Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MISIR'daki darbe ve katliam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MISIR'daki darbe ve katliam

Sıfır sorun politikasından sıfır dosta. Muhteşem bir dış politika izliyoruz. Dostum esat'tan katil esete. İç politika dersen aponun mektupları ortada geziyor. apo ne diyecek diye heyecanla bekliyoruz.

Yorum

Müslüman Müslümanın kardeşidir. Darda zorda kalmışa yardım etmeyi emreden güzel dinimiz başka dinden olmayana yardım etme demiyor biz kayıtsız kalamayız düşman zorda kalınca cepheden çıkıp yardım eden sonra onu götürüp cephesine bırakan atalarımızı unutmayalım. Mısır da Suriye de savaş için değil barış için çözüme hemen ulaşmaları için çabalıyoruz. Lütfen aklımızı gözümüzü en önemlisi gönlümüzü açık tutalım.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Amerika müslümanlar üzerinde oynuyor.Bunu başka açıklaması olamaz.

Allah zorda kalan zulüm gören bütün müslüman kardeşlerine yardım etsin.
        [CENTER][CENTER]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          kim bizi izole etmiş merak ettim... sanki daha önceden Türkiye'nin dostu vardı da şimdi olmaması olay oluyor! dünyada büyük oyunlar oynanıyor, bu oyunlar Müslümanlar üzerinde oynanıyor! ona buna sessiz kalalım Müslümanlar'ın öldürülmesine göz yumalım, oldu canım! sonra da dönüp kendi ülkemizdeki olaylara bakalım diyelim, dhkp-c'li ''sülük''ü, Allah'a, Peygamberimiz(sav)'e küfür edenleri kahraman ilan edelim, onurlu bir yolda öldüler diyelim! bu kafa yapısıyla olmaz, bu Müslüman'ca bir davranış mı? aman karşı taraf eksik kalmayın hemen ülke elden gitti, onurlu mücadele, gezi parkı başlayın hemen! alıştık masallara!

Böyle düşünerek ülkeyi kutuplaştırıyorsunuz anca... Bu düşünceler ülkemin menfaatine değil... ülke solcu cemaatçi milliyetçi kürtçü ekseninde bölünüp duruyor. Ne gerek var insanları ayırmaya? Bu tarz düşüncelerin hiç kimseye faydası yok...
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Amerika Müslümanları Müslüman eliyle öldürüyor. Neredeyse uçaklarını kullanıp bomba atmaya bile gerek duymayacaklar da adamlar füzelerini, bombalarını denemek için atıyor. Dünyada öldürülen her 100 müslümandan 96'sı yine müslüman tarafından öldürülüyormuş var mı ötesi

Yorum

Konu dışı ama bişey söylemeden edemiyeceğim.

Ortada bir zulüm var doğru buna herkes üzülüyor tabikide.Allah yardımcısı olsun bütün müslüman kardeşlerimizin... Benim içerlediğim konu şu.

Şehitlerimiz zamanında neden bu kadar tepki koyulmadı da işin içine Suriye, Mısır girince değere bindi ? Merak ediyorum açıkçası.Ülkeyi dil din ırk olarak bölmek için büyük çaba sarfedenler var.Söylemek istedim sadece.Konuyu saptırdıysam özür dilerim.
              [CENTER][CENTER]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                Biz Mısır'ı niye bu kadar abartıyoruz anlamıyorum. Mısır bu tutumumuz nedeniyle bize düşman kesildi. Müslüman kardeşlere olan politikamız nedeniyle S.Arabistan ile de aramız açıldı. Peki biz neyin peşindeyiz? Türkiye bölgesinde resmen izole olmuş durumda... Ülkem için üzülüyorum...
                Bende sizin bu duyarsızlığınızı anlamıyorum.

Ortada bir zulüm varsa ki var, buna karşı üç maymunları mı oynasaydık. Üç beş tane diktatör bize küsecek diye seyirci mi olsaydık. Ne yani zulüm kediye köpeğe ağaca yapılınca zulümde, Müslüman Karseşlere yapılınca başka birşey mi oluyor. Yalnız kalmışız. Ne yani Esatın, sisinin yanımızda yapacağı kalabalığa mı kaldı Türkiye mmızın işi.

İnanın bende sizdeki sığlığı anlamıyorum.
                Ülkemizdeki bütün sorunlar bitti, blz mısır ve suriye'ye mi kaldık? Sanki Herşeyimiz tam, ülke refah içinde... mısır ile kötü olduk ve olan ordaki şirketlerimize oldu. Libya'da 300 milyon dolar rüşvet verdik resmen... sonuç ne? yine kahraman olan batı dünyası...

Önce kendimizi bir düzlüğe çıkartalım bakalım... Ülkedeki şu kutuplaşma bölünmeyi önleyelim. Yakın zamanda güney doğuya gittiniz mi hiç? Türk bayrağımızı asmak neredeyse suç oldu orada... polis halkı tahrik etmeyelim diye bize bayrak asmayın diyecek duruma geldi. Peki bu nasıl oldu? İşte asıl sığlık burada yatıyor.

