Arkadaşlar araç kiralama şirketi bilenlerden yardım rica edeceğim.1 aylık bir küçük (corsa, clio) araç lazım .Tanıdıkları olan varsa ve bana dönerseniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TANIDIK ARAÇ KİRALAM ŞİRKETİ LAZIM
Collapse
X
-
Ynt: TANIDIK ARAÇ KİRALAM ŞİRKETİ LAZIM
Benim var şafakçım , ama f 458 ,Porsche s500 tarzı araçlar kiralıyorlar fiyatta indirim yaptırırız
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: volkanBenim var şafakçım , ama f 458 ,Porsche s500 tarzı araçlar kiralıyorlar fiyatta indirim yaptırırız
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: volkanBenim var şafakçım , ama f 458 ,Porsche s500 tarzı araçlar kiralıyorlar fiyatta indirim yaptırırız
volkan ım paraya kıyacaksan baarı yabancıya gıtmesın www.direngrup.com dan kırala, kendısı emmıoglu olur benım ihihi ihihi
Yorum
-
http://www.metaloto.com.tr/
Şafak abi benim yakın arkadaşım bu firmada çalışıyo , ellerindeki bütün kiralık araçlar sıfırla maksimum 10.000 kilometre arasında . Fiyatları da oldukça makul , benim baya arkadaşımı yönlendirdim memnun kaldılar hep .
Telefon : 0533 481 60 63 (Apo) benim ismimi verip görüşebilirsin..www.facebook.com/mstfkls
Yorum
Yorum