Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4 X 4 ARAÇLARA SEFERBERLİK EMRİ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 4 X 4 ARAÇLARA SEFERBERLİK EMRİ

http://www.youtube.com/watch?v=aCpzx5uTG_M#ws

Yorum

Asıl mesajı unuttum . Bu olayı bile hapisteki askere getiyorsunuzya. Tamam hükümeti eleştirin beğenmeyin ama benim bizzat kendimin yaşadığı örneklerle biliyorumki bu adamlar ( hapisteki ) eğer düşüncelerini yapabilselerdi ne siz konuşabilirdiniz ne de konuşsanızda karşınızda ben olurdum. İyiki yakalandılar.
      Yahu Allah aşkına o askerlerden birinin bir gemiden halkı tehdit ettiğini nasıl unuttunuz , suikast planlarının hepsi mi yalan, o siteler kurulmadı mı, Danıştay hakimlerine saldıran hain onların adamı çıkmasını.

Her şeyi konuşalım ama lütfen darbecileri savunmayın , onlar kendileri bile sizin kadar savunamadığı için birçoğu müebbet aldı...
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

police police

Not: 3 korner 1 penaltı
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Benim dahil olduğum her fikir alış verişine Fatih Bey'in bir müdahalesi mutlaka oluyor, ama ben yine de katılacağım.
          Önce şu soruya cevap bulmak lazım: Bizim -KAPI BİR KOMŞUMUZ- Suriye ile alıp veremediğimiz nedir? Bu savaş kimin savaşıdır?

Naçizane düşüncem bu savaş (maalesef başbakanımızın eş başkanıyım dediği) Büyük Ortadoğu Projesi adı verilen planın
          senaristi olan Amerika'nın ve İsrail'in savaşıdır.

Türkiye'nin zoru nedir, neden bu savaş bizim de savaşımız haline gelmiş veya getirilmiştir? İkinci Dünya Savaşı'ndan beri ABD'nin stratejik ortağı
          olarak davranan İngiltere bile bu savaşa onay verip ortak olmamışken biz niçin (hiçbir çıkarımız yokken) gönüllü savaş çığırtkanlığı yapmaktayız.

Sabrınıza sığınarak bu konulardaki naçizane düşüncelerimi özetlemek istiyorum. Büyük Ortadoğu Projesi bir İsrael/ABD ortak yapımıdır ve Ortadoğu'da emelleri vardır.
          Irak'da tek parça güçlü bir devlet istenmiyor, Kürt/Şii/Sunni devletçiklere ayrılmış üç parçalı bir Irak hedefleniyor; kontrolü kolay olan ve gerektiğinde yıkılabilecek üç devletcik; tıpkı Bosna'da olduğu gibi. Irak merkezi hükümeti başbakanı Nuri El Maliki bu oyunun farkında, Kuzey Irak'da inşaına devam edilen ve zamanı geldiğinde bağımsızlık ilan edecek olan Kürt Özerk Bölgesi'nin Irak'dan koparılmaması için her yolu deniyor, direniyor; dolayısıyla İran'a yakınlaşıyor; bize de yakınlaşmak istiyor ama Türk Hükümeti buna izin vermediği gibi Barzani ile gizli petrol satış anlaşmaları yapıp onların palazlanmalarına destek oluyor.

ABD'nin Suriye'deki politikası da aynı amaca hizmet etmektedir. Kuzey Irak'da organize olan devletciğin yaşayabilmesi için petrolünü rahatça pazarlayabilmesi, bunun için de denize ulaşması lazım. Denize ulaşabilecekleri en kestirme yol Suriye'nin kuzeyinden bir koridor açmak. Suriye'nin PKK'sı olan PYD ; Suriye'de çıkartılan İç Savaş'ın ardından, Suriye'de Halep Eyaleti'ndeki Kobani, Afrin ve Cinderis kentleri; Haseke Eyaleti'nin Amude, Derik, Efrin beldeleri, El Darbasiye kenti ve Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşında bulunan Resulayn kenti ile Tirbesipiye kasabasında siyasi ve askeri kontrolü eline geçirmiştir. Şayet Esat yönetimi bertaraf edilebilirse anılan bölgelerde Suriye Kürdistan Özerk bölgesi inşaına başlanacaktır.