Kaderin bize biçtiği liderlikten bahsediyorsun... ne liderliği allah aşkına... gezi olaylarından sonra niye faizleri yükselttik hemen, niye? Lider olduğumuz için mi? Hayır... çünkü piyasadan çıkan parayı kontrol edemiyorduk da ondan... lider ülkelerde bu kadar basit bir olayda böyle bir durum yaşanmaz... kendinizi kandırmayın ya da başkalarını yanlış yönlendirmeyin...

Yabancı milletlerin umudu olacağımıza önce kendi sorunlarımızı halledelim... Kafasını gömen birisi varsa o da medyanın gazıyla ülke ve dünya gerçeklerinden haberi olmayan sizsiniz bence...

Herkes herkesin düşüncesine saygılı olmak zorundadır... Bu da benim düşüncem...
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Kutuplaşma yada çeşitli ifadelerle adlar altında birşeyleri söylemek yada yapmak yerine akılcı düşünüp insalcıl olaylara insan gibi bakamadığımız müddetçe bizleri birbirmize kırdırmaya devam ederler bizlerde birbirimize laf yetiştirerek hayatımız gelip geçer diğer tarafta gözle görülür insanlık dramları maalesef magazin programı konusu olmuş sanki güncel normal bir konu gibi beyinlerimize kazınıyor.

Bizlerin ülke olarak bir bütün olup çelik gibi sağlam olmamız lazım eğilmememiz lazım bir beton yaparken sadece kum ve su ile beton olmuyor yanında çimentosu çakılı ve demiride olması lazım bütün parçaları birleştirip yıkılmayan beton lar yapmak yerine betonun içine yıkanmamış deniz kumu atıyoruz kalitesiz demir kullanıyoruz sonra biri geliyor yaptığımız duvarı bir hamlede yıkıyor ve birbirimize laf atıyoruz

Kısacası biz bu güzel ülkenin sahibi olduğumuz sürece bu ülke üzerinde inançlı insanlar olduğu müddetçe nifah tohumları ekilmeye devam edecek ve bizleri birbirimize düşürmek üzere her şey yapılacak ve yapılıyor.

Bu tuzaklara düşmemek için hoşgörülü olmak lazım birlikte beraber olmak lazım bunu unutmayalım.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                    Sıfır sorun politikasından sıfır dosta. Muhteşem bir dış politika izliyoruz. Dostum esat'tan katil esete. İç politika dersen aponun mektupları ortada geziyor. apo ne diyecek diye heyecanla bekliyoruz.
                    Arkadaşım, iki diktatörle düşman olduk ama halkların duasını sevgisini kazandık. Üstelik ilkeli duruş denen birşey vardır. Zulmün karşısında bu devletimizin tavrıdır.
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Keşke o duruşu Irak'ta Türkmenler öldürülürken de gösterebilsek

Yorum

Veya Çin'de Uygurlar öldürülürken

Yorum

Olayın analizi şudur;

Üst kimlik meselesi...İnsanların eğitim durumları düşük ve tabiri caizse Cahil ise yapacakları seçimler sadece kendilerine sunulandan ibaret olacaktır..Cahil toplumları istenilen düşünceye kanalize etmek çok kolaydır..Ülkemizde yapılmak istenilen milletimizin çoğunlukla kendisini tanımlamak için için kullandığı TÜRK ve MÜSLÜMAN kelimelerini birbirlerine tezat gibi gösterip cahil vatandaştan bir seçim yapmasını istemektir..Böylece İstiklal Savaşımızda 7 düvelle yapamadıklarını milletimizi birarada tutan kutsal değerlerinden birini diğerine tercih ettirerek halkımızı birbirlerine ötekileştirerek yapmaktadırlar..

Bu oyun geçmişten beri oynanmaktadır.Yaşı müsait olan arkadaşlarımız bilirler..Sağcı/Solcu,Kominist/Kapitalist,Laik/Anti-laik,Kürt/Türk,Sünni/Alevi ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü kimlik birbiriyle tezat gösterilerek insanlarımızı saflara bölmeye çalıştılar..Kısmen de başarılı oldular..

Şu anda yapılmak istenilen de TÜRKLÜK kimliğinin yok edilmeye çalışılmasıdır..TV de seyrettim;Muhabir almış eline mikrofonu sokaktan geçen vatandaşlara soruyor;LAİK misiniz yoksa MÜSLÜMAN mı??? Maalesef 10 vatandaştan 9 u bu önceden planlanmış ard niyetli soruya LAİK yada MÜSLÜMANIM diye cevap veriyor..Sanki hem Laik hem müslüman olunamazmış gibi...Maalesef eğitim sistemimiz çok kötü..Bu tarz absürd cevapları üniversite mezunlarından bile duyabiliyorsunuz...
                          2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=mfTxE4w322U#ws

başka da bir şey demem

Yorum

....

başka da bir şey demem
                              Eyvallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yorum

İşleniyor...
                                X