Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ 520 İ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YENİ 520 İ

arkadaşlar bmw resmi sayfasına girdim bugün fiyat listesine bakıyodum 5 serinde 520i die yeni bi model gördüm fakat resmi sitede 520i göremedim fiyatı 138 bin tl görüntüsü d serisi ile aynımı bilgisi olan varmı d serisine göre +sız - si hakkında bilgisi olan varsa bi kaç bilgi verebilirmi fiyatı heycanlandırdı acıkcası
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Ynt: YENİ 520 İ

1.6 170 lik motor olması lazım

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
      arkadaşlar bmw resmi sayfasına girdim bugün fiyat listesine bakıyodum 5 serinde 520i die yeni bi model gördüm fakat resmi sitede 520i göremedim fiyatı 138 bin tl görüntüsü d serisi ile aynımı bilgisi olan varmı d serisine göre +sız - si hakkında bilgisi olan varsa bi kaç bilgi verebilirmi fiyatı heycanlandırdı acıkcası
      Yusuf aracın motoru değişti yahu motor hacmi küçüldü diye arabanın boyutları küçültülmedi

Fiyat listesine koymuşlar ama teknik veriler bölümünde henüz Yeni 5.20i yi eklememişler kısa zamanda güncellerler. Ayrıca, otomobil sitelerinde galeri bölümlerinde araçların görsellerini benzinli veya dizel vs diye ayrı koymazlar. Genelde hep en üst modeli ve motoru, en dolu opsiyonlu resimleri atarlar görsellere. Bu resimler de bize opsiyonlar ile birlikte aracın iç veya dış dizaynının nasıl göründüğü hakkında bilgi verir. Düşük donanıma ait araçların da görsellerine yer verilir ancak sayı olarak daha azdır o tür resimler.

Sonuç olarak aracın kasası aynı bildiğin güncel 5 kasa. Ancak kısa süre önce bir makyaj geçirdi ve iç mekanda ve dış mekanda bazı yenilikler detaylar oldu. Onları da nette araştırıp görebilirsin kardeşim.

Bu konudan da ileriye yönelik gelişmeleri takip edebilirsin, zamanla paylaşılacak bilgiler artabilir..

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=11963.0

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Cokk tşkrr ederim valla bilgiler tatmin edici oldu beni bide hacı söyle düşündüm arada bi 50 bin fark olunca d segmenti ile kasa olarakda fark olabilirmi die düşünmüştüm.böyle giderse ozmn attın linkede baktım bu fiyatlara bu kasalar alınırsa piyasaya gerçekden karışıcak
        siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
        siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
        uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
        X