Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LPdi Liquid gaz sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LPdi Liquid gaz sistemi

vialle insignialara ve tsı motorlara uygun sıvı lpg sıstemı ıle motor sorununu cozdugunu ıdda edıyor bızzat gıdıp konustum ve ustanın dedıgı bu sıstemde olmazsa daha hıc bır sıstem olmaz ve bu uygulamayı taktıgımız bır suru ınsıgnıa var dedı ben aradakı farkları kısaca arastırdım sızce bu sıstem ıle ınsıgnıayada rahatca lpg takılabılırmı herhangı bır bılgısı olan varmı

Ynt: LPdi Liquid gaz sistemi

Kuzenimin astra h 1,6 115 hp aracı 300 km deyken lovato lpg takıldı.Yaklaşık 120,000 km lpg de kullandı ve 100,000 km civarı arac sabahları gaz yememeye basladı.Sorunu ilk basta cozemediler.Daha sonra subapların eridiği anlaşıldı.Motor kapağı acma ve subab değişimi opel serviste pazarlıkla 1000 tl ye ye yapıldı.Arac su an ilk gunku gibi.Cok km yapanlar hiç dusunmesin en fazla subab değiştirirler 1000 tl maliyet.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

ilk çalışmanın LPG ile olması ne kadar sağlıklı acaba

Yorum

Güç ve Performans için Vialle Lpfi Sistemleri
        Vialle Likit Otogaz Sistemleri alanında dünya çapında teknolojik pazar lideridir. LPfi LPG'yi likit olarak veren patentli, tek ve yenilikçi sistemdir. LPfi sistemi aracın benzindeki performansını %100 karşılar. LPfi modüler ve esnek sistemleri sayesinde enjeksiyonlu bütün araçlara montajı yapılabilir.

LPfi sistemi turbolu, turbosuz, Euro 5 motorlar dahil, 3-4-5-6-8 silindirli enjeksiyonlu tüm araçlara montajı yapılabilir. LPfi teknolojisi LPG yi en hassas şekilde sıvı olarak manifolta enjekte eder. Manifolt’da genişleyen likit gazın soğutma etkisi silindirin daha fazla dolumu ve motorun daha fazla güçlü çalışmasını sağlar. LPfi sistemi aracın kendi ECU sunu kullandığı için bütün motor özellikleri muhafaza edilir. Bu sebepten araç çevreyi daha az kirletir. LPfi sisteminin performansı otogazın karışımı,ortam sıcaklığı, nem veya rakım farklılıkları gibi harici faktörlerden etkilenmez. Güvenli ve keyifli bir sürüş imkanı sağlar.

Avantajlarınız
        Likit Otogaz Enjeksiyonu'nu kullanan en son teknoloji.
        Benzinli MPI motorlu tüm araç tiplerine uygun esnek ve modüler LPfi sistem montajı yapılabilir.
        Yakıt masrafınızı %50 ye kadar azaltır.
        Daha düşük karbondioksit salınımı ile çevreyi korur.
        Güç kaybı olmaz.
        Bakım gerektirmez.
        Otogaz karışımından, ortam sıcaklığından, nem veya rakım farklılıkları gibi harici faktörlerden etkilenmez.
        Motor sisteminden su bağlantısı almayı gerektirmez.
        Dünya çapında 700 den fazla bayi.
        2 Yıl/100.000 km sistem garantisi.
        3 Yıl /150.000 km sistem garanti opsiyonu.
        Tüm ürünler ECE R 67-01 standarlarına uygundur.
        insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
        honda accord 2.4 Executive...

Yorum

yalnız bu sistemin bizim araçlara uygulanmadığını duydum...

Yorum

Zaten insigniaya uyumlu kit üretilse çok yüksek kar yaparlar keşke üretilse

Yorum

beım sordugumda ınsıgnıalarada taktıklarını hatta kullanıcı numaralarını verebıleceklerını soyledı

Yorum

benim sorduğum firma ise bizim araçlara prins taktıklarını söyledi.. sizin konuştuğunuz hangi firma acaba?

Yorum

ankara ostim asil grup

Yorum

benim sorduğum yer ise kayra otogaz

Yorum

antalya' da sanırım ilk kez insignia'ya vialle lpfi sistemini ben taktırdım. 2 hafta da 1100 km yol yaptım ve mükemmel arkadaşlar. bir çok lpg servisine gittim. hepsininde verdiği yanıt ortalama da şuydu: ani daha yeni bi sistem bi kaç yıl geçsin , bakalım, görelim. şeklindeydi. ömer uysal otogaz takarız dedi. neye göre takarız sorusuna, teknik bültenine göre 'cevabını alınca , tamam dedim. mükemmel bir performansı var. şu an araç chipli olmasına rağmen, şehir içi 40 kuruşa dek (ort. hız 35 km için) uzun yolda 150-200 hızda 40 kuruş . sabit 90-110 km de 27 kuruş yakıyor . bence hiç durma derim.
                      edition 1.6 220 hp.

Yorum

lpfi de lpdi gibi aeaç ecu' sü ile kombine çalışıyor ve gazı, sıvı olarak yanma odasına gönderiyor. aralarında ise, muazzam bir fiyat farkı var. lpfi 3500 e takılırken, lpdi 6000 liraları buluyor.
                        edition 1.6 220 hp.

Yorum

Çok güzel veriler ve paylaşım olmuş. Teşekkürler. Ama bu sistemi kim yapıyor ve kaç liraya mal oluyor.
                          Lütfen paylaşıma bu bilgileride ekler misiniz?
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Her şey çok güzel de tankın içindeki pompanın mantığını anlayamadım alala

Takın içinden sıvı halde çekiyor %100 sıvı halde çekebilmesi için tankın doluluk oranı belli seviyenin altına inmemesi gerekmez mi?
                            Tank yarıya geldiğinde içerisindeki sıvı gaz çalkalanmıyor mu?
                            Pompanın emdiği kısıma çalkalanma sırasında gaz hali denk gelirse nasıl sıvı olarak emecek nasıl iletecek?

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

yukarıda bahsettiğim vialle lpfi sistemini cesaret edip, teknik bültene göre,insignia 1.6 turbo' ya bağlayan firma, antalya akdeniz san. sit. bulunan, ömer uysal otogaz'dır. dün soran, bilgecem arkadaşımın bilgisine sunulur. sistemin maliyeti 3500 tl. yi geçmedi. ama tasarrufu, bröşürüne göre, sıralı sisteme göre %40 değilde, %50. şuradan montaja dair resimleri görebilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_6404...page_37/tm.htm
                              edition 1.6 220 hp.

Yorum

İşleniyor...
                              X