Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MISIR'daki darbe ve katliam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• MISIR'daki darbe ve katliam

Ne desem bilemedim ama tarihe not düşmeden de geçemedim.
    Allah dünyanın her neresinde olursa olsun herhangi bir masuma karşı zulmedenleri hassaten Mısır'da ki zalimleri Kahhar ismiyle kahreylesin.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: MISIR'daki darbe ve katliam

Amin hocam...
    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Aminnnn

Yorum

Allah belalarını versin bunlarında batılı ülkelerin de

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Allahim Misir halkini zalimllerin serrinden korusun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hocam içimiz yanıyor ama duana amin demek yapılacak en iyi şey herhalde.
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Aynen öyle abicim içimiz yanıyor dualarımızı eksik etmeyelim

Yorum

Rabbim zulme uğrayan herkesin yardımcısı olsun , gerçekten çok üzüntü verici bir durum , bizlerde dualarımızla destek olmaya çalışalım..

ben Mısırdaki müşterilerimle tek tek görüştüm bilgi almak için . Hepsinin genel kanısı olayların gazetelerde ve televizyonlarda aşırı derecede abartıldığı yönünde . Sadece Şehrin belirli yerlerinde olaylar oluyormuş , onun haricinde diğer yerlerde insanlar normal hayatlarına ticaretlerine devam ediyormuş aslında . Ama mutlaka az da olsa çokta olsa bir zulüm var orada ve bizlerde bir an önce düzelmesi için dua ediyoruz..
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Rabbim Mısırda ki halki zulüm edenlerden korusun
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Allah'ın laneti onların üzerine olacak, onların planları varsa ALLAH'ın da planları var elbet, çok üzülüyoruz, kendi kardeşlerimiz gibi, dualarımız onlarla birlikte... Ama inşallah bu bir doğum sancısı, inşallah bu bir yükseliş ve bu yükselişi kimse durduramayacak! Allah orada şehid olanlara öyle güzel makamlar verdi ki Allah inşallah o ölen binlerce kardeşimizin şefaatine bizleri nail eylesin...

Yorum

ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIM BÖYLE ACILARI
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Biz Mısır'ı niye bu kadar abartıyoruz anlamıyorum. Mısır bu tutumumuz nedeniyle bize düşman kesildi. Müslüman kardeşlere olan politikamız nedeniyle S.Arabistan ile de aramız açıldı. Peki biz neyin peşindeyiz? Türkiye bölgesinde resmen izole olmuş durumda... Ülkem için üzülüyorum...
                        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                          Biz Mısır'ı niye bu kadar abartıyoruz anlamıyorum. Mısır bu tutumumuz nedeniyle bize düşman kesildi. Müslüman kardeşlere olan politikamız nedeniyle S.Arabistan ile de aramız açıldı. Peki biz neyin peşindeyiz? Türkiye bölgesinde resmen izole olmuş durumda... Ülkem için üzülüyorum...
                          Bende sizin bu duyarsızlığınızı anlamıyorum.

Ortada bir zulüm varsa ki var, buna karşı üç maymunları mı oynasaydık. Üç beş tane diktatör bize küsecek diye seyirci mi olsaydık. Ne yani zulüm kediye köpeğe ağaca yapılınca zulümde, Müslüman Karseşlere yapılınca başka birşey mi oluyor. Yalnız kalmışız. Ne yani Esatın, sisinin yanımızda yapacağı kalabalığa mı kaldı Türkiye mmızın işi.

İnanın bende sizdeki sığlığı anlamıyorum.

Yorum

Ayrıca unutmadan: neyin peşindeyiz? Diye sormuşsunuz, biz yıkılan eski düzenlerin peşinde değil, kaderin bize biçtiği liderlik rolünün peşindeyiz.

Kafasını kuma gömenler görmesede ( bu cümleyi yazmak istemezdim) güzel ülkemiz ve devletimiz dünyadaki mazlumların umudu olmuştur.

Allah'a kainatın zerreleri adedince şükürler olsun ki bu mukaddes vatanda bu büyük ülkede bu Necip milletin bir ferdi olarak yaşıyorum. ANLAMASANIZDA...

Yorum

kim bizi izole etmiş merak ettim... sanki daha önceden Türkiye'nin dostu vardı da şimdi olmaması olay oluyor! dünyada büyük oyunlar oynanıyor, bu oyunlar Müslümanlar üzerinde oynanıyor! ona buna sessiz kalalım Müslümanlar'ın öldürülmesine göz yumalım, oldu canım! sonra da dönüp kendi ülkemizdeki olaylara bakalım diyelim, dhkp-c'li ''sülük''ü, Allah'a, Peygamberimiz(sav)'e küfür edenleri kahraman ilan edelim, onurlu bir yolda öldüler diyelim! bu kafa yapısıyla olmaz, bu Müslüman'ca bir davranış mı? aman karşı taraf eksik kalmayın hemen ülke elden gitti, onurlu mücadele, gezi parkı başlayın hemen! alıştık masallara!

Yorum

İşleniyor...
                              X