Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4 X 4 ARAÇLARA SEFERBERLİK EMRİ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 4 X 4 ARAÇLARA SEFERBERLİK EMRİ

Bence biz önce kendimize bakalım. Bizim burada suçumuz ne ? Biz adamlara silah verelim sonrada bekleyelim ki hayırlı olacak. Afedersiniz bizimkilerin bu olaylarda suçu çok büyük. Bu arada fazla uzağa değil 200'li yılların başına dönüp hatırlayalım. Hepimiz ne kadar da emindik saddamın elinde kimyasal silah olduğuna değil mi? tekrar söylüyorum medya en tehlikeli silahtır herşeye inanmamalı. İşin birde diğer tarafından bakınca dünyada tek kimyasal silah kullanmış ülkenin kimyasal silahı olmayan diğer ülkeleri tehtid etmesi, suçlaması , karıştırması ne kadarda basit değil mi? Amerikaya kimyasal silah sahibi olma hakkını kim veriyor? O başkalarına nasıl karışıyor? Ve daha önemlisi afedersiniz ama hangi ahmak nların adaletine güveniyor? Bugün medyayla bize sunulan bilgilerin tamamı yalandır. Geçtiğimiz günlerde 50 yılını doldurduğu için gizliliğini yitiren dosyalar açıklanınca vietnam savaşınında tam bir düzmece olduğu ortaya çıktı. Ama o zamanlar vietnamlılar suçsuz dost ir amerikan SAVAŞ gemisine saldırıp hunharca askerleri öldürmemişlermiydi? Oynann oyun aynıdır. Üstüme düşen vazife suryenin iç meselelerine karışmamak olmalıdır.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hocam şu anda suriyede kimbilir kaç tane abd-ingiltere hesabına çalışan ajan vardır. Onların kimyasal kullanmaları veya muhaliflere kullandırtmalarından daha kolay ne olabilir? O adamların umurunda mı o kimyasallarla öldürülen çocuklar-kadınlar? onlar için müslümanların evlerindeki köpek kadar değeri yok. sonra da demokrasiymiş insan haklarıymış.

Yorum

Ben size katılmıyorum esad kukla değil bence. Ortadoğuda bugün tam bağımsız olan iki devletten biri suriye diğeride iran dır. Bugün Allah korusun batıyla ters düşsek halimiz ne olur düşünebiliyormusunuz? Kredi borcu olmayanımız vr mı? Bankalarımızn hepsi onların. !!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Ya aslında sizinle birçok konuda hemfikiriz diyebilirim. Ancak tabi katılmadığım şeyler esasattan olanlar. Örneğin, Esat tam bir diktatör ve tam bir kukladır. Rusya ve Çin olmasa çoktan kaddafiye dönerdi.
          İki, karışmayarak uzak kalabileceğimiz düşüncesi. Asıl karışmazsak tam belanın içine düşürecekler bizi. 2003 te tezkere reddedildide ne oldu. O zaman karışmadık karşımıza devlet diktiler. Şimdi ben desemki o zaman tezkere geçse ve biz kuzeyıraka girseydik oralar fiilen bizim kontrolümüzde olurdu. Yanlış mı?
          3, tarihimiz bizim yakamızı bırakmaz, ecdadımıza ne deriz. İnanın hala oralarda Osmanlı kimliği taşıyanlar vardır.
          4. İmanımız kabul etmez
          Vesselam...
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

O zaman Kuzey Irak'a girseydik bile asla Türk askerinin orada kalmasına izin vermezlerdi. işgalci konumuna düşürürlerdi. Biz şu anda bile sınırlarımızı koruyamaz haldeyiz kimbilir öyle bir durumda ne olurdu. Esat alevi değil de sünni olsaydı Türkiye kesinlikle böyle düşmanca tavır sergilemezdi, tvlerde böyle saatlerce katliam görüntüleri izlemezdik adım gibi biliyorum. Ne yazık ki dünya çok adaletsiz, insanların dini ırkı mezhebi böyle durumlarda çok belirleyici oluyor. bu arada merak edenler olabillir; söyleyeyim alevi değilim fakat alevilere hiçbir düşmanlık beslemiyorum-onların büyük bir kısmının düzgün insanlar olduğuna inanıyorum.