Türkiye'deki Kürt açılımı politikalarını bu gelişmelerden ayrı düşünemeyiz. Doğu ve Güneydoğu İllerinde önce özerk bir Kürt Bölgesi, zamanı geldiğinde de Kuzey Irak/Kuzey Suriye ve Doğu/Güneydoğu Anadolu toprakları üzerinde belki bir federatif Kürt Devleti; belki de Birleşik Kürdistan Devleti kurularak bağımsızlığı ilan edilecektir. BOP adlı İsrail/ABD sahneye koyup maşalar aracılığı ile oynattığı oyunun nihayi hedefi budur.

Beyefendi sizin çok sağlam bir bilgi birikiminiz olabilir ama ufuk sahibi olmak yani bilgiyi birikim haline getirmek gerek. Aslında çok güzel izahlar yapmışsınız. Ancak tam da sizin dediğiniz gibi Suriye bizim "KAPI BİR KOMŞUMUZ" o nedenle zaten amerika İsrail şer ikilisine terkedilemez.

Yorum

Durum aynen Şaman Bey'in dediği gibi hocam, Büyük İsrail kurulmadan ortadoğuda sürekli böyle oyunlar oynanacak. Burada da her yerde afişler, yardım toplama kampanyaları (roşava'ya-kastettikleri suriye kürdistanı) sürüyor. Ülkemizdeki teröriste kedi, komşu dikdatöre aslan kesilmenin tek bir mantıklı açıklaması var başımızdakiler amerikan piyonu.

Yorum

Size diyorum ki eskiden sadece Türkçe afişler vardı, 2 yıl önce türkçe-kürtçe afişler başladı, artık sadece kürtçe-ermenice (ermenice ne alaka çözebilmiş değilim) afişler var Diyarbakır'da. Bilmem anlatabildim mi?

Yorum

TV'de siz hiç Arapların biz Türkler için ağlayayını gördünüz mü?
                Karabağ'da Türkler katledilirken
                Rabiatül adeviye meydanında gösteri yapan Mısırlı gördünüz mü siz hiç?
                Kerkük'te Türkmen katliamı yapılırken
                Gazze'de sokaklara dökülen Filistinli
                Ya da Doğu Türkistan'da Türkler katledilirken
                Müslüman kardeşler neredeydi?
                KKTC'ni tanıyan bir tane Arap ülkesi gösterebilir misiniz?
                Söz konusu Türk olunca neden ortada neden hiç Müslüman kardeşliği kalmıyor?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                  Değerli arkadaşım, ne yani, şimdi benim milletim onlardan daha şefkatli, daha insancıl, daha islama bağlı, daha büyük, daha ... , daha ... Diye pişman mı olayım.

Allah'a şükür ki biz ağladık, gösteri yaptık , müdahale ettik, yardım ettik ,
                  Allahım sen ne yücesin ki beni böyle Necip bir millete mensup olarak yaratmışsın, sana kainatın zerreleri adedine şükürler olsun ki yüce dînin islamın bayraktarlığı ve koruyuculuğunu benim milletime nasip etmişsin...

