Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GEZİ PARKI DAYANIŞMASI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GEZİ PARKI DAYANIŞMASI

bunun yeri burası değil arkadaşlar kötü sonuçlar doğurabilir forumda şimdi birisi çıkar bişey söyler tepkilerini klavyeye döker fikir uyuşmazlığı olur bunları twitterda facebookta konusursak daha iyi olur
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

arkadaşlar ben polisim ve şu an afganistandayım olayları bende izliyorum inanın ben de üzüluyorum bu duruma ama polis kanunun emrettiğini yapar gucunu kanunlardan alır içimizde gorevini layıkıyla yapmayanlarda var beline silah taktımı kendini kral zannedenlerde var ama tüm polisleri karayalamaz hıc kımse inanın suna ordaki eylemcilerin yüzde 99 provakatör bu insanlar unıversitede okuyan ama hıc birderslere katılmayan sorunlu kısıler sormak lazım onlara iclerinden kac kısi bir tane ağaç dikmıs hepiniz allaha emanet olun insallah bu olaylar kısa surede daha fazla kımse zarar gormeden bıter yoksa cevremızdekı ulkelerın hallerı ortada onlarda boyle kucuk olaylarla baslamıstı sımdı kan govdeyi goturuyor unutmayalım türkıye cumuriyeti bir gemi batarsa hepimiz batarız ulkemız uzrınde oyunlar oynanıyor hepınıze kazasız belasız gunler dilerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
        Polislerin büyük çoğunluğu bir baltaya sap olamamış, okuyamamış, işsiz kalmamak için mecburen polis olmak zorunda kalmışlardır. Onlara da hak vermek lazım bazen 24 saat çalışmak zorunda kalıyor, çoğunun psikolojisi bozuk.
        sen hangı baltaya sap oldun

Yorum

konu farklı haller almadan kapatılmalı
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Niye kapatiyoruz herkes dusuncesini ozgurce paylasain ne gibi bir zarari var

Yorum

yukarıda yazılanları okumuyosun sen galiba daha önceleride bu tip konular hep hüsranla kavgalara dönüştü anlatabiliyomuyum forumun huzurunun kaçmaması açısından

F10 Msport

Yorum

Yeşili, doğayı, insanı hepimiz seviyoruz ancak konunun farklı boyutlara taşınmaması konu kilitlenmiştir.

Yorum

İşleniyor...
                X