Yorum

Bakın bu söylediklerinize asla katılmam. Zaten meseleye böyle bakınca konu içinden çıkılmaz olur. Mezhep meselesi Esat açısından karışık. Onun mezhebindekilere nusayri denir biliyorsunuz. Onların Şia'nın bir kolu olmadığını iddia edenlerde vardır. Yani aslında onlar imam Humeyni'ye kadar bazıları tarafından Müslüman bile kabul edilmeyen bir topluluktu.
              Bütün bunlar bir yana:
              MASUM İNSANLARIN, ÇOCUKLARIN , KADINLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE BIRAKIN BAŞKA MEZHEPTE OLMAYI BAŞKA DİNDE BİLE OLSA SES ÇIKARMAYAN ALÖAKTIR.

Yorum

Hocam adım gibi biliyorum ki esat alevi olmasaydı Türkiye böyle düşmanca tavır sergilemezdi. Örnek vereyim; ırak'ta hergün türkmenler öldürülüyor, türkiye ne yaptı şimdiye kadar? hem de kendi söydaşlarımız için. Gerçi hükümettekiler ne diyor artık türk'üz demekten kurtulduk değil mi?

Yorum

Ayrıca bir kısım nusayri kendilerinin öz ve en bozulmamış Türklerden olduğunu iddia eder (türkiyedekiler tabi ki). Çünkü genellikle kendilerinden olmayana kız alıp vermezler.

Yorum

Asla katılmadığımı söyledim. Suriye meselesi çok farklı bir güç mücadelesinin arenası. Bu mezhepçilik meselesini de araya sokanlar nifakdan istifade edip dağılan gücü yenmeye çalışanlar.
                    Ben de eminimki Suriye'de yaşayanlar musevi yada hristiyanda olsalar aynı tepkiyi verirdik

Yorum

valla hocam ben mezhepçiliği araya sokan birini biliyorum ama hoşunuza gitmeyecek diye söylemek istemiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                        valla hocam ben mezhepçiliği araya sokan birini biliyorum ama hoşunuza gitmeyecek diye söylemek istemiyorum
                        Bak beni hemen yamadınız biryerlere. Ama yapmayın bunu lütfen...

Yorum

hocam kemal kılıçdaroğlu alevi diye esatçı ilan etti ya muhterem

Yorum

Yanlış anlamayın ama müslüman değilse ölsünmü o zaman ? Dediklerinizden ben böyle bir mana çıkarıyorum. Günümüzde müslümanlar öyle cahil olmuşlar ki batı devletleri istedikleri gibi oynatıyorlar. Şu anda istenende tam suriye ye saldırmak, fakat yıllardır bütün müslüman devletlere yaptıklarından sonra şimdi bunu bizim onlardan istememiz ve meşruu gösterme çabasından başka birşey değildir. Suriye ister alevi ister şii yada kafir veya komünist olsun hüçbir şekilde onların iç işlerine müdahale hakkı vermez. Bugün çocuk ölümleri muhalif güçlerin silahlanmış olmasından dolayı olmaktadır. Silahları olmasaydı hiçbir şekilde yıllarca olmadığı gibi ölümler olmazdı. Bunun sonucunda da suçlanması gereken Esad değil muhaliflere silah sağlayan dış mihraklar ve onların kukla liderleridir. Nasıl ki pkk nın silah temin etmesi bizim hoşumuza gitmiyorsa onşarında bu hoşuna gitmez.
                            Peki Suriye ye girildi ve "" demokrasi"" getirlidi , sonrada Türkiyede doğuda pkk'ya yakınlığı bilinen bir köye kimyasal bir bomba atıldı ve bu olay hükümetin üzerine yıkıldı sonrada Türkiye Kürtlere karşı kimyasal kullanıyor dendi bu esnadada Irak'tan kürtlere silah yardımı yapılıyor ve Suriye de gerçekleşen benzer olaylar gerçekleşiyor. ABD de kakıp izede demokrasi getirmek istemesin.

Yorum

Yok ona gerek kalmayacak, zaten anlaşmalar yapıldı, sözler verildi. gerek yok öyle oyunlara

Yorum

Ben bu tartışmadan ayrılıyorum, zira o kadar uyarmama rağmen işi iç siyasete döktümüz. Bizi amerika İsrail değil ama her meseleyi siyaseten düşmanı olduğu kişiye yamayarak birliği bozanlar yıkacak. Ben bu formdaki diğer arkadaşlarımı üzdüysem onları incitecek birşey yazdıysam özür dilerim.

Bu siyaset sizi aşar arkadaşım. Sırf hükümete muhalif olmak için esata dost olunmaz.

Yorum

İşleniyor...
                                X