Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DUNLOP LASTİK HAKKINDA YARDIM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: DUNLOP LASTİK HAKKINDA YARDIM...

19-20 inç olup da sessiz lastik yoktur bence

Yorum

peugeot 3008 de 16 inç dunlop var, inanılmaz memnunum, fiyatı da oldukça uygundu aldığımda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
        19-20 inç olup da sessiz lastik yoktur bence
        Şu an Yazlık olarak aşağıdaki lastiği kullanıyorum Sessizlik süper

Hatta sessizlik konusunda uzak doğu ürünleri markası bilinmeyen birçok ürün var ama sadece sessizlik işe yaramıyor diğer özelliklerinde öne çıkması lazım o yüzden lastik almadan önce aşağıdaki likteki gibi test merkezlerinin verilerini değerlendirip lastik alımı yapmak lazım.

Model Kumho Ecsta KU39

Genel Kıyaslama

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Si...0-19-Tyres.htm

Detaylar ve Yorumlar

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/Ecsta-KU39.htm

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ku39 lari gtc de kullanmistim. cok memnun kalmistim. 18 olmasina ragmen sessizdi. en vok yol tutusunu begenmistim

Yorum

dunlop sportmaxx 205 50 17 kullanıyorum.bence çok sesiz lastikler hatta eski insignia aracımda mich. primacy lastikler vardı onlardan daha sesiz diyebilirim.hemde yumuşak.yol tutuşuda tatminkar.bu birazda aracın özelliği ama yola iyi yapışıyor.
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Şu an yazlık olarak Dunlop Sp Sport Maxx 245/45R19 98Y ZR kullanıyorum baya sert ve sesli lastik ama çok kaliteli.
              180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                dunlop sportmaxx 205 50 17 kullanıyorum.bence çok sesiz lastikler hatta eski insignia aracımda mich. primacy lastikler vardı onlardan daha sesiz diyebilirim.hemde yumuşak.yol tutuşuda tatminkar.bu birazda aracın özelliği ama yola iyi yapışıyor.
                Cmax yumusak bir arac oldugundan size öyle gelebilir bir onceki aracimda biristondan Continental gectim baya fark olmustu. Gokhan bence golf kullanicilari na sorsan daha net cevap alirsin aractan araca cok sey degisiyor
                2015 leon fr

Yorum

Cevaplar icin tesekkur sanırım bu lastik sesli ama dayanikli...
                  Peki sizce bristone s001 nasildir.?
                  F30 Sport+

Yorum

yazlık olarak haziran başında bi sürekli lastik aldığım bayinin çinden ithale ettiği "delinte" marka bi lastik aldım, kullandığım ölçüler 275/30/20 olmasına rağmen fiyat oldukça uygundu, kullanmaya başladığmda yol tutuşu, yumuşaklığı heleki sessizliği harikaydı, yalnız bi kaç ay kullanımdan sonra lastikteki performansın oldukça kaltesiz olduğunu ve kesinlikle sert frenlemelerde kaydığını yaşadığım bi kaç tecrübeyle test etmiş oldum, ardından aynı ölçülerde michelin marka lastik aldım, michelin dünyanın en sessiz lastiği olarak bilinir ama üzerinden çıkan çin malı lastikler inanın daha sessizdi, neyseki performans konusunda michelin bana göre oldukça başarılı, o kadar zorlamama rağmen kendini asla salmayan bi lastik....

daha önce de insigniada brigstone potenza ve kumho ku39 kullandım,

potenza sert sert ve yol sesi fazla ancak performans olarak başarılı, konfor zayıf, kullanım ömrü uzun...

kumho ise yol sesi oldukça az, yumuşak konfor iyi, ancak performanslı kullanımda zayıf, kaymalar yaşanabiliyor, kullanım ömrü az..

michelin ise yol sesi, yumuşaklık ve konfor oldukça başarılı, performans çok iyi, kullanım ömrü az, deformasyon fazla...

sizlere tavsiyem kesinlikle bilmediğiniz bi marka lastik almayın, üzücü tecrübeler yaşayabilirsiniz...

Yorum

Tesekkurler hasanim. gecmis olsun bu arada
                      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Tesekkurler hasanim. gecmis olsun bu arada

eyvallah gökhanım sağol...

Yorum

Hasan abi çok güzel bilgilendirici yazı yazmışsın

Normal bir kullanıcıya hangi lastik markasını tavsiye edersin? Konfor, yol tutuş, yol sesi anlamında standartları olan
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                            Hasan abi çok güzel bilgilendirici yazı yazmışsın

Normal bir kullanıcıya hangi lastik markasını tavsiye edersin? Konfor, yol tutuş, yol sesi anlamında standartları olan

eyvallah abicğim, michelin bana göre konfor ve performans açısından en ideal lastik, ancak yüksek maliyetleri olduğu için biraz düşünmek gerek, daha orta seviye düşünülürse dunlop ve ardından kumho gelir benim için...

Yorum

İşleniyor...
                            X