Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Octavia sizce nasıl

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Octavia sizce nasıl

Herkese Selamlar,

Ailemiz artık 3 kişi ve ben ne kadar istemesem de GTC yi daha büyük bir araçla değiştirme zamanı geldi. Aklımda hep temiz az km li 2.el bir Insignia 1.6T Cosmo veya 1.4T Edition Elegance Stil Paket vardı. Ancak yakıt olayı benim için önemli. Insignia alıp LPG işine girmek istemiyorum çünkü riskleri zaten belli. Aslında alıp çelik subap ve yataklarla LPG de yürütme düşüncesi var ama böyle yapıp da sağlıklı kullanan var mı bilemediğim için korkuyorum.

Çeşitli incelemelerden sonra aklıma yeni Octavia takıldı. Öyle heyecan veren bir tasarımı yok ancak iç ve özellikle bagaj hacmi çok cömert. Bu aracın üst donanım seçeneği olan Elegance donanımını 1.6TDI 105Hp lik motor ile 61 küsüre bırakıyorlar. Sizce bu araç nasıldır. Özellikle bu motorun perf ı nasıldır? Testleri okudum ama kesin bir bilgi edinemedim. Çünkü aynı testler 1.3CDTI astra yı da çok hantal diye değerlendirirken ben o araçla çoğu 1.6 atmosferik benzinliden kat kat iyi perf alıyordum. Sizce bu paraya Octavia alınır mı?

Veya ne tavsiye edersiniz? Bu arada lütfen Astra J Sedan demeyin onu bazı sebeplerden eledim

Ynt: Yeni Octavia sizce nasıl

Abi genel bi yorum yapicam sadece 61 milyar skoda icin biraz fazla bi para degilmi
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

internetten baktım baya dıştan öyle çokta cezbeden bi araba değil ama içi gayet güzel kaliteli bi görüntüsü var siz bilirsiniz ama c sınıfı bir otomobile 60 bin vereceksem tercihim octavia değil jetta olurdu
      ayrıca burda çıktımı bilmem ama yeni toledoya da bakın derim zaten jetta octavia toledo aynı olmuş
      2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

İmaj herşeydir diyenlerdensen tabi ki alma ama mantık dersen alınabilir.

Yorum

Eski kasa A6 cakmasi dis gorunumu var.Arac piyasaya cikmadan once guzel gibi gelmisti,simdi yollarda gordukce gozumu tirmaladi..
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ben geçen sokda bayisine gittim yeni octavıayaya süperb e bindim ikiside çok iyi hele hele süperb beni benden aldı kapıları kapatırken tank kapısı gibi ses çıkıyor iç genişliği diz mesafesi inanılmaz malzeme kalitesi çok iyi torpidonun her yerinde yumuşak plastik kullanmışlar ki bu Mercedes s sınıfında anca var diğer hiç bir araçta yok bir incele süperbi şaşırırsın...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Toledo hoşuma gitmedi, jetta ya gelince skoda ile karşılaştırınca çok boş geliyor. Tipik VW yani adı var ama içinde donanım namına birşey yok. Subeb benim de hoşuma gidiyor ancak onun da donanımlı ve dizel olanı 69bin tl ki kesinlikle bu fiyata çıkamam.

Yorum

Octavia alinir bir donanimi cok dolu 2 dsg farkin4.500 tl kaliteli bir arac ve yakıt tuketimi cok az sehir ici 4.6 gibi bir verisi var performans olarak sehir ici tatmin eder ama dsglisini alin yanlis bilmiyorsam manueli 5 ileri

Yorum

DSG düşünmüyorum çünkü güvenemiyorum DSG ye. Sorun yaşayan da çok yaşamayan da. Yurtdışı forumlarda bile DSG den şikayet edenler bayaa var.

ama hala Octavia konusunda karasızım, evet fiyat donanıma göre iyi, iç ve bagaj hacmi süper ama ruhuma hitap eden bir araç değil. Alırsam da tam bir mantık evliliği olacak gibi.

Yorum

Octavia'dan pişman olacağını sanmıyorum. Ama adı skoda işte. Almanların en dandiği olan opelle bile kıyaslasan opelin imajı daha iyi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                      DSG düşünmüyorum çünkü güvenemiyorum DSG ye. Sorun yaşayan da çok yaşamayan da. Yurtdışı forumlarda bile DSG den şikayet edenler bayaa var.

ama hala Octavia konusunda karasızım, evet fiyat donanıma göre iyi, iç ve bagaj hacmi süper ama ruhuma hitap eden bir araç değil. Alırsam da tam bir mantık evliliği olacak gibi.
                      Arkadaşımda var gayet güzel bir araç bence kalite hisside veriyor. DSG almayacakmışsınız ama yine de bir uyarı: Arkdaşın aracının DSG beyni yandı

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

biraz daha eklenip superb düşünülebilie..
                        (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Aslında bütçem 50 civarıydı, 62 küsüre çıkmak zaten bayaa bir zorlayacak beni. Suberb gerçekten güzel ama beni aşıyor. En büyük sıkıntım aracın çok çekici görünmemesi ve 105 hp olması. Çekicilik için yapacak birşey yok ama eski 1.6TDI 105 likleri ECU ile 120-130 hp seviyesine çekebiliyorlardı. Umarım bunda da öyledir.

Haftaya sunroof, jant ve siyah döşeme gibi opsiyonların durumunu da öğrendikten sonra daha detaylı konuşabiliriz aslında

Yorum

Bülent abinin dediği gibi arkası eski A6'ya benziyor güzel olmuş tasarımı C sınıfı bir arabaya göre fena değil, 105 hp dizel motor bence yeter zaten sizin tercihiniz de yakıttan yana olduğu için sıkıntı olmaz. Yalnız araçtan soğumamak için full donanım düşünmeniz iyi olmuş yoksa gerçekten ruha hitap eden bir araba değil. Özellikle arkadaki silecek göze çok batıyor
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Arka silecek bildiğim kadarıyla opsiyonel zaten. Bu araba boş binilecek araba değil zaten, ambition donanımda neredyese hiçbirşey yok. Bakalım haftaya gdip bir de canlı canlı gördükten sonra fikrim daha da oturur sanırım

Yorum

İşleniyor...
                              X