diğer arkadaşlarımı üzdüysem onları incitecek birşey yazdıysam özür dilerim.

Bu siyaset sizi aşar arkadaşım. Sırf hükümete muhalif olmak için esata dost olunmaz.
      Naci hocam ellerinizden öpüyorum Allah sizden razı olsun, bu kadar sabır gösteriyorsunuz, vallahi maşallah demek istiyorum, Allah sizi bu forumdan eksik etmesin... gerçekten siz bizim için çok büyük örnek ve kaliteli bir insansınız... ben basitçe birşey söylemek istiyorum, her zaman da söylerim zaten, bizler önce Müslüman, sonra Türk'üz, bizim için müslümanlar önce gelir, ne idüğü belirsiz İslam düşmanı Türk oğlu Türk'lerin benim gözümde zerre kadar değeri yoktur, ha yaradılanı severiz Yaradan'dan ötürü o ayrı ama bir Müslüman dünyanın neresinde olursa olsun zulüm altındaysa ona yardım etmek diğer bir Müslüman için farz'dır... ama gerçek Müslüman olacak, sadece kimlikte dini İslam yazanlardan değil... ya da Başörtülülere öcü, namaz kılan Kur'an okuyan, sakal bırakan, dinini yaşayan Müslümanlara yobaz gerici diyenlerden değil... geçtiğimiz günlerde meydanda olanların kim oldukları bayraklarıyla, stk'larıyla, vs... ile ortaya çıktı ve bunları destekleyenler, yanında olanlar da maalesef bu saydığım iki grup içindekilerdi sanırım... sonuç olarak burada bir söz ile bitirmek istiyorum bu söz insan kullanım el kitabı olan Kur'an'dan geliyor; ya da ben hangi sure ve ayet olduğunu yazayım, merak edenler baksın ve ne olduğunu görsün... A'raf sûresi 179 numaralı ayet...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        Orjinal yazı sahibi: bilgecem
        Ben bu tartışmadan ayrılıyorum, zira o kadar uyarmama rağmen işi iç siyasete döktümüz. Bizi amerika İsrail değil ama her meseleyi siyaseten düşmanı olduğu kişiye yamayarak birliği bozanlar yıkacak. Ben bu formdaki diğer arkadaşlarımı üzdüysem onları incitecek birşey yazdıysam özür dilerim.

