Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Teknoloji & Otomobil & Hacking

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Teknoloji & Otomobil & Hacking

Evet günümüzde bütün kullandığımız araçlar gereçler hepsi birer birer teknolojik aletlere dönüşüyor bu kapsamda elektronikten en çok nasibini alan da otomobiller, düşünsenize elle çalışan araçlarımız elektronikle mekaniğin birleşmesi sonucunda insanlık için hizmet etmeye başladı düşünün bu birlikteliğin bize ne tür bir eksisi olabilir diye.
    Mesela ben hep düşünürdüm otomatik park etme asistanı olan araçlar yüksek hızlarda gider iken direksiyonun kontrolünü kontrolsüz bir şekilde kontrol etmeye başlarsa ne olur derdim ve bu gün youtube de gördüğüm bir videoda düşüncemin olabileceğini netleştirdim ve bu videoyu sizinle paylaşmak istedim

Adamlar aracın ECU suna girerek aracı kontrol etmeye başlıyorlar bu iyi ellerde olursa güzel bir şey düşünsenize aracınız bir yerden bir yere kendisi gidecek önümüzdeki zamanlarda bu olacak kaçınılmaz bir şey ama kötü ellere geçerse allah sonumuzu hayır eylesin.

Robot kontrollü araçlar yarışı 2007
    Yarışım amacı bir terk edilmiş kasabada belirtilen hedeflere uğrayarak engelleri sorunsuz bir şekilde aşarak yarışı bitirmek
    http://www.youtube.com/watch?v=P0NTV2mbJhA#
    http://www.youtube.com/watch?v=735hAuQ0tAM#
    http://www.youtube.com/watch?v=BSS0MZvoltw#ws

Hack lenmiş araç
    https://www.youtube.com/watch?featur...e6S6m73Zw&t=68

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: Teknoloji & Otomobil & Hacking

dün tv de laptop lu bir adam magane arabanın camını kırıp 5 dk çalıp kaçıyor fazla elektronikte iyi değil yani ihihi

http://www.iha.com.tr/video/bahcelie...kamerada/21026
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Sırf Bu Yüzden Otm. Park Assistan lı Araç Almadım. Şimdi Görüyorum ki, Çok Başarılı Bir Karar Vermişim

Yorum

1 ve 0 'lerin kullanıldığı her alanda hack olur diye okumuştum bir yazıda.Yukarıda ki örnekte araba resmen parçalanmış ve anca çözebilmişler.
        Bu işlerin başlarındayız herhalde, yakın bir zamanda müzik dinlemek için usb'ye takacağımız flash bellekteki bir çeşit virüs, Fatih abinin dediği gibi bizimle
        bayağı oynayabilir.Burada hacker'ın niyeti önemli, dalga geçmek için yapılacaklar keyifli olabilirde (yapana), diğer türlüsünü düşünemiyorum bile.
        INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
          Sırf Bu Yüzden Otm. Park Assistan lı Araç Almadım. Şimdi Görüyorum ki, Çok Başarılı Bir Karar Vermişim

aynen abi al bendende o kadar edition en iyisi haha haha haha
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Yalnız Şu Yolda Giderken Kendi Kendine Devreye Girebileceği Konusu Hakkaten Miğde Bulandırıcı. Cruise İle 180 e Sabitlemiş Gidiyosun, Düşünsene..

Yorum

Benim bir tanıdığımın focus marka aracı bu şekilde kaza yapmıştı.Cruise kendi aktive olup karşıdaki mağazaya girmişti araçla.Hani videolar olurya acemi hanımların park ederken yada manevra yaparken birden fren yerine gaza basarak yaptıkları kaza gibi.Kazayı yapanda yıllardır araç kullanan biri.Trafiği olan bir caddeye enlemesine çıkıp gelen araçlara çarpmamak için manevra yapmış cadde yi gecince durana kadar magaza camından içeri girmişti.
              2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Fatih bey bu programlar discovery kanal da oluyor.Ben denkgeldikçe izlerim.En zor testte kavşakta durup trafik akarken kavşaktan çıkmak.Trafikteki araçlarda sürücüler oluyor.Araçları kollayıp kavşaktan çıkıp trafiğe katılması.En çok orada zorlanıyorlar.Yazılım çok önemli.
                2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Bende discoveryde izlemistim 2007 yilini veriyorlar bu gecen zamanda kim bilir neler yapmislardir

Yorum

abi yanlış deilsem bu forumdamı atmışlardı videoyu yoksa youtubedemi denk gelmişti A7 idi sanırım kadın ev veya iş yeri idi önüne geliyor.kadın iniyor araba kendiliginden otoparka giriyor.sonra tekrar kadın dışarı çıkıyor telefondan çagırıyor araç kapının önüne tekrar geliyordu.yakında şoförler işsiz kalırlar bu gidişle
                    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                    uçan teneke fiorino

Yorum

Kurallara uyum artacaksa, değer. Bir hayat her türlü değerlidir.
                      Türkiyede de soforsuz taxi için arge çalışmaları var bildiğim kadarı ile.
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                        o taksinin yanından makas ata ata fatih abi ile erhan abi geçerse o taksinin sonu olur
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          o taksinin yanından makas ata ata fatih abi ile erhan abi geçerse o taksinin sonu olur
                          Bakarsın bizi taklit eder biz biteriz

Yorum

Trükiye bu teknolojiden darbe alabilir.
                            Tır ile taşımacılık sektörü Türkiyenin elinde. Yabancılar bu teknolojiyi bizden önce işletirseler. Bizimkiler batar.
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                              Bakarsın bizi taklit eder biz biteriz
                              haha ne makara olur o zaman he düşünsene boş taksiye biniyosun makas atmaya başlıyo çekerim el frenini valla
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X