Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
haha haha haha sanayıde beklemelerı gerekıcek ,once 4 tane map sensoru,10 tane gaz kelebegı,3 tane sanzuman, haaa en sonunda da ıyı bır yazılımcı bulmaları sartı ıle .... haha bana bır faydası olmadı ınsallah devlete olurrr... haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Allah göstermesin, böyle durumlar yaşanırsa araba düşünülmez arkadaşlar. Malum önce can güvenliği. Tarih dersinden "tekalifi milliye emirlerini" hatırlarsınız.
Zaten devlet bütün araçlara sefer görev emri çıkarabilir. Kanunlar böyle. Ama aldım aracını deyip üstüne yatmaz. El koyma gerçekleşse bile sefer sonunda iade edilir maddi karşılığı.
Cenab-ı Hak milletimizi korusun, savaşın kazananı olmaz derler. Ama bütün dünyanın en güçlü devletlerini kovaladığımız ülkemizi Esat şer...sizine karşı korumak gücüne de sahibiz elhamdülillah.
Not; bana kalsa zaten Şam , Halep bizim öz toprağımız...
Kendi vatanımın savunması için olsa canım feda ama arkasında ne gibi oyunlar döndüğü bilinmeyen durumlar için elalemin memleketine operasyon düşüneceksin, savaş çığırtkanlığı yapacaksın sonra da gelip malıma el koyacaksın.
Bakanlar, vekiller altlarındaki kiralık S600 leri, 7.50 leleri bırakıp vatan görevi için SUV kiralayıp sınıra göndersinler o zaman. Ya da savaşa giriyoruz madem aldıkları maaşın yarısını seferberlik fonuna aktarsınlar. O zaman gerek kalmaz vatandaşın malına göz dikmeye.
Ne için yapıldığı belli olmayan bir savaş bu ve bu savaşa nedense balıklama atlamak isteyen bir hükümetimiz var.eğerki bu savaş çığırtkanlığının sonunda bir türk vatandaşı hayatını kaybederse bunun hesabını kim ne yüzle verecek.
Bu bizim ve ülkemizin savaşı değil.Suriyeye olası gelebilecek destek bu savaşın boyunutu değiştirecek ve bizde kendi çıkardığımız yangında yanıp gideceğiz.
Allah milletimize akıl fikir versin.hala bu politikalar destekleniyorya şaşıyorum.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Arkadaşlar savaşı tabiki kimse istemez. Ama eğer gerektiğinde de savaştan kaçarsanız millet olamazsınız.
Ben şunu anlamışım, bu durum bizim devlet ve hükümetimizi hatta tek başına ABD'yi bile aşan bir karar. O nedenle tamamen hükümeti savaş istemekler suçlamak yanlış olur. Çünkü savaş kararı onları aşar. Ama ABD FRANSA İNGİLTERE karar almışsa bizim bundan uzak durmamız mümkün mü? Onu düşünmek lazım.
Tekrar bastırarak ifade etmek isterim ki ben savaş taraftarı olamam olmam ancak zaten vatandaşlarımızın da öldüğü bir savaş yanıbaşımızda devam etmekte. Bazen ilaç acıda olsa içmek gerekir.
Yorum