Yorum

+1923
                    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

+1453

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar ben turizmciyim ve rusçayı anadilim kadar iyi biliyorum. Malum ülkemizde medya hükümet yalakasaı olduğundan bize farklı gösteriliyor dolayısıyla uzun zamandır rus haberlerini izliyorum. Bilgecem kardeşim senin dediğin gibi Putin bile birşey demedi deme ! Kendim duydum açıkça şöyle dedi en son dün. !! "Açık şekilde söylüyorum. Suriye bizim stratejik müttefiğimizdir ona yapılacak bir saldırıyı kendimize yapılmış sayar ve silah desteğimizi arttırırız. 6 savaş gemimizi de bölgeye gönderiyoruz bu arada kimyasal masallarınızada inanmamızı kimse beklemesin. Kimyasal silahı muhalifler kullandı ve kimyasal silahları bulmak isteyenler muhaliflere bunları temin edenlere baksınlar. " diyerek direk bizim hı.,.,,.,ları hedef gösterdi. Konuşurken kullandığı uslupte politik değil sert ve düz bir dildi. Adam açıkça herkese meydan okudu. Bence zaten olayların en büyük suçlusu muhaliflere destek verenlerdir.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bu Suriye macerası bize çok pahalıya patlayacak, israili kuralım derken Türkiye parçalanacak

Yorum

Ben diyorumki, bu mazlumları öldüren hangi zalimse , Allah onun belasını versin.
                            Koca 11 Eylül saldırısı bile bir oyundu ona bakarsanız. Bu kimyasal silahların Esat ailesinin elinde olduğu tüm dunyanın malumu. Esatın bir diktatör olduğunda bir şüphe yok. Diktatör silahla bir araya gelince katliam kaçınılmaz. Rusya'nın buralarda inanılmaz menfaati var. Elbette vazgeçmez. Ama kendi bile söylemiş sayın Putin; Suriye bizim müttefikimiz diye.
                            Burada size itirazım şu: bu bizim devletimizin boyunu aşabilecek bir bela, bu belayı defetmek için 1. Dünya savaşındaki gibi yanlış safta olmamamız gerek.

Ayrıca ben o çocukların titremelerine takıldım kaldım. Putin ya da Obama'nın yalanlarına değil. Bu zulmü kim bitirecekse bitirsin artık. Bizde doğru tarafta olalım ki en az zararla kurtulalım.

Yorum

Hocam bunun doğru tarafı yok, filler tepişecek olan çimenlere olacak. Esat yıllarca diktatörlük yaptı, ne oldu da bir anda iç savaş çıktı? Birilerinin iteklemesiyle oldu, Suriye'nin iç dinamikleriyle olmadı yani. Esat diktatör de Suudi kralı, Katar emiri değil mi? Orada muhalefete hiç müsamaha yok, 2 kişi toplansa hemen kafalarını kırıyorlar. Bütün idareciler ülkelerinin parçalanmaması için sert tedbir alır bundan daha tabii birşey olabilir mi? Esat da tabi ki tedbirini alacaktır. Ama o kimyasal yalanları yavaş yavaş ortaya çıkıyor muhaliflerin kullandığı yönünde. Zaten Esat o kadar aptal mı ki, herkesin gözü önünde kimyasal silah kullansın, amerikaya-türkiyeye fırsat versin

Yorum

Hocam bunun doğru tarafı yok, filler tepişecek olan çimenlere olacak. Esat yıllarca diktatörlük yaptı, ne oldu da bir anda iç savaş çıktı? Birilerinin iteklemesiyle oldu, Suriye'nin iç dinamikleriyle olmadı yani. Esat diktatör de Suudi kralı, Katar emiri değil mi? Orada muhalefete hiç müsamaha yok, 2 kişi toplansa hemen kafalarını kırıyorlar. Bütün idareciler ülkelerinin parçalanmaması için sert tedbir alır bundan daha tabii birşey olabilir mi? Esat da tabi ki tedbirini alacaktır. Ama o kimyasal yalanları yavaş yavaş ortaya çıkıyor muhaliflerin kullandığı yönünde. Zaten Esat o kadar aptal mı ki, herkesin gözü önünde kimyasal silah kullansın, amerikaya-türkiyeye fırsat versin
                                Bu söylediklerinize %90 katılabilirim. Sadece ben bu muhalefet denen adamların bunu yapacağını kabul etmiyorum. Esat salak değil ama kudurmuş. Sinirli. Üstelik sadece bir kukla denilecek kadar silik. Yapabilirmi? Yapabilir.
                                İktidar hırsı yaptırır.

Yorum

İşleniyor...
                                X