Bu siyaset sizi aşar arkadaşım. Sırf hükümete muhalif olmak için esata dost olunmaz.
        Naci hocam ellerinizden öpüyorum Allah sizden razı olsun, bu kadar sabır gösteriyorsunuz, vallahi maşallah demek istiyorum, Allah sizi bu forumdan eksik etmesin... gerçekten siz bizim için çok büyük örnek ve kaliteli bir insansınız... ben basitçe birşey söylemek istiyorum, her zaman da söylerim zaten, bizler önce Müslüman, sonra Türk'üz, bizim için müslümanlar önce gelir, ne idüğü belirsiz İslam düşmanı Türk oğlu Türk'lerin benim gözümde zerre kadar değeri yoktur, ha yaradılanı severiz Yaradan'dan ötürü o ayrı ama bir Müslüman dünyanın neresinde olursa olsun zulüm altındaysa ona yardım etmek diğer bir Müslüman için farz'dır... ama gerçek Müslüman olacak, sadece kimlikte dini İslam yazanlardan değil... ya da Başörtülülere öcü, namaz kılan Kur'an okuyan, sakal bırakan, dinini yaşayan Müslümanlara yobaz gerici diyenlerden değil... geçtiğimiz günlerde meydanda olanların kim oldukları bayraklarıyla, stk'larıyla, vs... ile ortaya çıktı ve bunları destekleyenler, yanında olanlar da maalesef bu saydığım iki grup içindekilerdi sanırım... sonuç olarak burada bir söz ile bitirmek istiyorum bu söz insan kullanım el kitabı olan Kur'an'dan geliyor; ya da ben hangi sure ve ayet olduğunu yazayım, merak edenler baksın ve ne olduğunu görsün... A'raf sûresi 179 numaralı ayet...
        Estağfirullah, hüsnü zannın için teşekkür ederim kardeşim. Gerisini çok güzel ifade etmişsin ağzına sağlık
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Ömer kardeşim yazdıklarını yaşına veriyorum. Elhamdüllilah bende müslümanım. Ayrıca islamıda senden öğrenecekte değilim. Ve herşeyden önce insanım (din ve ırk tan önce) dolayısıyla kim olursa olsun öncelik fark etmeden cinayetlere karşıyım. Müslüman olup olmaması öncelik yaratmıyor aksi halde madımak olayını hatırlıyorum. Bir insanın dinini yaşaması diğerini rahatsız etmeden tabii ki olmalı. (Alsi halde İran'a döneriz)Kabul edilmelidir ki günümüzde müslümanlığı yaşadığını iddia eden büyük bir çoğunluk cahildir. (Tüm dünyada) müslüman ülkelerin hali içler acısıdır. Hangi tv kanalını açsak Allahu Ekber diye birinin başı kesiliyor. İslam böyle birşeyi emretmiyor değil mi? Olayları tv den izleyip karar vermek yanlış tekrar ediyorum medya çok tehliklelidir. Ömer kardeşim ilerleyen zamanda sen daha iyi anlayacaksın. Senin yaşında bende kendimi herkesten akıllı sanıyordum fakat yıllarla yanıldığımı gördüm. Bence celallenme ilerde kendine kızarsın. Bu arada tarih boyunca alevilerin çıkardığı bir isyan, savaş, katliam yada kanlı bir eylem yoktur. Aksine tarih boyunca Hz. Ali den itibaren peygamberimizin torunlarını bile katledip soyunu bitiren kimlerdir bir araştırın. Günüüzde bu insanlar islamı temsil etmekteler. Alevilerden devamlı büyük sanatçı yazar düşünürler çıkmış değerli bir toplumdur. Nasıl i biz kendi inancımızı haklı ve üsste görüyoruz onlarda aynı şekilde görmekteler. Ayrıca Allah katında kimin daha fazla müslüman olduğuna sadece Allah(c.c.) karar verecektir. Başörtü yada sakal değil. Hz. Mevlana' nın soyundan geliriz biz madem O'nun deyişini kullandın " gel kim olursan ol gel" burada yaradılanı yaradandan ötürü severiz derken müslümanı değil yaradılanı demiştir farkettiysen anlatmak istediği de hangi dine mensup olursa olsun her insanın insan olduğu ve değerli olduğudur. Önce okuduğunu anlamalısın. Kendi yazdıklarını çürütmüşsün.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hz Muhammed yaşasaydı şu anda islama yön verdiklerini iddia eden, müslüman ülkelerin liderlerinin yüzüne tükürürdü eminim. ben size amerikan uşağı mı olun dedim derdi. Hz Muhammed nerden bakarsanız bakın bir devrimciydi. şu anki islam dünyasının halini kabul etmezdi sanırım. İslam hoşgörü dinidir diyip de her konuda tahammülsüz olmak da ayrı bir inceleme konusu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
              Hz Muhammed yaşasaydı şu anda islama yön verdiklerini iddia eden, müslüman ülkelerin liderlerinin yüzüne tükürürdü eminim. ben size amerikan uşağı mı olun dedim derdi. Hz Muhammed nerden bakarsanız bakın bir devrimciydi. şu anki islam dünyasının halini kabul etmezdi sanırım. İslam hoşgörü dinidir diyip de her konuda tahammülsüz olmak da ayrı bir inceleme konusu
              +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bakın burda öyle görünüyorki kimse kimsenin düşüncesini değiştirecek durumda değil.Benim arkadaşımın annesi suriyeli ve top yekün şuanda konyaya yerleştiler .onlardan iyi kimse bilemez.muhalifler denenler burdaki pkk lılar yani bizim devletin tanıttığı provakatörler.aynen bize söyledikleri bu şekilde.
                suriye halkı çoğunlukla esat dan memnunmuş.ben onların yalancısıyım gidip görmedim yaşamadım.Ama bazı arkadaşlar sanki ordaki olayları yakınen izlemiş gibi esat diktatör ve halkını katlediyor diyo.
                ozaman bizde pkk lıları vurarak halkımızı mı katlediyoruz.3-5 senen sonra aynı yaftayı bize yapıştırıp bizede müdahale ederler .ozamanda bize düdahale edenlerden taraf olursunuz.
                Allah hakmızda hayırlısını versin.İnşallah biz yanılıyoruzdur.Yoksa durum gerçekten çok kötü..
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Esat'tan memnun olmayanlar kimdi suriye'de? Kürtler çünkü kimlik bile verilmiyordu. Hiç bir güvenceleri yoktu. Devir kimin devri şu anda? kim için ülke kurulmaya çalışılıyor şu anda? Kürtler için. Yeni ortadoğu projesinde amerikan kuklası bir Kürt devletine ihtiyaç var. böylece israil güvence altına alınacak. Ülkesine ihanet etmeyen ve bağlı olan (Diyarbakır'da böyle pek çok arkadaşım var) Kürt'ün benim gözümde bizden hiçbir farkı yok.
                  Birgün muhasebecime gittim, tv'de pkk yayın organı açık. zaten sempatizanı olduğunu biliyordum. dedi ki benim anne tarafım ermeni imiş, kürtler katliama başlayınca anneannemi bir aile saklamış, ermeni olduğunu gizlemiş. böylece hayatta kalmış. Yani adam diyor ki benim atalarımı kürtler katletti ama ben pkk'lıyım. Bu ne demek biliyor musunuz? Pkk bir kürt terör örgütünden çok ermeni terör örgütüdür. bu kadar açık

Yorum

Bütün üyelerimizin sabırlı ve seviyeli fikir ve yorumları için teşekkür ederim

Keyifli forumlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                    X