Arkadaşlar yoğunluktan yeni paylaşabiliyorum. Geçen hafta; 1 yıldır büyük zevkle kullandığım aracımı sattım. Erzincan dan bir arkadaş aldı götürdü, inşallah kıymetini bilen biridir, kazasız belasız yıllarca biner. Çok araç değiştirdim ama bundan ayrılmak biraz hüzünlü oldu. Şimdilerde 3 ay önce şirkete pazarlama aracı olarak aldığımız 2012 astra 1,3 cdti enjoy beyaz kullanıyorum. şehir içi çok keyifli (sprint booster bu araç için icat edilmiş) 3 ayda 10.000 km oldu. yakıt neredeyse yok şehir içi 6-7 lt şehir dışı 4-5 lt. bu sınıf düşünenlere şiddetle tavsiye edilir. müsait olunca fotolarını ekleyeceğim kendisi küçük ama çok yakışıklı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia"mı sattım
Collapse
X
-
Ynt: insignia"mı sattım
Orjinal yazı sahibi: FacomXHayırlı olsun hocam sivasa gelemedik ama artık sen gelirsin istanbula2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tozse1.4'ü İlk alan değilsin ama galiba ilk satansın hayırlı olsun...Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Hayirli olsun
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzHayirli olsun abi benimde kafamdaki dusunce satip dizel astra almak yonunde astrayla ilgili izlenimlerini bekliyorum bide arabayi kaca sattin ozel degilse onuda ogrenebilirmiyim2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
-
merhaba bende aldım 1.4 ama henüz gelmedi daha. siz kullandınız rampalarda nasıl. çekişi iyi mi. bir de ilk kalkışı nasıl oluyor. araba kasar diyenler var. açıkçası bende merak ediyorum ne olacak diye.Gözlerinin Dokunduğu Her Mekan Memleketim. Bakıverde Uzamasın Gurbetim Esaretim..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozancelikmerhaba bende aldım 1.4 ama henüz gelmedi daha. siz kullandınız rampalarda nasıl. çekişi iyi mi. bir de ilk kalkışı nasıl oluyor. araba kasar diyenler var. açıkçası bende merak ediyorum ne olacak diye.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersin_58Mete Abi'm hayırlısı olsun. Arabanı kullanmak görmek siteden galiba sadece bana nasip oldu. Allah daha iyilerini her zaman nasip etsin. Görüşmek üzere abicim
Orjinal yazı sahibi: emrezxrhayırlısı olsun
Düzceye yolumuz düşmüyoki HAYABUSA"nın motor sesiyle bize bir konser versen yourock2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
Yorum