Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Nasıl Bir Cezadır Çıldırmamak Elde Değil

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu Nasıl Bir Cezadır Çıldırmamak Elde Değil

Merhaba Arkadaşlar..
    Başlıktanda anlaşılacağı gibi insanı çıldırtabilecek düzeyde bir ceza. İşte Resimler

Benim takıldığım nokta şu : hani sürekli forumlarda da döner hız sınırına ek olarak %7 kadran yanılma payı diye eğer kanunlarda da yanılma payı ile ilgili bi bilgi varsa sonuna kadar hakkımı aramayı düşünüyorum. Ayrıca %90 ihtimalle biz 90 ile gidiyorduk kolay kolay geçmem hız sınırını çünkü bu aralar çook ceza yazılıyor diye. Şimdi abilerim ablalarım kardeşlerim görüşleriniz nedir neler yapılabilir bu ceza tamamen hukuki midir?
    Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
    Saygılar
    2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi

Ynt: Bu Nasıl Bir Cezadır Çıldırmamak Elde Değil

Yoldaki hız sınırı 110 muydu 90 mıydı peki?

Yorum

otomobil için 110
      kamyonet için 90

Yorum

%30'a kadar aşmak demiş. Muhtemelen 70 hız sınırı olan bir yerde geçmişsiniz.
        Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

Polis bu aralar palalı vatandaştan yana değil

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Sizin aracınız kamyonet görünüyor. Bölünmüş yollarda 85, otoyollarda 95, şehirlerarası yollarda 80.

Yüzde 10 aşma payınız var. Siz %30'a kadar olandan yemişsiniz. Sahil yolunda aksi belirtilmemişse hız limiti 80 oluyor demekki. Ceza doğru.

Hatta bazı sahil yollarında bir ara hız limiti 50km'di. Yani böyle bir durumda 94 ile gitseydiniz 320 küsür ceza yerdiniz.
            2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar ama olayı az çok çözdük :
              Bölünmüş Şehirlerarası yollarda kamyonetler için hız sınırı 85.. O yol da Rize_Artvin Karadeniz Sahil yolu vede bölünmüş.
              Burdan şu çıkıyor %10 da kadran hata payı ilave edildiğinde 93.5 ediyor 0.5km/sa hız farkı için ceza yedik.
              Tabi düşüncemiz yanlışta olabilir ama eğer hız sınırı 70 olsaydı %30dan fazla aşacaktık ceza bir üst seviiyeye geçecekti.
              0.5 km/sa hız farkından dolayı bu miktarları ödemek bu paralar bu kadar kolay mı kazanılıyor !

Yorum

Hocam gecmis olsun tam olarak nerde yediniz cezayi dun ben de rize camlihemsinden artvine dogru kaptirip geldim de ben de yemis olmayayim

Yorum

İşleniyor...
                X