Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LED TV Tercihi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LED TV Tercihi

Selam beyler, geçen hafta sonu LED tv almaya karar verip media markte gittik ve bir LG led tv aldık

Alırken bize söylenen özellikleri şu şekildeydi

LG 42LA613S - 1499 tl
    cinema 3d
    full hd 1920x1080 çözünürlük
    42" - 106 ekran
    200 hertz

Yalnız 200 hertzi yanlış yazmışlar meğerse alet 100 hertzmiş. Biz de gidip biraz sitem ettik, iade edip başka bir tane alacağız gibi duruyor.
    Şimdi öncelikle merak ettiğim bu 100 hz ile 200 hz arasında ne derece fark olur gidip değiştirmeye değer mi? Çünkü diğer özellikleri falan gayet güzel fiyatı da uygun gelince satın almıştık şimdi değiştirecek olsak üstüne para ödememiz gerekecek.
    İkinci olarak Philips bu piyasada nasıldır? Genelde LG ve Samsungun lider olduğunu okudum Philips hakkında pek yorum yok. Eğer iyiyse bir Philips tv beğendim bizdeki LG'ye ek olarak 300 Hz ve wifi internet bağlantısı var 140 tl fark ödeyeceğiz.
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Ynt: LED TV Tercihi

Sharp
    Samsung
    Philips
    LG

Led tv konusunda kalite sıralamsı bu şekilde bence

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Abi bu smart tv olayı nedir bilgin var mı? Sadece samsungta var biliyordum Philipste de varmış herhalde

Yorum

HRZ ne kadar yüksek ise görüntü yumaşaklığı ve görüntü netliği artar

Smart Tv ise üretici firmalar televizyon üzereinden internet üzerinde sorf yapmanızı ve kendi özel programlarını kullanarak internet uygulamalarını çalıştırır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hertz saniye başına ekranda gösterilen kareyi ifade eder, yani yenileme hızıdır,

Hertz ne kadar düşük olursa hareketli sahnelerdeki görüntü o kadar bozulur.

Smart TV ise Fatih abinin bahsettiği gibi sana internet taracısı, film izleme, çeşitli oyunlar vs gibi imkanlar tanır. Fakat bunun kullanışlı olabilmesi için Tv'nin işlemcisi önemlidir. Smart Tv aynı bilgisayar mantığı ile çalışır. Şuanda Smart Tv'yi hızlı yapabilmek adına 4 çekirdekli işlemciye sahip Tv'ler var, televizyondaki kanal değiştirme hızı dahil herşey bu işlemcinin hızına bağlıdır. Senin söylediğin rakamlara alınacak Smart Tv'yi kesinlikle tavsiye etmem.

Tavsiyem şuanki fiyat bandında Smart Tv özelliği olmayan en iyi Tv'yi alman.

Bu fiyatlara Sharp bulamazsın , bu yüzden tercihini Samsung yada Philips'ten yap derim

Yorum

Abi en son kafamda Philips kaldı
            http://www.philips.com.tr/c/televizy...l5008k_12/prd/

Ama bu smart tv özellikli. Sen çekirdek vs. diyince kafam karıştı biraz. Bu gönderdiğim nasıldır şu aşamada orda tercih edeceğim ilk tv bu olacak gibi

Yorum

philips aldım, samsung ve lg de var evde, kesinlikle philips tavsiye etmem. menüleri geçişleri yavaş. LG iyi gerçekten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan

Ama bu smart tv özellikli. Sen çekirdek vs. diyince kafam karıştı biraz. Bu gönderdiğim nasıldır şu aşamada orda tercih edeceğim ilk tv bu olacak gibi
                Baktığın TV gayet iyi kardeşim Ambilight özelliğide görsel olarak güzel oluyor, bu TV tek çekirdek işlemcili belki sadece hızını beğenmezsin, ama yinede alınabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur

Baktığın TV gayet iyi kardeşim Ambilight özelliğide görsel olarak güzel oluyor, bu TV tek çekirdek işlemcili belki sadece hızını beğenmezsin, ama yinede alınabilir.
                  Sağolasın abi bugün philipsi almaya gittik ama Samsungu aldık biraz daha pahalıydı ama daha iyi gibi duruyor bakalım kurulumu yarın deneyip görelim Teşekkürler tekrardan

Yorum

Bende yaklaşık 2 ay önce 55ES8000 samsung led smart tv 800hz aldım memnunum yavsiyede edrim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Bende yaklaşık 2 ay önce 55ES8000 samsung led smart tv 800hz aldım memnunum yavsiyede edrim
                      Çift çekirdek işlemcisi var gerçekte 200 hz olan bir TV, 800 tamamen kelime oyunu Elle kontrol için kalibrasyonu ve hassasiyeti geliştirmeleri gerekiyor , birde nedense 3D film izlerken derinlik ayarı yapmaya müsade etmiyor

Yorum

Onur kardeş haklı olabilirsin. Elle kontrol çok iyi değil ama zayen ben kullanmıyorum. 3d ayarı ise ben ihtiyaç hissetmedim bence derinlik fena değil gibiydi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Marka üzerinden tercih yapmaktansa model üzerinde gitmek daha faydalı.Çünki bir markanın ürünlerinde 4-5 çeşit panel kullanılabiliyor.İşlemci ve hz lere fazla boğulmamak lazım önemli olan işlemciyle panelin nasıl bir uyum sergilediği.Arkadaş ürünü almış ama benim tavsiyem o fiyat bandında philps 5507 serisidir.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Selam beyler, geçen hafta sonu LED tv almaya karar verip media markte gittik ve bir LG led tv aldık

Alırken bize söylenen özellikleri şu şekildeydi

LG 42LA613S - 1499 tl
                            cinema 3d
                            full hd 1920x1080 çözünürlük
                            42" - 106 ekran
                            200 hertz

Yalnız 200 hertzi yanlış yazmışlar meğerse alet 100 hertzmiş. Biz de gidip biraz sitem ettik, iade edip başka bir tane alacağız gibi duruyor.
                            Şimdi öncelikle merak ettiğim bu 100 hz ile 200 hz arasında ne derece fark olur gidip değiştirmeye değer mi? Çünkü diğer özellikleri falan gayet güzel fiyatı da uygun gelince satın almıştık şimdi değiştirecek olsak üstüne para ödememiz gerekecek.
                            İkinci olarak Philips bu piyasada nasıldır? Genelde LG ve Samsungun lider olduğunu okudum Philips hakkında pek yorum yok. Eğer iyiyse bir Philips tv beğendim bizdeki LG'ye ek olarak 300 Hz ve wifi internet bağlantısı var 140 tl fark ödeyeceğiz.
                            mağazalara bakıyorum 800hz e kadar destekleyen TV'leri satıyorlar. Şunu unutmayalım şehir şebekemiz daha doğrusu Türkiye'nin şebeke frekansı 50 hz'dir. usb den veya dvd'den yüksek çözünürlüklü film seyretmediğin sürece görüntü frekansımız hep aynıdır.

2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

İşleniyor...
                            X