Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARKADAŞLAR DEĞERLİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR:))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARKADAŞLAR DEĞERLİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR:))

arkadaşlar öncelikle iyi geceler. uzun süredir forumdan uzak kaldım. iki küçük çocuk ve koşturmaca. bu arada aramıza katılan ve eski değerli üyelerimize selamlar...

dostlarım bi konu hakkında gerçekten kararsız kaldık. eşime araç düşünüyorum. max fiyat: 38-39 civarı. aklımızda iki araba var. biri sıfır 1.6 astra hb 3 classic konfor paket. su an 2013 sıfır liste fiyatı: 39267. diğeri yeni makyajlı kasa astra 1.6 edition ikinci el.

iki aracında kendine göre artıları var. h kasa daha dolu ve eksiklikleri giderilmiş bir araç ama yüzü eski bana göre hala iyi. yeni kasa yeni yüz. dinamik tasarım ama donanım eksiklikleri var. sis farı arka park ses sensörü deri olmayan direksiyon simidi vb. aslında çok önemli değil ama hoş donanımlar.

motor ve güvenlik konularında çok araştırma yapmadım. sadece aynı motor olduğunu biliyorum

şimdi karar verirken sıfır dolu astra mı boş(çok boş demekte yanlış olur ters anlaşılmasın kıyas edilen araca göre) yeni kasa ikinci el astra mı?? sizin kararınız ne olurdu??

not: corsa yada başka araba olsun diyen arkadaşlar olabilir ama c sınıfı ve opel olması nedeniyle bu karar aşamasındayız. 2 çocukla(1-3 yaş arası) şehir içi olsada geniş araba olması önemli. aynı durumda olan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır.

herkese saygılar...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Ynt: ARKADAŞLAR DEĞERLİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR)

Opel olma zorunluluğu neden? Ben de eşime birkaç ay içerisinde benzer şekilde araç almayı planlıyorum. Şehir içinde kullanabileceğimiz küçük (polo,clio,c3-c4 tarzı dizel bir araç) . Ama aklımda hiç opel yok artık...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
    Navigasyon DVD
    46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
      Opel olma zorunluluğu neden? Ben de eşime birkaç ay içerisinde benzer şekilde araç almayı planlıyorum. Şehir içinde kullanabileceğimiz küçük (polo,clio,c3-c4 tarzı dizel bir araç) . Ama aklımda hiç opel yok artık...
      şehir içi olsada küçük araba düşünmüyoruz. c sınıfı olarak c4 e zamanında bindik memnun pek kalmadık. yeni kasasıda tip olarak eskisine göre bile önü hariç etkileyici değil. malzeme kalitesiinin opel kadar olmadığını düşünüyorum. boş dizelleri bile iyi para. herşey motor değil. bi dizel var evde. bize göre bu paralara alınabilecek en iyi seçenekler olarak düşünüyoruz.
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bence yeni kasa... ama o fiyata biraz daha dolu j kasa bulunur bence
        F30 Sport+

Yorum

Kesinlikle yeni kasa..İkinci el dolu bir araç iyi bir pazarlıkla alınabilir..
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yeni kasa 2. el çok daha mantıklı, 2. el alarak satarken edeceğiniz zararı biraz indirmiş olursunuz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Opelden vazgeçin bence, şahsen opel bu kafayla giderse şu an sahip olduğum insignia son opelim olacak inşallah. Şimdiye kadar çok opel kullandım, hepsinde ufak tefek fakat can sıkan problemlerle karşılaştım.

Yorum

tamam opelden vazgeçelim ama yerine alternatif olarak ne alcaz aynı paralara düşünüyorum düşünüyorum alternatif bulamıyorum pek tabiki gösterişli,donanımlı,güvenli olarak.bende çok temiz ve az km olmak kaydıyla astra j derim hatta mümkünse o fiyatlara varmı bilmiyorumda sport donanım yakışır
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

megane al temiz

Yorum

astra h kasa gerçekten güzel ve keyifli bir araçtı ama bence 2.el güzel bir astra j kasa alabilirsiniz
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

değerli yorumlar için teşekkürler. genel kanı ikinci el J kasa anladığım. ikinci elde de temiz hatasız bulmak önemli. titiz olunca iki kat önemli oluyor. araştırmalara bakacaz. ama hala bayiden çıkacak sıfır h kasada cazibesini koruyor..))

hayırlısı...

Yorum

Bayiden cikip ertesi gun diger h kasalardan ne farki olacak?)
                        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Bayiden cikip ertesi gun diger h kasalardan ne farki olacak?)
                          +1
                          Bencede kesinlikle J kasa almalısın...

Yorum

j kasa alınmalı fakat j kasa h kasa kadar güvenli değildir bununda altını çizmek isterim
                            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Biz 2004de almistik h kasa. Yil 2013 fazla dusunmeye gerek yok
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X