Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia"mı sattım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia"mı sattım

Arkadaşlar yoğunluktan yeni paylaşabiliyorum. Geçen hafta; 1 yıldır büyük zevkle kullandığım aracımı sattım. Erzincan dan bir arkadaş aldı götürdü, inşallah kıymetini bilen biridir, kazasız belasız yıllarca biner. Çok araç değiştirdim ama bundan ayrılmak biraz hüzünlü oldu. Şimdilerde 3 ay önce şirkete pazarlama aracı olarak aldığımız 2012 astra 1,3 cdti enjoy beyaz kullanıyorum. şehir içi çok keyifli (sprint booster bu araç için icat edilmiş) 3 ayda 10.000 km oldu. yakıt neredeyse yok şehir içi 6-7 lt şehir dışı 4-5 lt. bu sınıf düşünenlere şiddetle tavsiye edilir. müsait olunca fotolarını ekleyeceğim kendisi küçük ama çok yakışıklı.

2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Ynt: insignia"mı sattım

hayırlısı olsun mete abi...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

teşekkürler Kadir.
         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Hayırlı olsun hocam sivasa gelemedik ama artık sen gelirsin istanbula

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

1.4'ü İlk alan değilsin ama galiba ilk satansın hayırlı olsun...

Yorum

Hayirli olsun
            2015 leon fr

Yorum

Hayirli olsun abi benimde kafamdaki dusunce satip dizel astra almak yonunde astrayla ilgili izlenimlerini bekliyorum bide arabayi kaca sattin ozel degilse onuda ogrenebilirmiyim
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Hayırlı olsun hocam sivasa gelemedik ama artık sen gelirsin istanbula
                Teşekkürler Fatih abim. Yolu düşen herkese kapımız açık. Gönlüm büyük buluşmada. Nasip olurda gelebilirsek tanışmak istediğim çok arkadaşım var insigniateam ailesinde.
                   2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                  1.4'ü İlk alan değilsin ama galiba ilk satansın hayırlı olsun...
                  Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                  Hayirli olsun
                  hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                  Hayirli olsun abi benimde kafamdaki dusunce satip dizel astra almak yonunde astrayla ilgili izlenimlerini bekliyorum bide arabayi kaca sattin ozel degilse onuda ogrenebilirmiyim
                  astra eskisi gibi hantal değil, 5 vitese indi 5 beygir eklendi (eskisi 6 vites 90 bg, yenisi 5 vites 95 bg). koltukların sertliği hariç beğenmediğim bir durum yok diyebilirim. insigniamı 52 bin tl ye verdim.
                     2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

merhaba bende aldım 1.4 ama henüz gelmedi daha. siz kullandınız rampalarda nasıl. çekişi iyi mi. bir de ilk kalkışı nasıl oluyor. araba kasar diyenler var. açıkçası bende merak ediyorum ne olacak diye.
                    Gözlerinin Dokunduğu Her Mekan Memleketim. Bakıverde Uzamasın Gurbetim Esaretim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozancelik
                      merhaba bende aldım 1.4 ama henüz gelmedi daha. siz kullandınız rampalarda nasıl. çekişi iyi mi. bir de ilk kalkışı nasıl oluyor. araba kasar diyenler var. açıkçası bende merak ediyorum ne olacak diye.
                      Antalya ısparta arası bildiğiniz dağ tırmanma olayı... rampalarda hiçbir kasma görmedim....

Yorum

Mete Abi'm hayırlısı olsun. Arabanı kullanmak görmek siteden galiba sadece bana nasip oldu. Allah daha iyilerini her zaman nasip etsin. Görüşmek üzere abicim

Yorum

hayırlısı olsun
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                            Mete Abi'm hayırlısı olsun. Arabanı kullanmak görmek siteden galiba sadece bana nasip oldu. Allah daha iyilerini her zaman nasip etsin. Görüşmek üzere abicim
                            Teşekkürler Ersin"im Allah seninde gönlüne göre versin.

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            hayırlısı olsun
                            Teşekkürler Emre Hocam.
                            Düzceye yolumuz düşmüyoki HAYABUSA"nın motor sesiyle bize bir konser versen yourock
                               2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                            X